Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(mindira @ 2015 04 11, 18:50)
Tai daug priaugot,  kam tas mišinys  dar blink.gif  doh.gif

Mascarra,  jums būna gleivetas kakis,  tai gal pastebėjai nuo ko, ką nors kai suvalgai?

jo, vakar pica su mocarella ir spinatais valgiau ir vat vaikui pilva pute, kakis su gleivem ir grudeliais. jau db galiu 100% patvirtint kad grudeliai nuo pieno produktu buna smile.gif geriausias kakis kai skaityk nieko nevalgau visa diena lotuliukas.gif bet jei ji man reeeekia jau laukiu gleiveto kakio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2015 04 11, 19:30)
jo, vakar pica su mocarella ir spinatais valgiau ir vat vaikui pilva pute, kakis su gleivem ir grudeliais. jau db galiu 100% patvirtint kad grudeliai nuo pieno produktu buna smile.gif geriausias kakis kai skaityk nieko nevalgau visa diena  lotuliukas.gif bet jei ji man  reeeekia jau laukiu gleiveto kakio  doh.gif

Tai jai daug ko netoleruoja gal, jei gleivėtas kakis, jo ir aš pastebėjau kad nuo pieno produktu grūdeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras/naktis. Visus tris nulauziau.. Pagaliau! Reiktu paciai luzt, nes jau miego trukumas ir nuovargis rodosi. Nu bet taaaip ramu, tylu namie. Noris pasimegaut biggrin.gif
Beje, pas ka neramus vaikai, ant ranku miega ar zyzia - isbandykit nesiokle thumbup.gif luzta vaikas per minute! Pries tai inkscia, skundzias, laikau ir vienaip ir kitaip - vargstu kol uzmiega . Tik i nesiokle idedu, ramuma ir po poros minuciu parpia bigsmile.gif plius laisvos rankos! Ir valgyt padaryt, vaikus pamaitint, nu zodziu. Ir man dar kai viena namie, nereik bijoti kad dickes ko nepridirbtu. Nes jau vidurinele bulka vaisino issuziojusi broli doh.gif
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 11, 03:48)
Mano vidurinelis pirma naktis be pamperso, aisku ir didcke kartu. Niu tai vaikinas atsikeli katik, nuejom kartu i tuoleta, o didcke pucia i aki😂😃😐

Kaip dicke? smile.gif
As vidurinelei pries savaite pampi naktim nuemiau. Tai jokiu nelaimingu atsitikimu kolkas, net nakti nesikelia thumbup.gif

QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 11, 13:19)
SOS! Nuemiau pampersa ir galvojau iskrisiu is koju😯vienos gleives😕pradejau bakterijas duot, ar cia gali but nuo ju?

Nezinau nuo ko cia gali but. Bet jei tik viena karta, labai galvos nesukciau. Vusokiu dar tu kakiu pasitaikys. Bet jei kartosis nuolat, tada jau aiskintis reiktu.
Pas mus kolkas bedu su kakias nera. Kartais tik zalsvoki pasitaiko. Kai tingi ir vien lieso pieno prisigeria. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar buvom i gamta isvaziave. Mazasis ir pavalge, masinoj ir vystykla pasikeitem thumbup.gif
Uztad siandien turbut niekur neisim. Oras nekoks schmoll.gif

Atsisakiau pieno produktu ir vistiek su grudeliais kakoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2015 04 12, 09:21)
Labas rytas smile.gif

Vakar buvom i gamta isvaziave. Mazasis ir pavalge, masinoj ir vystykla pasikeitem  thumbup.gif
Uztad siandien turbut niekur neisim. Oras nekoks  schmoll.gif

Atsisakiau pieno produktu ir vistiek su grudeliais kakoja  doh.gif

as valgu pieno produktus ir jokiu grudeliu smile.gif labai sudetinga atsekti kas ir del ko smile.gif svarbu kakuoja smile.gif susitvarkys zarnynas...nu manasis beveik visada kakuoja si gleivemis, skystai, zaliai...gydytoja liepe gerti bakterijas ir tiek. ir pas dukra ir pas seses vaika tas pats. tai manau, cia genetiskai nulemta bloga zarnyno veikla del kokiu nors fermentu.
Atsakyti
QUOTE(simka77 @ 2015 04 11, 23:50)
Labas vakaras/naktis. Visus tris nulauziau.. Pagaliau! Reiktu paciai luzt, nes jau miego trukumas ir nuovargis rodosi. Nu bet taaaip ramu, tylu namie. Noris pasimegaut biggrin.gif
Beje, pas ka neramus vaikai, ant ranku miega ar zyzia - isbandykit nesiokle thumbup.gif  luzta vaikas per minute! Pries tai inkscia, skundzias, laikau ir vienaip ir kitaip - vargstu kol uzmiega . Tik i nesiokle idedu, ramuma ir po poros minuciu parpia bigsmile.gif  plius laisvos rankos! Ir valgyt padaryt, vaikus pamaitint, nu zodziu. Ir man dar kai viena namie, nereik bijoti kad dickes ko nepridirbtu. Nes jau vidurinele bulka vaisino issuziojusi broli doh.gif

Kaip dicke? smile.gif
As vidurinelei pries savaite pampi naktim nuemiau. Tai jokiu nelaimingu atsitikimu kolkas, net nakti nesikelia thumbup.gif
Nezinau nuo ko cia gali but. Bet jei tik viena karta, labai galvos nesukciau. Vusokiu dar tu kakiu pasitaikys. Bet jei kartosis nuolat, tada jau aiskintis reiktu.
Pas mus kolkas bedu su kakias nera. Kartais tik zalsvoki pasitaiko. Kai tingi ir vien lieso pieno prisigeria.  smile.gif

Nu kaip smagu del nesynes😇 o kokia turi?

