Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

Kokie guzai? g.gif Man drauge sake, kad nusitraukinejant pientraukiu susidaro guzai ir net iki mastito prieina. Kita atvirksciai - kad nusitraukinejant pientraukiu dingsta pienas. Tai kaip yra istikruju g.gif
Man nebuna nei guzu, o ir pieno gamyba issiskatinau dabar tiek, kad misinelio vaikai dabar gauna 1 arba 2 kartus per savaite. Pamenu kai is pradziu netgi kiekviena maitinima duodavau misinuko, nes pieno nebudavo ir vaiku kraujo tyrimai rode, kad alkani.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule Li: 12 balandžio 2015 - 18:45
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 10, 13:08)
Mergoooos, ką tik vos nenualpau ir prisiminiau tą jausmą kai pakritus gelezis. Maitinančios, vartojat kokia geležį? Kokius dar kaliosus kas valgo? Pasidalinam!)))

Jo jo laba diena, koks oras gražus bla bla, neissimiegojau, nes bla.bla bla papai kakiai varskytes iš burnos, Užtat ikaliau kavos pirmaaaakart ir issikakojau  biggrin.gif

Muahaha, as kalioshais gyva:) salmon oil, geruju bakteriju tabletes, gelezi, antibiotiku 5tabletes kas 6val nuo mastaicio, ir dar panadolio turiu, kai galvos skausmo nebepakeliu:)))

Sheip galvoju vitaminus maitinanciom gert? Jus geriat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Made in Mexico: 12 balandžio 2015 - 18:57
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 12, 18:41)
Kokie guzai? g.gif Man drauge sake, kad nusitraukinejant pientraukiu susidaro guzai ir net iki mastito prieina. Kita atvirksciai - kad nusitraukinejant pientraukiu dingsta pienas. Tai kaip yra istikruju  g.gif
Man nebuna nei guzu, o ir pieno gamyba issiskatinau dabar tiek, kad misinelio vaikai dabar gauna 1 arba 2 kartus per savaite. Pamenu kai is pradziu netgi kiekviena maitinima duodavau misinuko, nes pieno nebudavo ir vaiku kraujo tyrimai rode, kad alkani.

Kaip psčiupinėji papulį jauti guziukus, paskui vaikiukas nutraukia pienuką ir papas vėl lygus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Made in Mexico @ 2015 04 12, 18:56)
Muahaha, as kalioshais gyva:) salmon oil, geruju bakteriju tabletes, gelezi,  antibiotiku 5tabletes kas 6val nuo mastaicio, ir dar panadolio turiu, kai galvos skausmo nebepakeliu:)))

Sheip galvoju vitaminus maitinanciom gert? Jus geriat?

Ne negeriu, man tie visi multi... Su perdaug chemijos, manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara314 @ 2015 04 12, 19:59)
Kaip psčiupinėji papulį jauti guziukus, paskui vaikiukas nutraukia pienuką ir papas vėl lygus  tongue.gif
Papildyta:

Ne negeriu, man tie visi multi... Su perdaug chemijos, manau  g.gif

Nejaučiu jokių guzu biggrin.gif lygus papas, čia gal pas kiekvieną individualiai rolleyes.gif

Saule Li, draugė 2 vaikus maitino nusitraukdama ir iš buteliuko ir iki metų tikrai 4u.gif būtent dėl guzu,
ir nedingo joks pienas 4u.gif Dabar 3 vaiką vėl taip pat maitina, nu negali pati, nes guzai susidaro, tempa kyla doh.gif
Tai ir vėl sako neteko maitint pačiai tad vėl nusitraukineja ir iš buteliuko duoda, turi to pieno geriausiai ax.gif

Aš vitaminų irgi negeriu, per tą mėnesį vieną tabletę išgėriau kai į šonus buvo mėtyti pradėję doh.gif galvojau kad trūko ko nors ir nebūtų taip slabna biggrin.gif
Šiaip bijau gerti kad nebūtų ko blogai, bet retkarčiais pagersiu, nes turiu nepabaigusi nestuke.gif vitaminų gerti
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 12, 17:44)
Nu man atrodo dar per maži mūsų leliai kad jau taip su zadintuvu keltis,  va kai bus kokie 2-3 mėn gal pagerės situacija  g.gif
Kada jau režimas nusistoves,  valgys ne kas valandą  biggrin.gif
Juk būna kad tokio laiko jau ir ilgiau naktį ismiega,  tikrai manau kad nebesikels kas 2 val,  juk nebe naujagimis jau bus.
Tai va kai ūgtelės,  tada ir žadintuvas bus įjungtas, nes dabar tai pati dziaugiuosi ilgiau pamiegojus,  ne žadintuvas galvoj  doh.gif
Svarbiau kad pailsėjus būčiau,  ir pieno baras veiktų  lotuliukas.gif

Nors gal ir yra tokių super mamų  biggrin.gif kurios keliasi.

