Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(simka77 @ 2015 04 12, 12:44)
Labas rytas 4u.gif

Kas ten per grudeliai kakiuose ?? Maniskis kakoja geltonai, grudetai. Ar ten pas jus kokie kitokie grudai?  biggrin.gif nes taip tai normalus toks kakis smile.gif
Mindira viskas ok su tokiu kakiu mirksiukas.gif

nu taip geltonai ir grudetai 4u.gif

su gleivem nera buve dar ax.gif

sakau tik viena syki buvo zaliai kai surio padauginau, nors ir raso kad nuo olandisko buna doh.gif

nu tai reiskias tada viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, klausimelis ar yra super namų kurios keliasi su zadintuvu leliam dar miegant. Padekit man atsikelti anksčiau, kad koki darbą nuveikciaui dar, nes taip tai man kokiom dviem valandom viskas stringa pusryčiai 11, pietus vėl kokia 16, i lauką issigrudu ir kokia 13, viskas tempiasi.....dar su pilvu budama vesdavau dukra i darželį 8.30 kai kurios jau vežimus stumdydavo Jeruzalėje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara314 @ 2015 04 12, 17:27)
Sveikos, klausimelis ar yra super namų kurios keliasi su zadintuvu leliam dar miegant. Padekit man atsikelti anksčiau, kad koki darbą nuveikciaui dar, nes taip tai man kokiom dviem valandom viskas stringa pusryčiai 11, pietus vėl kokia 16, i lauką issigrudu ir kokia 13,  viskas tempiasi.....dar su pilvu budama vesdavau dukra i darželį 8.30 kai kurios jau vežimus stumdydavo Jeruzalėje  doh.gif

Nu man atrodo dar per maži mūsų leliai kad jau taip su zadintuvu keltis, va kai bus kokie 2-3 mėn gal pagerės situacija g.gif
Kada jau režimas nusistoves, valgys ne kas valandą biggrin.gif
Juk būna kad tokio laiko jau ir ilgiau naktį ismiega, tikrai manau kad nebesikels kas 2 val, juk nebe naujagimis jau bus.
Tai va kai ūgtelės, tada ir žadintuvas bus įjungtas, nes dabar tai pati dziaugiuosi ilgiau pamiegojus, ne žadintuvas galvoj doh.gif
Svarbiau kad pailsėjus būčiau, ir pieno baras veiktų lotuliukas.gif

Nors gal ir yra tokių super mamų biggrin.gif kurios keliasi.

Šiaip tai po savaites irgi turėsiu keltis vaiką į mokyklą isleidineti, nes Mb baigsis atostogos, bet išleidusi eisiu į lovą biggrin.gif
Atsakyti
Krendel, eik tu sau, kiek juokiaus del to pieno biggrin.gif tu gal apmastyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as nelyginu nieko, nes dziovykle puikiai islygina
kaip noreciau, kad visas pavasaris toks butu kaip vakar, pasaka, karalaitis irgi visa diena lauke praleido
Atsakyti
Su zadintuvu keltis... nieko sau biggrin.gif
Pavydziu, jei tokiu supermamu tikrai yra, kurios savo noru (ne is reikalo) keliasi biggrin.gif
As tada auksciausio lygio tingine blush2.gif biggrin.gif
Mergaiciuke nakti kelias viena ar max du kartus, o rytais vis tiek dar vartaus lovoj kiek imanoma ilgiau lotuliukas.gif

Bet sia savaite keliames i naujus namus, tai jau teks apkarpyti savo miego laika smile.gif
Kad speciau viska susipakuoti/issipakuoti, susitvarkyti... smile.gif
Atsakyti
Mindira, viskas gerai su tais grudeliais, cia gi parasyta nuorodoje net Tevu Darzelio, kad sveikas kakis yra geltonai garstycia su grudeta varske biggrin.gif Svarbu kakoja, o ne taip kaip teta Krendel' sedi po valanda mirineja ir microlaxu ruroje krapstosi pardon my french sad.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 12, 09:24)
as valgu pieno produktus ir jokiu grudeliu smile.gif labai sudetinga atsekti kas ir del ko smile.gif svarbu kakuoja smile.gif susitvarkys zarnynas...nu manasis beveik visada kakuoja si gleivemis, skystai, zaliai...gydytoja liepe gerti bakterijas ir tiek. ir pas dukra ir pas seses vaika tas pats. tai manau, cia genetiskai nulemta bloga zarnyno veikla del kokiu nors fermentu.

