Sveikos
kokie aukštaūgiai čia pas visas vis neprisiruošiu Adomo pamatuot, įdomu ar metrą siekia
Fea, jau kokios dideles tavo panos, eina sau nu bet man jos visos trys labaaaaiiii panašios
mes tai sergam, sergam ir sergam. Bet jau gaila vaikų. Išleidau į daržą po 3 mėn pertraukos, nors realiai abu paskutinį kart tempos turėjo šį šeštadienį kiek galima- nežinau. Kaip prakeikti būtume bet manau, kad kalta mityba. Tokie valgytojai jie, kad nėr žodžių tai ir vaikšto tokie slabakai, viskas kimba prie jų
o aš mokausi, dar su vienu fotografu projektą dokumentinį užsukom, tai paroj 24 val ir savaitėj 7 dienų jau per mažai tai tiesą pasakius net džiaugiuosi tuo šaltu ir tragiškai baisiu pavasariu, nes nėra kada net pagalvot apie kokius sodinimus ryte tik išienu, ooo žiūriu, šalta, jėga, nors sąžinė negraužia, kad darže nesikapstau
labukas
ojei, RP, serga vis tie vaikai tau bet nevalgo tai zinok ir Leja...ale kazkaip nieko..gal tu sokolado neduodi? tas matyt stebuklingai gydo visas ligas
orai tai joo..sudini...tau gerai, sazine del darzu negrauzia o man tai kazkaip norisi jau tos silumeles biski, saules ir tos ligos visu gi gal pasibaigtu
ojei, RP, serga vis tie vaikai tau bet nevalgo tai zinok ir Leja...ale kazkaip nieko..gal tu sokolado neduodi? tas matyt stebuklingai gydo visas ligas
orai tai joo..sudini...tau gerai, sazine del darzu negrauzia o man tai kazkaip norisi jau tos silumeles biski, saules ir tos ligos visu gi gal pasibaigtu
Tos ligos tai tikrai užknysa juodai
Palikau šiandien Laurą namie, nes pradėjo rytais kosėt nuo karkalų. Vidinė sloga kažkaip jai formuojasi. Tai pabus šia savaitę su močiute, kad jau kitą galėtų mamos šventėje dalyvaut.
Jūsų špokai darželyje ruošia mamytėms šventę?
Palikau šiandien Laurą namie, nes pradėjo rytais kosėt nuo karkalų. Vidinė sloga kažkaip jai formuojasi. Tai pabus šia savaitę su močiute, kad jau kitą galėtų mamos šventėje dalyvaut.
QUOTE(vylien @ 2015 04 21, 13:29)
Tos ligos tai tikrai užknysa juodai
pas Leja siemet lyg nebus
Gal bus gegužės mėnesį bendra mamytės ir tėčio šventė. Nes pas kolegės maže darželyje bus šeimos šventė, kad tėčiams abidno nebūtų
QUOTE(vylien @ 2015 04 21, 13:55)
Gal bus gegužės mėnesį bendra mamytės ir tėčio šventė. Nes pas kolegės maže darželyje bus šeimos šventė, kad tėčiams abidno nebūtų
kazkas pas Leja irgi lyg bus...sokiu burely lyg kazkokia programa ruosia
QUOTE(R-P @ 2015 04 21, 15:52)
nu su sokoladu , tai retai gauna
del svenciu, tai as ju taaaaip nelaukiu, nes amzinai sedziu ant suolelio kartu su savo vaikais, ir ziuriu i svetimus kaip jie ten tusinasi pasiruose
del svenciu, tai as ju taaaaip nelaukiu, nes amzinai sedziu ant suolelio kartu su savo vaikais, ir ziuriu i svetimus kaip jie ten tusinasi pasiruose
geras parasas tavo
Labas, šimtas metų...
Pagalvojau, kad supermamas prisimenu dabar tik tada, kai vaikas suserga... Na, bet nieko nuostabaus, nes kai sveikas, tai viskas teka sava vaga, o kai suserga, metu darbus, lieku namie su vaiku, tada ir prisimenu tai, kam šiaip vis pritrūksta laiko.