Šiaip tai po savaites irgi turėsiu keltis vaiką į mokyklą isleidineti,  nes Mb baigsis atostogos,  bet išleidusi eisiu į lovą  biggrin.gif

nu tai as keliuosi su zadintuvu, nes reikia dukra i darzeli paruosti. tik kol kas atvaziuoja mociutes ja i darzeli nuvesti, nes mazasis tai miega iki kokiu 9 val.
Papildyta:
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 12, 18:43)
Mindira, viskas gerai su tais grudeliais, cia gi parasyta nuorodoje net Tevu Darzelio, kad sveikas kakis yra geltonai garstycia su grudeta varske biggrin.gif Svarbu kakoja, o ne taip kaip teta Krendel' sedi po valanda mirineja ir microlaxu ruroje krapstosi pardon my french sad.gif
As su pirmu vat irgi nesiparinau del zalio ir gleiveto ir niekas man nieko is daktaru irgi nesake, kad blogai, tipo nu piena geariat sutirstinta litrais ir pan, viskas ok, o paskui Auksinio Stafilokoko trigubai rado  doh.gif cia jau kai as pati mokamai paseli nuveziau i santarus.. Tai as jau itariai ziureciau i toki, jei pastoviai.

Ka papasakot? A nieko, vakar buvo gerai, o siandien nelabai biggrin.gif dar vaikas klyke vakar nuo 21 iki pirmos kazkkur ir vis ant papo kabejo, kakojo, bezdejo, atpylinejo ir pasaka be galo. Paskui lyg ir normaliai miegojo, kas tris val kelesi, bet as kazkokia siandien issunkta. Dar tas hemoras sikynej, knisa. O vakar skraidziau tiesiog, buvom lauke o paskui mane vyras isleido i PC konsultacijai del ciuzinio, nes pirksim nauja lova ir ciuzini norisi kuo geresni, kad jau iki grabo lentos biggrin.gif biggrin.gif tai jis be manes buvo, bet sako paskui sakysi, kad tau nepatogu, tai pati nuvaziuok pasivoliok. Aiku, pries iseinant, ant tos euforijos dar galvojau pasimatuosiu dzinsus a gaaaal ilysiu, aaha, spyga, net nesuejo ant mano liemens, net "storiausi priesmenstruaciniai dzinsai" nesuejo biggrin.gif nors ant siknos visus uzsitempiau. Ai nu ir dzin. 63 tai 63. Dar net dvieju sav nepraejo o as cia spangstu kazka biggrin.gif

Ai nu ir va, norejau gi paklausti. Jeigu vaikas tikrai normaliai sysioja, normaliai kakoja, bet buna rekia rekia ir apsiramina tik valgydamas, ir paskui dar atsitraukia pats taip patampo galva i puses tipo jau viskas, o paskui po 10 min vel pilna burna pieno rekia dar, aisku atpila pries tai, apsikakina, bet kartais vat gaunasi, kad as ji maitinu 50 min is vieno ir dar jis paskui uzbliauna tai ir is kito kazkur 15-25, tada jau ramiakas, bet nu brach gaunasi virs valandos maitinimas, watafak, cia normalu? ir tada isdygsta vyras su namiokais apie soskes, ir as jau nebezinau, nu nenoriu as tu soskiu jedrittvajumat bet ir pati nelabai noriu buti ja biggrin.gif Nes galvoju o gal jis cia pieno uzsisakineja, o as jam soske, ir jo mazes tada  g.gif Klausimo suformulioti nepavyko, kaip mantote, bet gal atsakysite kazka  lotuliukas.gif