Nu va, kad didckei tu kelnyciu net su pykciais nebeapmausi, gerai, kad skalbianke atvaziavi, nes paklodziu kalnas. Bet ji atsikele praejusia nakti tai manau, kad pssieksim kazko, bo jai baisiai geda, kad brolis net neatsikeles neprislapina lovos.

Vakar su vaikais filmu vakara turejom😉kaip smagiai buvo, ratus ziurejom. Tikejausi, kad siandien ilgiau miegos, bet kur tau 7.30 gyvi😉 gerai, kad didcke ryt i darzeli iskeliauja, rytai ramesni bus☺
P.S. kaip tycia, skalbianke atvaziavo, o pila kaip is kibiro, o skalbiniu kruvos😕
Atsakyti
man irgi nesiokle issigelbejimas thumbup.gif as derinu su manksta biggrin.gif mazasis per minute uzmiega nesiokleje, kai as sokineju ant kamuolio smile.gif jis dabar net pradeda verkti, zirzti ant ranku. idedu i nesiokle. pradedu sokineti ir tuoj oat nusiramina ir uzmiega smile.gif jau jis zino, ko nori smile.gif
Papildyta:
Siaip prisiminiau, kad praeita karta mano dukrai buvo balti grudeliai ismatuose, bet veliau, kai pradejau primaitib=neti. tai padarius testa paaiskeja, kad netoleruoja krakmola ir cia nuo bulviu ir bananu smile.gif

Papildyta:
mes igi vakar su vaikais pramagavome. Taip silta buvo thumbup.gif As su tryumpomis rankovemis buvau, dukra su megztiniu. Sunelis lauke vakar praleido apie 8 val smile.gif Miegojo nakti labai gerai. Aisku su orabudimais pavalgyti, bet uzvalgydavo per 5 min. ir toliau parpe. Prisivalgiau vakar balandeliu ir galvuojau bus sakes pilvui...Ne, nieko nebuvo. Tad tikrai manau kuo daugoau vaikas buna auke, o ne uzdaroje tvankioje poatalpoje, kur per daug dirgikliu, tuo ramesnis jis bus. Tad neramiu vaiku mamoms patarciau daugiau laiko lauke praleisti smile.gif
Atsakyti
Labu,

rubelius lyginau tik ruosdama kraiteli ir apatinius kol bambute sugijo.
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 11, 11:47)
O kas cia per briedas  lotuliukas.gif
Tiesa, kalbant apie mano kriksto motinele, kazkada rasiau, kad kvailus patarimus dalina. Tai va, naujas patarimas nuo viduriu uzkietejimo - patepti iseinamaja anga muilu. Taip geriau isslys  doh.gif  lotuliukas.gif

Oj neeeeegaliu, pasimuilint, kad geriau lystu biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2015 04 11, 18:46)
Jeigu nuo nukritusio skaiciuotu,  tai +500 g su kapeikom  bigsmile.gif
Jis apie 10% savo svorio buvo pametes.
Kalkit mane prie kryžiaus - neduosiu biggrin.gif ir kas svarbiausia gydytojas ir sesele zino mano nuomone siuo klausimu ir vis vien driso uzsiminti  cool.gif
Vaikas ramus,  sisioja ir kakoja daug ir diena ir nakti.  Tegu maziau kabinejasi tongue.gif
Man kitos bedos.  Ilgiau pavaiksciojus atrodo, kad is kris lauk gimda. Tempia i apačia.  unsure.gif Klubus maudzia irgi.
Manau, kad gali drasiai smile.gif
gerai kai mano kleckas is ligonines isvaziavo su + 50g . Vertina visus pagal viens standarta, bet vaikai skirtingi.

Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2015 04 12, 08:21)
Labas rytas smile.gif

Vakar buvom i gamta isvaziave. Mazasis ir pavalge, masinoj ir vystykla pasikeitem  thumbup.gif