As su pirmu vat irgi nesiparinau del zalio ir gleiveto ir niekas man nieko is daktaru irgi nesake, kad blogai, tipo nu piena geariat sutirstinta litrais ir pan, viskas ok, o paskui Auksinio Stafilokoko trigubai rado doh.gif cia jau kai as pati mokamai paseli nuveziau i santarus.. Tai as jau itariai ziureciau i toki, jei pastoviai.

Ka papasakot? A nieko, vakar buvo gerai, o siandien nelabai biggrin.gif dar vaikas klyke vakar nuo 21 iki pirmos kazkkur ir vis ant papo kabejo, kakojo, bezdejo, atpylinejo ir pasaka be galo. Paskui lyg ir normaliai miegojo, kas tris val kelesi, bet as kazkokia siandien issunkta. Dar tas hemoras sikynej, knisa. O vakar skraidziau tiesiog, buvom lauke o paskui mane vyras isleido i PC konsultacijai del ciuzinio, nes pirksim nauja lova ir ciuzini norisi kuo geresni, kad jau iki grabo lentos biggrin.gif biggrin.gif tai jis be manes buvo, bet sako paskui sakysi, kad tau nepatogu, tai pati nuvaziuok pasivoliok. Aiku, pries iseinant, ant tos euforijos dar galvojau pasimatuosiu dzinsus a gaaaal ilysiu, aaha, spyga, net nesuejo ant mano liemens, net "storiausi priesmenstruaciniai dzinsai" nesuejo biggrin.gif nors ant siknos visus uzsitempiau. Ai nu ir dzin. 63 tai 63. Dar net dvieju sav nepraejo o as cia spangstu kazka biggrin.gif

Ai nu ir va, norejau gi paklausti. Jeigu vaikas tikrai normaliai sysioja, normaliai kakoja, bet buna rekia rekia ir apsiramina tik valgydamas, ir paskui dar atsitraukia pats taip patampo galva i puses tipo jau viskas, o paskui po 10 min vel pilna burna pieno rekia dar, aisku atpila pries tai, apsikakina, bet kartais vat gaunasi, kad as ji maitinu 50 min is vieno ir dar jis paskui uzbliauna tai ir is kito kazkur 15-25, tada jau ramiakas, bet nu brach gaunasi virs valandos maitinimas, watafak, cia normalu? ir tada isdygsta vyras su namiokais apie soskes, ir as jau nebezinau, nu nenoriu as tu soskiu jedrittvajumat bet ir pati nelabai noriu buti ja biggrin.gif Nes galvoju o gal jis cia pieno uzsisakineja, o as jam soske, ir jo mazes tada g.gif Klausimo suformulioti nepavyko, kaip mantote, bet gal atsakysite kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LgB @ 2015 04 12, 19:35)
Bet sia savaite keliames i naujus namus,  tai jau teks apkarpyti savo miego laika smile.gif
Kad speciau viska susipakuoti/issipakuoti, susitvarkyti... smile.gif

Pries dvi savaites ir mes persikraustem i naujus namus. Tai su dviem leliukais buvo ka veikti susipakuoti-persinesti ir vel susidelioti... Labai daug ka padare vyras. Nes jeigu ne jis, tai vis dar sedetume tarp deziu ir maisu.
Atsakyti
Ai tai va klausimas, jei iš vienos krūties taip geraaaai pavalgo, ilgai ir paskui po 15 min iš kitos patraukia, bet ne taip ilgai, kitą maitinimą aš iš tos trumpiau valgytos duodu, kuria baigė (nors varva jau abi).

