jo, Lauryte tokia nemaza tikrai atrodo
o Alias tai as bijociau, nes reiktu kartu zaist man tooookia koma nuo tu bendru zaidimu,kad brrr...reikia reabilituotis gal plius jau matau kokia isterija Leja istiktu,kai pradzioj nesuvoktu, kaip zaist tai gal palauksim dar..nebent uzdovanos kas
Leja tai irgi laukia "dovanu kalno" labai sesem bus dziaugsmo ir zviegimo, aisku
o fotki tai jo, girdejau, kad apmokestins ir dar sakiau istrinsiu visas fotkes is ten ir pamirsau nu gal jos ten kazkaip paskui pacios issitrins
QUOTE(Neringiux @ 2015 11 03, 13:45)
Kookia dicke Lauryte Duociau 6 metus
Mes vasara pirkom Alias, pries atostogas. Tai atostogu metu dvi savaites ji zaidem be perstojo. Tikrai fainas zaidimas, tiek Simui, tiek sesei labai patinka. Pradejo daugiau mastyti.
Mes vasara pirkom Alias, pries atostogas. Tai atostogu metu dvi savaites ji zaidem be perstojo. Tikrai fainas zaidimas, tiek Simui, tiek sesei labai patinka. Pradejo daugiau mastyti.
Optine apgaule Realiai pamacius duotumet 4
Vat man irgi protingi zaidimai patinka. Bet ir su lelem zaudziam. As vakarais stengiuos kartu pazaist bent 1,5 val. Siandien nesigavo, nes i mokyklele vaziavom, tai visa kaprizna miegot nuejo.
QUOTE(vylien @ 2015 11 04, 00:36)
Optine apgaule Realiai pamacius duotumet 4
Vat man irgi protingi zaidimai patinka. Bet ir su lelem zaudziam. As vakarais stengiuos kartu pazaist bent 1,5 val. Siandien nesigavo, nes i mokyklele vaziavom, tai visa kaprizna miegot nuejo.
fainuole koookia...man ji irgi tokia kruopyte atrodo!!!! dekite visi fotkes gimshu...gi faina paspoksto kaip uzaugo chebra!!!
Niu ir kur visi dingo? Jau žiemužė atkeliauja. sninga
Kaip gimtadieniai praėjo?
Visus pavėluotai sveikiname!!!!
Fea, kaip Lėjos auksaplaukės baliukas? Pavyko?
Aš Laurai iš JAV parsisiunčiau Auksaplaukę su Flynu Raideriu. Tikiuosi patiks, nes jos norai keičiasi su lyg kiekvieną dieną Dabar jau nori Elzos dainuojančios. Įtariu, ką darželyje merginos apterinėja, tą ir nori visos draugiškai
Aš Laurai iš JAV parsisiunčiau Auksaplaukę su Flynu Raideriu. Tikiuosi patiks, nes jos norai keičiasi su lyg kiekvieną dieną Dabar jau nori Elzos dainuojančios. Įtariu, ką darželyje merginos apterinėja, tą ir nori visos draugiškai
QUOTE(vylien @ 2015 11 23, 11:30)
Niu ir kur visi dingo? Jau žiemužė atkeliauja. sninga
o tau gal jau laikas FB susikurt? ar vis dar laikaisi?
praejo gerai balius, buvo daaaug vaiku...19 gal Vaikam lyg ir smagu buvo...o tas ir svarbiausia
Tylaaaa.. Paskutinė lapkričio dienelė.
Kaip Kalėdoms, ruošiatės? Ką vaikai dovanų užsiprašė? Maniškės sąrašas begalinis.. Dainuojanti Elza, Paw patrul rinkinį, Robotuko šuniuko, Auksaplaukės ir princo ir kitų smulkmenų.
Kaip Kalėdoms, ruošiatės? Ką vaikai dovanų užsiprašė? Maniškės sąrašas begalinis.. Dainuojanti Elza, Paw patrul rinkinį, Robotuko šuniuko, Auksaplaukės ir princo ir kitų smulkmenų.
QUOTE(vylien @ 2015 11 30, 13:04)
Tylaaaa.. Paskutinė lapkričio dienelė.
oi pas mus saraselis irgi ilgas Barbe, jos masina, arklys...Palace Pets, Shopkinsai, Undinele, Grazuole...Auksaplaukes mama, Paskalis, lakai, papuosalai zodziu, visko reikia kasdien papildo ta sarasa bet aciu D lyg ir supranta, kad Kaledu Senelis ka gaus is to saraso, ta atnes
QUOTE(Fea @ 2015 11 30, 13:34)
oi pas mus saraselis irgi ilgas Barbe, jos masina, arklys...Palace Pets, Shopkinsai, Undinele, Grazuole...Auksaplaukes mama, Paskalis, lakai, papuosalai zodziu, visko reikia kasdien papildo ta sarasa bet aciu D lyg ir supranta, kad Kaledu Senelis ka gaus is to saraso, ta atnes
Auksaplaukės mama? raganos nori vaikas?
O kas tas Paskalis? čia žirgas iš Auksaplaukės?
QUOTE(vylien @ 2015 11 30, 15:01)
Auksaplaukės mama? raganos nori vaikas?
ot, nematei auksaplaukes? Paskalis tai tas zalias driezas o mama tai ragana, jo reikia jai ale pazejau...tipo limited edition ta mama ir kaina jos kosmine va tau ir ragana zino vaikas, ko noret
o zirgas tai Maksimas, vo
Labas rytas,
kaip mūsų penkiamečiai gyvena?
Maniškis tai puikiai - gimtadienį, kaip ir pernai, atšventė akvaparke, dabar laukia Kalėdų senelio, darželyje kitą savaitę jau šventė, Vytautas bus nykštukas Pūgutis, tai siūnu apsiaustą Pūgučiui dabar.
Maniškis tai puikiai - gimtadienį, kaip ir pernai, atšventė akvaparke, dabar laukia Kalėdų senelio, darželyje kitą savaitę jau šventė, Vytautas bus nykštukas Pūgutis, tai siūnu apsiaustą Pūgučiui dabar.
QUOTE(Tūla @ 2015 12 13, 10:31)
Labas rytas,
oo..Pugutis tai kokia cia pasaka vaidins?
pas Leja tai siemet visos mergaites - snieguoles, berniukai - besmegeniai gerai,kad Leja ne berniukas irgi svente kita sav...antradieni jau, tiesa sakant tikiuosi nesusirgs..nes mazos kazkaip keistai 'apsitemperaturino' galvojau dantys gal...ale kai antrai sukilo,tai nzn..nors,aisku, gi gali but ir abiem dantys
Sveikos, gal dar kuri neturite mergaitei dovanų. Ypač Fea klausiu
Laurai pasikeitė prioritetai ir dabar žiauriai nori Barbės super princesės, tai parduodu iš JAV atsiųstas lėles (naujos, pilnai supakuotos)
Būtų gerai parduoti iš karto abi, nes vis gi komplektas
Atiduočiau už 30 EUR už abi.
Laurai pasikeitė prioritetai ir dabar žiauriai nori Barbės super princesės, tai parduodu iš JAV atsiųstas lėles (naujos, pilnai supakuotos)
Būtų gerai parduoti iš karto abi, nes vis gi komplektas
Atiduočiau už 30 EUR už abi.