tai jei ir ras ta stafilakoka, vis tiek lieps bakterijas gerti biggrin.gif nu jis visuose zarnynuose ir yra, tik pas mus kitu bakteriju zymiai daugiau uz ta stafialakoka ir yra balansas. o pas maziukus dar nera balanso ir liepia gerti bakterijas. bet kol pats organizmas nepridaugina tu baktreriju norma;iai, tol ir buna tas kakis toks nenormalus. o kitu gydymo metodu kudikiams nepatartina skirti, nes jei vel skirs antibus, tai vargu ar nuzudys auksini stafilakoka, uztad iszudys vargana kitu bakteriju kolonija, kuri ir turetuu issiveisti ir kovoti su auksiniu stafilakoku smile.gif Tad sakau, maziau zaparkiu del kiekvieno spuogo ir bezdejimo ir viskas bus gerai smile.gif Kuo ramesne mama, tuo ramesnis vaikas smile.gif O jei mama pastoviai panikoje, tai ir vaikas panikuoja smile.gif
Atsakyti
Pas mane tik viena karta buvo viena (.) Ismete guzais, kai tarp maitinimu is to (.) buvo 9h tarpas. rolleyes.gif
Atsakyti
Ooooo guzai jei bus, nereikės spėlioti ar tai jie, lyg vynuogių kekes po oda.

Ir
QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 12, 19:32)
nu tai as keliuosi su zadintuvu, nes reikia dukra i darzeli paruosti. tik kol kas atvaziuoja mociutes ja i darzeli nuvesti, nes mazasis tai miega iki kokiu 9 val.
Papildyta:
tai jei ir ras ta stafilakoka, vis tiek lieps bakterijas gerti biggrin.gif nu jis visuose zarnynuose ir yra, tik pas mus kitu bakteriju zymiai daugiau uz ta stafialakoka ir yra balansas. o pas maziukus dar nera balanso ir liepia gerti bakterijas. bet kol pats organizmas nepridaugina tu baktreriju norma;iai, tol ir buna tas kakis toks nenormalus. o kitu gydymo metodu kudikiams nepatartina skirti, nes jei vel skirs antibus, tai vargu ar nuzudys auksini stafilakoka, uztad iszudys vargana kitu bakteriju kolonija, kuri ir turetuu issiveisti ir kovoti su auksiniu stafilakoku smile.gif Tad sakau, maziau zaparkiu del kiekvieno spuogo ir bezdejimo ir viskas bus gerai smile.gif Kuo ramesne mama, tuo ramesnis vaikas smile.gif O jei mama pastoviai panikoje, tai ir vaikas panikuoja smile.gif

Maniškiui tik antibai jau padėjo, nes.buvo lbj isvesejes.
Atsakyti
nnnnesuprATau?? man kzks su sm, ar niekas siandien nieko nerase??!!
Atsakyti
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 13, 20:24)

Visos i fb persikele smile.gif
Atsakyti
Niekas nebenori čia rašyti biggrin.gif

gavau velnių pas gydtoją kam atėjau ne trečiadienį per vaikų dieną doh.gif
pasvėrė, aišku numetė perdaug, pasversiu pati ir pažiūrėsiu bet 900 gramų tikrai priaugom, ūgio nematuoja iš viso, sakė kas ketvirtį tik, nu tai irgi teks pačiai matuotis lotuliukas.gif

liepė spuogelius su octeniseptu valyti, tas viršūnėles g.gif
sako jei nepraeis per savaitę ateiti g.gif

ir skiepą gavom, verkė mažulis, skaudus tas skiepas ***** doh.gif nu bet nieko rolleyes.gif

seselė kad gyrė, jog pati maitinu lotuliukas.gif tai čia gal retenybė kokia lotuliukas.gif kad taip vis klausė ar neprimaitinu, ar užtenku, nu neprimaitinu sakau, nu tai šaunuolė šaunuolė biggrin.gif

ai dar sakė į vonią lakišiaus nuoviro įpilti kad nesausintų odelės ax.gif
ir vit D pradėsim jau naudoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 13 balandžio 2015 - 19:12
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 13, 18:24)

drinks_cheers.gif Aš irgi likau nesupratus g.gif
Atsakyti
Gal Noriu turiu atsilieps, ar gal ir dar kas turit ir naudojat ratą maudynėms
žiūrėjau pirktis, bet parašyta kad nuo 1 mėn, bet pagal svorį rašo jog nuo 6 kg tinkamas naudoti g.gif
tai kreipėt dėmesį į svorį?

Atsakyti