Teisingai?
Atsakyti
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 12, 19:43)
as ji maitinu 50 min is vieno ir dar jis paskui uzbliauna tai ir is kito kazkur 15-25, tada jau ramiakas, bet nu brach gaunasi virs valandos maitinimas,

Panasiai tiek laiko valgydavo maniskes. Ir kiekviena tiek laiko. Todel ir perejau nuo maitinimo krutim iki nusitraukinejimo pientraukiu ir sumaitinimo per buteliuka. Nes kitaip absoliuciai nieko nespedavau. Viskai. Visa diena tik sededavau nesiprausus, susivelus, nesivalius dantu, alkana ir su dviem vis dar ir dar nepavalgiusiais vaikais. Paskui kol viena valgo, o kita rekia, pradejau duoti soske. Ir dabar jau jau ramiau. Nenorejau ir as is pradziu tos soskes. Bet vis geriau, negu kad istisai pirstus grauzia
Atsakyti
QUOTE(LgB @ 2015 04 12, 18:35)
Su zadintuvu keltis... nieko sau biggrin.gif
Pavydziu, jei tokiu supermamu tikrai yra, kurios savo noru (ne is reikalo) keliasi biggrin.gif
As tada auksciausio lygio tingine  blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi lotuliukas.gif

QUOTE(Saule Li @ 2015 04 12, 19:13)
Pries dvi savaites ir mes persikraustem i naujus namus. Tai su dviem leliukais buvo ka veikti susipakuoti-persinesti ir vel susidelioti... Labai daug ka padare vyras. Nes jeigu ne jis, tai vis dar sedetume tarp deziu ir maisu.

nu tau tai medalį 4u.gif aš vis pagalvoju nu kaip su dviem, čia su vienu atrodo pavargsti, o tu su dviem thumbup.gif

QUOTE(Krendel' @ 2015 04 12, 19:17)
Ai tai va klausimas, jei iš vienos krūties taip geraaaai pavalgo, ilgai ir paskui po 15 min iš kitos patraukia, bet ne taip ilgai, kitą maitinimą aš iš tos trumpiau valgytos duodu, kuria baigė (nors varva jau abi).

Teisingai?

duodu iš tos kur nepabaigė valgyti ax.gif

man taip ir valgydavo, tikrai maitindavau valandą laiko, paskui pamiega ir po valandos vėl maitini valandą doh.gif
nu bet čia ir buvo pradžioje, dbar jau didesnius tarpus padaro ir kartais trumpiau valgo, bet būna dar tokių kartų kai apie valandą kabo, kol iš vieno, paskui kito, kol atrūgini, nu ir gaunasi kad valanda visa doh.gif

šiandien iš viso miega beveik visą dieną mano vaikis blink.gif tai mums kaip tik po lauko vakar buvo neramus, šiandien nėjom ir parpia sau ramus lotuliukas.gif
aišku kažin kaip naktį bus doh.gif

Krendel, nu nesumažės tas pienas , jeigu jau tiek kaba, aš tai duočiau soskę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 12, 18:17)

Teisingai?

Aš žiūriu pagal papo didumą- pilnumą lotuliukas.gif, nes mano dešinys didesnis ir güzais eina greičiau, tai maniškė gauna du maitinimus iš eilės iš to paties (.)
Atsakyti
QUOTE(vasara314 @ 2015 04 12, 19:35)
Aš žiūriu pagal papo didumą- pilnumą  lotuliukas.gif, nes mano dešinys didesnis ir güzais eina greičiau, tai maniškė gauna du maitinimus iš eilės iš to paties (.)

Pas mane kairysis didesnis biggrin.gif
Bet guzais neina, šiaip labai pilna būna, ir tada jau bėgti pradeda pienas.
Draugei tai irgi sakė vis guzais eidavo, normaliai neistraukia tai ji nusitraukineja ir maitina iš buteliuko, tada bent neturi bėdų su (.)
Atsakyti