Įkraunama...
Įkraunama...

***Lapkritukai 2010***, 152 tema***

labukas, lapkritinukai wink.gif

jo, Vytautas tikrai daug bureliu lanko bigsmile.gif pas Leja kazkaip siemet ner doh.gif nervuoja biski..ten kazko tipo nesusitaria del patalpu,tai ir bureliu ner kol kas doh.gif tikiuosi labai,kad atsiras nors kazkas cool.gif

o siaip mes gyvenam kaip visada - dvynes auga, gudreja, rekia garsiau biggrin.gif laksto po namus abi jau..Irte gana velai pradejo, 1.3m tik galima sakyt..bet greit jau paskui ten jai pramuse, tai laksto abi smile.gif lipa visur, krausto viska...zodziu karaliauja namie smile.gif o kai visos trys tai visai stogas kilnojasi...nuo mano rekimo lotuliukas.gif

mastot jau apie gimtadienius? idomiai kaip nors svesit gal? as tai po biski ruosiuosi jau, ziurinejuosi..nes gi tema sugalvota Auksaplaukes, tai va visokiu atributu is kinieciu reik parsisiust ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 09 29, 07:25)
labukas, lapkritinukai wink.gif
o siaip mes gyvenam kaip visada - dvynes auga, gudreja, rekia garsiau biggrin.gif laksto po namus abi jau..Irte gana velai pradejo, 1.3m tik galima sakyt..bet greit jau paskui ten jai pramuse, tai laksto abi smile.gif lipa visur, krausto viska...zodziu karaliauja namie smile.gif o kai visos trys tai visai stogas kilnojasi...nuo mano rekimo lotuliukas.gif
mastot jau apie gimtadienius? idomiai kaip nors svesit gal? as tai po biski ruosiuosi jau, ziurinejuosi..nes gi tema sugalvota Auksaplaukes, tai va visokiu atributu is kinieciu reik parsisiust ir pan biggrin.gif

Auksaplaukės, čia kitaip Rapuncel gal? smile.gif Nes pas mus irgi Elza ir Ana atslugo biškį, dabar Rapuncel valdo. smile.gif
Aš jau užsakiau Kikilio lizde vakarą. Tema preliminariai, kaip jau sakiau Rapuncel. Laura sako: "Nupirk man violetinę suknelę ir aš vaikščiuosiu basa" doh.gif biggrin.gif
Fea, parodyk prie proogos savo dvinukes, kaip jau jos užaugo smile.gif

Beje labas, visoms. Tema tikrai kaip ledo karalystėje sušalusi į ledą smile.gif Vienas postas per mėnesį biggrin.gif

Tigris, ikimokykliniais metais darželyje vaikams dar nėra to susitiprinto pasiruošimo į mokyklą. O jau priešmokykliniais vyksta pamokėlės ir vaikai palaipsniui pratinami prie mokyklinės tvarkos (tik miega poguliuko dar) smile.gif

Laura tfu tfu tfu, kol kas irgi ligų sezono nepradėjo.. Antrą dieną po daržo grįžo su varvančia nosim, bet kažkaip išsivaikščiojo savaime ir nesusirgo.
Lankome mes nuo šių metų šokius darželyje. Laurai labai patinka. Mokytojas už gerą darbą po pamokos duoda lipdukų. Tai ant spintelės savo kambaryje klijuoja jau visą kolekciją biggrin.gif Dar lyg darželyje renkama anglų kalbos grupė, užsirašėme. Na ir tęsiame savo Yamahą. Tik dabar jau ne šokiai ir dainos, o mokina groti pianinais (sintezatoriais). Do do do re re re mi mi mi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylien: 29 rugsėjo 2015 - 08:03
QUOTE(vylien @ 2015 09 29, 09:01)
Auksaplaukės, čia kitaip Rapuncel gal? smile.gif Nes pas mus irgi Elza ir Ana atslugo biškį, dabar Rapuncel valdo. smile.gif
Aš jau užsakiau Kikilio lizde vakarą. Tema preliminariai, kaip jau sakiau Rapuncel. Laura sako: "Nupirk man violetinę suknelę ir aš vaikščiuosiu basa" doh.gif biggrin.gif
Fea, parodyk prie proogos savo dvinukes, kaip jau jos užaugo smile.gif

