QUOTE(vylien @ 2015 09 29, 14:30)
Oho kiek žmonių šiandien!!! Derlinga diena, sakyčiau
Jeigu Amelka ir Vincukas paturbinti, tai pas Laurą viskas kažkaip sulėtinta Jos ir ūgis tik 104.. tik svorio nepamenu, normali lyg. Ir kalba daug nesąmonių multikų prisižiūrėjus. Tipo bando angliškai keverzuoti, o realiai gaunasi tik keli žodžiai suprantami, o visa kita marsiečių kalba Ir ne visus garsus ištaria.. Reikės lankytis pas logopedą.
Jeigu Amelka ir Vincukas paturbinti, tai pas Laurą viskas kažkaip sulėtinta Jos ir ūgis tik 104.. tik svorio nepamenu, normali lyg. Ir kalba daug nesąmonių multikų prisižiūrėjus. Tipo bando angliškai keverzuoti, o realiai gaunasi tik keli žodžiai suprantami, o visa kita marsiečių kalba Ir ne visus garsus ištaria.. Reikės lankytis pas logopedą.
Amelija man rodos jau viska raiskiai istaria...tik siaip jos kalba keista..tokia ish giliai vidaus..nzn ar cia su artikuliacija beda, ar jinai kvepuoja keistai, zodizu irgi reiks pasirodyti...nes matau kad nemoka normaliai per nosi kvepuot, kartais net seile ber barzda bega kai isijaucia plepedama...nespeja seiliu ryt
Vincas graziai visai irgi shneka...
dabar mano chebra kalba lietuviskai, vis daugiau rusiskai ir kai ka angliskai..
as vaziuodama i darzeli tarkim, visada Vinca mokinu po viena kita zodi angliskai..ir tikrai ismoksta vaikis..
Dainas megsta dainuoti rusiskai ce multiku deka..ir kalba siaip su mano mama jie rusiskai...i idomiausias bajeris, kad daznai vaikai tarpusavyje zaidzia ir kalba rusiskai