Susirgo mano vaikas, kosinėjo nuo penktadienio, bet taip padoriai visai, vakar dar pusė dienos po senamiestį ir sakuras pasibastėm, o vakare žiūriu, kad karštas įtartinai, pamatuoju - 39.4 Numušiau, bet dabar ir vėl kyla... Jau galvojau, kad nebesirgs, nes gi jau pavasaris, baigėsi ligų sezonas... še tau, kad nori.
Varlike, sveikinu su sesute Mildai, kaip bus joms smagu abiems.
Svajone, kaip tu čia gerai sugalvojai su tuo specialybės keitimu, super.
Fea, galima sakyt, liko tik vieną vaiką ant kojų pastatyt... kiti jau stovi.
Pagalvojau, kad supermamas prisimenu dabar tik tada, kai vaikas suserga... Na, bet nieko nuostabaus, nes kai sveikas, tai viskas teka sava vaga, o kai suserga, metu darbus, lieku namie su vaiku, tada ir prisimenu tai, kam šiaip vis pritrūksta laiko.
Susirgo mano vaikas, kosinėjo nuo penktadienio, bet taip padoriai visai, vakar dar pusė dienos po senamiestį ir sakuras pasibastėm, o vakare žiūriu, kad karštas įtartinai, pamatuoju - 39.4 Numušiau, bet dabar ir vėl kyla... Jau galvojau, kad nebesirgs, nes gi jau pavasaris, baigėsi ligų sezonas... še tau, kad nori.
Varlike, sveikinu su sesute Mildai, kaip bus joms smagu abiems.
Svajone, kaip tu čia gerai sugalvojai su tuo specialybės keitimu, super.
Fea, galima sakyt, liko tik vieną vaiką ant kojų pastatyt... kiti jau stovi.
labas
sveikatytes Vytauteliui o vis dar kosti? angina kokia gal? ar siaip koks viruselis...
mano lyg sveikos siuo metu...tik mazos zyzia labai, nes dantys, muset vienai tai tikrai, o kitai tai nematau as tu dantu, ale pozymiai visi, lyg dygtu..tai nematomi kazkokie matyt dygsta arba tiesiog ragai
sveikatytes Vytauteliui o vis dar kosti? angina kokia gal? ar siaip koks viruselis...
mano lyg sveikos siuo metu...tik mazos zyzia labai, nes dantys, muset vienai tai tikrai, o kitai tai nematau as tu dantu, ale pozymiai visi, lyg dygtu..tai nematomi kazkokie matyt dygsta arba tiesiog ragai
Laba. Oras pasaka. Laura jau sveiksta tad leidom sau siek tiek lauke pas mano mama pasibuti. Laurai beje irgi angina ketvirtadieni islindo. Temperatura iki 38 su virsum uzkilo. Gavome antibu. Tai greitai apsitvarke.
QUOTE(Fea @ 2015 04 26, 13:29)
Jo, kosti, bet neproduktyviai, taip kažkaip nei sausai, nei šlapiai... nei pirmyn, nei atgal tas kosulys. Dabar štai iš viso pasakė, kad nori pagulėt, atsigulė, apsiklojo, rankos šaltos, jaučiu, kad vėl kils ta temperatūra... Laukiu nesulaukiu rytdienos ryto, važiuosim pas gydytoją.
Dėl dantų, tai greičiausiai, kad nematomi, pas Vytautą buvo visi nematomi, vieną dieną nėra nieko, jokių požymių, o kitą dieną dantis išlindęs visu gražumu iš kažkur.
QUOTE(vylien @ 2015 04 26, 15:53)
Laba. Oras pasaka. Laura jau sveiksta tad leidom sau siek tiek lauke pas mano mama pasibuti. Laurai beje irgi angina ketvirtadieni islindo. Temperatura iki 38 su virsum uzkilo. Gavome antibu. Tai greitai apsitvarke.
O su angina tai turėtų gerklę skaudėti ar kas? Nes nu gerklė tai neraudona, o ir nesiskundžia, kad gerklę skauda, nepažįstu aš tos anginos, kažkaip aplinkoje jos nėra buvę niekam.