Orelis tragiskas siandien sad.gif Neisiu laukan, nenoriu.
QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 12, 09:34)
man irgi nesiokle issigelbejimas  thumbup.gif as derinu su manksta biggrin.gif mazasis per minute uzmiega nesiokleje, kai as sokineju ant kamuolio smile.gif jis dabar net pradeda verkti, zirzti ant ranku. idedu i nesiokle. pradedu sokineti ir tuoj oat nusiramina ir uzmiega smile.gif jau jis zino, ko nori smile.gif
Papildyta:
Siaip prisiminiau, kad praeita karta mano dukrai buvo balti grudeliai ismatuose, bet veliau, kai pradejau primaitib=neti. tai padarius testa paaiskeja, kad netoleruoja krakmola ir cia nuo bulviu ir bananu smile.gif
Papildyta:
mes igi vakar su vaikais pramagavome. Taip silta buvo  thumbup.gif As su tryumpomis rankovemis buvau, dukra su megztiniu. Sunelis lauke vakar praleido apie 8 val smile.gif Miegojo nakti labai gerai. Aisku su orabudimais pavalgyti,  bet uzvalgydavo per 5 min. ir toliau parpe. Prisivalgiau vakar balandeliu ir galvuojau bus sakes pilvui...Ne, nieko nebuvo. Tad tikrai manau kuo daugoau vaikas buna auke, o ne uzdaroje tvankioje poatalpoje, kur per daug dirgikliu, tuo ramesnis jis bus.  Tad neramiu vaiku mamoms patarciau daugiau laiko lauke praleisti smile.gif

Jo, vakar silta buvo, bet man salta. Pastirusi visa su striuke vaiksciojau sad.gif vaikas 5-6 val miegojo lauke, o nakti toooooki koncerta surenge...
Atsakyti
Subalamutinot mane vėl su tais kakiais doh.gif tai jeigu yra su grūdeliais, tai reiškias blogai toleruoja maistą, bet kad nebuvo nei vienos dienos jog būtų kitoks kakis, jis visada su grūdeliais g.gif
bet jeigu vaikas jaučiasi gerai, tai gal čia nėra ko nerimauti g.gif

ir nė velnio neatsimenu kaip su pirmu buvo, nu tigi maitinau irgi, bet apie kakius net negalvodavau blink.gif net neatsimenu koks jis buvo doh.gif doh.gif
per daug aš čia nervuojuos matyt, paskui žiūriu kad ir pieno mažiau arba čia irgi kokia mėnesio krizė užėjo blink.gif vakar kai parėjom iš lauko 17 val tai vaikas daugiau ir nebeužmigo, dar taip nėra buvę, vis zirzė, akys matosi kad miego nori, užznūsta ir vėl stačios doh.gif
tai vis ant papų, aišku ten jau nieko nebėra doh.gif jau pačiai nervai ima, tai pusę dešimt išvariau savo vyrus į kitą kambarį ir pasakiau einu gult, nes kitaip neužmigdysiu aš jo doh.gif nu ir ką, išėjo nulaužt pagaliau, ir pabudo tik po 4,5 valandos valgyti ax.gif aišku paskui jau dažniau biggrin.gif bet vis pamiegojo normaliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2015 04 12, 09:21)
Labas rytas smile.gif

bet tas pieno produktų atsisakymas tai dar irgi ne visiškai tikras, juk pvz sviesto yra sausainiuose g.gif tai tada sausainių reikia atsisakyti, tai kai pradedi galvoti, pusę produktų atsisakyti reikia g.gif
aš tada jaučiu nebeturėčiau ką valgyti doh.gif
košę irgi verdu su pienu, aišku skiedžiu ją su vandeniu, ne gryname piene g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kas ten per grudeliai kakiuose ?? Maniskis kakoja geltonai, grudetai. Ar ten pas jus kokie kitokie grudai? biggrin.gif nes taip tai normalus toks kakis smile.gif
Mindira viskas ok su tokiu kakiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 12, 10:34)
Tad tikrai manau kuo daugoau vaikas buna auke, o ne uzdaroje tvankioje poatalpoje, kur per daug dirgikliu, tuo ramesnis jis bus.  Tad neramiu vaiku mamoms patarciau daugiau laiko lauke praleisti smile.gif

drinks_cheers.gif
Maniskis sianakt po tiek gryno oro miegojo puikiai smile.gif
Atsakyti
Grūdeliai - viskas ok,tai yra VISIŠKAI NORMALU nebalamutinkit. Aš šiaip tiesiog pastebėjau wink.gif sūnus pastoviai tu grudeliu turėjo - viskas ok

Gleivės nėra labai gerai, bet gali būti labai daug priežasčiu dėl ko tos gleivės. Maisto netoleravimas,žarnyno bėdos ir t.t...stebėt vaika reik ir kakio skystuma ir žodž medikai čia pasakys ne supermamos kas kaip

Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2015 04 12, 11:30)
bet tas pieno produktų atsisakymas tai dar irgi ne visiškai tikras, juk pvz sviesto yra sausainiuose g.gif tai tada sausainių reikia atsisakyti, tai kai pradedi galvoti, pusę produktų atsisakyti reikia g.gif
aš tada jaučiu nebeturėčiau ką valgyti doh.gif
košę irgi verdu su pienu, aišku skiedžiu ją su vandeniu, ne gryname piene  g.gif

Jo jo ten kiekviena etikete skaityt reik o tiek daug visur pieno miltelių- draugės vaikas pieno baltymui buvo pasirodo alergiškas tai va šnekėjau, kad ir jautienos ir kur yra sojos reikėjo jai atsisakyt- vargo viska skaitydama.. Kažkaip panašūs baltymai ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinalien: 12 balandžio 2015 - 11:53