Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sumažinti sėdmenis?

QUOTE(tsima @ 2008 12 30, 21:37)
Atrodo labai veiksmingi pratimukai, o kas tas ėjimas atsigulus?

Man irgi idomu???Sliauzti gulint ant nugaros??
Atsakyti
QUOTE(panteja @ 2007 02 02, 20:27)
nezinau kokio dydzio pas tave sedmenys,bet as tau patarciau vis delto neskubeti ju mazinti.Manau tau reiketu daugiau pratimu atlikti butent sedmenims kad jie igautu forma ir butu stantus.Bet mazinti nepatariu.Man asmeniskai nera grazu kai moteris vaiksto su ploksciu uzpakaliu.Bet cia tik siaip patarimas 4u.gif

Va būtent noriu sustandinti raumenis sėdmenų rolleyes.gif
QUOTE(lotute @ 2008 02 23, 20:26)
prajuokinai hihihi.gif
o ar padeda tie "Valymai"? noriu ir as sumaziinti savo uzpakaliuka, bet jauciu vien "valymo" neuzteks  g.gif

thumbup.gif

QUOTE(aurikaxxx @ 2008 12 03, 20:33)

Tikrai vertingi pratimukai, jau susikaupiau ir nuo ryt pradėsiu biggrin.gif
Bet mane domina visdėlto tas, kad aš nenoriu deginti riebalų, o noriu tik jį sustangrinti g.gif Juk galima mažinti apimtis nemetant svorio g.gif ar jau svaigstu aš kažką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 24 kovo 2009 - 20:44
sveikos,kaip ir visos,as pradejau kritiskiau ziureti i veidrodi siltejant orams ax.gif labai daug skaiciau visokiu straipsniu straipsneliu ir isvada - judejimas. Kadangi,akip minejai,tau sudetinga siuo atveju,tai zinau viena pratimuka,kuri pati kiekviena vakara darau smile.gif
atsistoji tiesiai,viena koja kilnoji atgal kiek gali pakeldama ir uzfiksuoji kelioms minutems (peda sulenkta taip,kad temptu sausgysle).Ir taip pat su kita. tai labai panasus pratimas kaip ir klubu kilnojimas atsigulus,tik sis galbut dar labai ir slaunis stangrina smile.gif
sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DiaDi @ 2009 03 25, 15:41)
sveikos,kaip ir visos,as pradejau kritiskiau ziureti i veidrodi siltejant orams ax.gif labai daug skaiciau visokiu straipsniu straipsneliu ir isvada - judejimas. Kadangi,akip minejai,tau sudetinga siuo atveju,tai zinau viena pratimuka,kuri pati kiekviena vakara darau smile.gif
atsistoji  tiesiai,viena koja kilnoji atgal kiek gali pakeldama ir uzfiksuoji kelioms minutems (peda sulenkta taip,kad temptu sausgysle).Ir taip pat su kita. tai labai panasus pratimas kaip ir klubu kilnojimas atsigulus,tik sis galbut dar labai ir slaunis stangrina smile.gif
sekmes rolleyes.gif

thumbup.gif Jau šian ryte išbandžiau jausmelis nekoks unsure.gif sunku doh.gif lotuliukas.gif bet ryžtas dar didesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 25, 18:30)
thumbup.gif Jau šian ryte išbandžiau jausmelis nekoks unsure.gif sunku doh.gif  lotuliukas.gif bet ryžtas dar didesnis rolleyes.gif

tikrai taip smile.gif as siaip visus pratimus darau tik vakare,rytais tempimo pratimuku pora padarau,kad raumenys truputi atsipalaiduotu smile.gif
Atsakyti
sveikos, mes su savo sedyne irgi sioki toki klausima sprendziam: mazint as jos kaip ir nenoriu, lai buna, kiek yra, bet va niekaip nesugebu celiulito atsikratyt - nors maitinuos tvarkingai, sportuoju, pamasazuoju... kaip sakot, ar pratimai, skirti apimtims mazint, padetu atsikratyt celiulito, ar cia jau kazka kito reik galvot? g.gif
Atsakyti
Radau gerų pasiūlymų.
Ačiū
Atsakyti
Pas mane tai problema irgi panasi, ant sėdmenų labai jaučiasi ir matosi nereikalingas odos sluoksnis, dar trukdo apimtis. Nu nežinau, nežinau ką daryti, kaip kovoti g.gif
Atsakyti
sveikos:) norejau jusu paklausti ar dirbant su cardio treniruokliais sumazetu uzpakaliuko apimtis?tai mazdaug 5 dienas i savaite ir 1h ir daugiau laiko...as jis sumazetu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 06 23, 21:43)
sveikos:) norejau jusu paklausti ar dirbant su cardio treniruokliais sumazetu uzpakaliuko apimtis?tai mazdaug 5 dienas i savaite ir 1h ir daugiau laiko...as jis sumazetu? blush2.gif

siaip tradiciškai cardio treniruokliai naudojami svorio metimui (reguliavimui), riebalu deginimui. norint formų reikia daryti atskirus pratimukus užpakaliukui. sportuojant cardio apimtys mažės (turėtų mažėti) visur, ypač jei yra riebaliukų
Papildyta:
QUOTE(litinvita @ 2008 05 15, 20:12)
Mes darydavom tokius pritupimus, tarsi sestume ant kedutes:tai yra uzpakaliuka "sodinom ant  kedutes", o keliai neturi lenktis. Taip pat ir nugara nesilenkia

joa, tadicinis ir išbandytas pratimas. ir geras tikrai. tik daryti labai atsargiai!!! būtinai įsitikinkite, kad darote pagal visus nurodymus - keliai neturi išlysti už kojų pirštukų, visas svoris kulnuose, "atisisėdusios ant kėdutės" turite sugebėti pajudinti kojų pirštukus ir juos matyti. darant netaisyklingai laabai lengva sužalot kelius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 06 23, 21:43)

aisku kad sumazetu
Atsakyti
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 01:12)
aisku kad sumazetu

Bet koks nuolatinis sportas gali padeti. O apie ejima esu girdejus ne atsigulus, o atsisedus- tai labai geras pratimas klubams.
Atsakyti