Beje labas, visoms. Tema tikrai kaip ledo karalystėje sušalusi į ledą smile.gif Vienas postas per mėnesį biggrin.gif

Tigris, ikimokykliniais metais darželyje vaikams dar nėra to susitiprinto pasiruošimo į mokyklą. O jau priešmokykliniais vyksta pamokėlės ir vaikai palaipsniui pratinami prie mokyklinės tvarkos (tik miega poguliuko dar) smile.gif

Laura tfu tfu tfu, kol kas irgi ligų sezono nepradėjo.. Antrą dieną po daržo grįžo su varvančia nosim, bet kažkaip išsivaikščiojo savaime ir nesusirgo.
Lankome mes nuo šių metų šokius darželyje. Laurai labai patinka. Mokytojas už gerą darbą po pamokos duoda lipdukų. Tai ant spintelės savo kambaryje klijuoja jau visą kolekciją biggrin.gif Dar lyg darželyje renkama anglų kalbos grupė, užsirašėme. Na ir tęsiame savo Yamahą. Tik dabar jau ne šokiai ir dainos, o mokina groti pianinais (sintezatoriais). Do do do re re re mi mi mi biggrin.gif

o tai ta pati tema bus reiskia smile.gif Jo, Rapunzele cia smile.gif lietuviskai i Auksaplauke isversta..Ilgo plauko istorija, ar kaip ten smile.gif Tangled, zodziu smile.gif

as ir gal Kikili imsiu...nzn dar... reik pradet dairytis, nauju keli atsirade gi yra...reik uzsikinet matyt po tuoj vis tiek cool.gif tiek kad mes pernai Kikily buvom...bet gal dar sueis ir siemet...kitamet tai jau visai dideli bus, per mazai ten jau veiklos butu rolleyes.gif

tai nupirkai jau violetine suknele? biggrin.gif Leja tai dovanu sake nori geltonu plauku peruko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 09 29, 08:12)
o tai ta pati tema bus reiskia smile.gif Jo, Rapunzele cia smile.gif lietuviskai i Auksaplauke isversta..Ilgo plauko istorija, ar kaip ten smile.gif Tangled, zodziu smile.gif

as ir gal Kikili imsiu...nzn dar... reik pradet dairytis, nauju keli atsirade gi yra...reik uzsikinet matyt po  tuoj vis tiek cool.gif  tiek kad mes pernai Kikily buvom...bet gal dar sueis ir siemet...kitamet tai jau visai dideli bus, per mazai ten jau veiklos butu rolleyes.gif
tai nupirkai jau violetine suknele? biggrin.gif Leja tai dovanu sake nori geltonu plauku peruko lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Ne, nepirkau dar aš jokios suknelės smile.gif Ir nežinau ar pirksiu smile.gif
Mes Kikilio lizde nebuvome dar, tai bus gerai išbandyt. Be to mums ir mūsų svečiams labai patogu iš namų važiuot. 4u.gif O Jūs Kikile užsakinėjote programą praeitais metais? Mąstau ar verta g.gif

Kitais metais jau kažką kitką reikės daryt. Gal batutų centre, boulingear dar kur. Kai bus didedsni, tai ir Akre ar Oze galima bus daryt atrakcijas. Bet ten liaudies daug. O šiemet dar norisi privatumo, visgi mini jubiliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 09 29, 09:43)
biggrin.gif biggrin.gif
Ne, nepirkau dar aš jokios suknelės smile.gif Ir nežinau ar pirksiu smile.gif
Mes Kikilio lizde nebuvome dar, tai bus gerai išbandyt. Be to mums ir mūsų svečiams labai patogu iš namų važiuot.  4u.gif O Jūs Kikile užsakinėjote programą praeitais metais? Mąstau ar verta  g.gif

Kitais metais jau kažką kitką reikės daryt. Gal batutų centre, boulingear  dar kur.  Kai bus didedsni, tai ir Akre ar Oze galima bus daryt atrakcijas. Bet ten liaudies daug.  O šiemet dar norisi privatumo, visgi mini jubiliejus smile.gif

as emiau programa...su muzikos instrumentais, karaoke...ale patiko ten tik Lejai ir puskei jos biggrin.gif siemet nzn...nesinori tu babkiu daug isleist...nu reiks pasidairyt dar zaidimu kambariu ir sumastyt kazka g.gif

o Kikilis tai jo, gana patogioj vietoj siaip smile.gif
Atsakyti
Mergooooos, as supratau koookie dideli mano vaikai, kai Amelijai iskrito 1 dantis!!!!! ir ishdygo 2 kruminiai nuolatiniai!!!! doh.gif kazkokia jos branda paturbinta!!!! man jau baisu darosi!
Lanko Amelija sokius darzelyje, norejau gimnastika, bet tingiu evzioti, labai jau sudetingai viskas gaunasi...Vincukas didelis ogoooo vyras koks..nauja darzeli valstybini lanko..tai uzrasiau ji i lietuviu liaudies shokius smile.gif trepsi smile.gif labai muzikalus jis pas mane...lyginant su Amelija..
auga chebra kai ant mieliu...Amelijso ugis 117 cm kazkur...Vincukas 104 cm. svoriai kosminiai - Vincas 17 kg . Amelija 21 kg. Zodziu peraugeliai mano! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2015 09 29, 10:23)
Mergooooos, as supratau koookie dideli mano vaikai, kai Amelijai iskrito 1 dantis!!!!! ir ishdygo 2 kruminiai nuolatiniai!!!!  doh.gif  kazkokia jos branda paturbinta!!!! man jau baisu darosi!
Lanko Amelija sokius darzelyje, norejau gimnastika, bet tingiu evzioti, labai jau sudetingai viskas gaunasi...Vincukas didelis ogoooo vyras koks..nauja darzeli valstybini lanko..tai uzrasiau ji i lietuviu liaudies shokius smile.gif trepsi smile.gif labai muzikalus jis pas mane...lyginant su Amelija..
auga chebra kai ant mieliu...Amelijso ugis 117 cm kazkur...Vincukas 104 cm. svoriai kosminiai - Vincas 17 kg . Amelija 21 kg. Zodziu peraugeliai mano! smile.gif

ogo, jau iskrito?? Leja tik sake,kad pas ja grupej vienam vaikui kliba ...tai matyt ateina tas laikas. ale kad isdygo kruminiai!!!! blink.gif blink.gif nu jo..geras smile.gif zek dar pora metu ir memes prasides biggrin.gif biggrin.gif doh.gif doh.gif eina svilpt doh.gif
tikrai peraugeliai biggrin.gif

Leja tai 107cm ir 17kg lyg smile.gif ner peraugus,ale jau dicke dicke...praso panesiot kartais tai amen, nepatysiu visai jau biggrin.gif

tai pala jie abu valstybinius lanko dabar ane? ta pati ar ne? g.gif normaliai ten viskas jiems?
Atsakyti
Sveikos
Simo gimtadienį švęsim Ledinuke Šeškinėj. Jau kitą savaitę doh.gif Labai greit auga vaikai.
Pas Simą grupėj vienai mergaitei tik suėjo penki,o jau du dantukai iškrito. Mano dukrai tik 7 m. iškrito pirmi dantys...O 6 m. išaugo nuolatiniai krūminiai. Beje juos reikia dengti silantais.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 09 29, 11:52)
Sveikos
Simo gimtadienį švęsim Ledinuke Šeškinėj. Jau kitą savaitę doh.gif Labai greit auga vaikai.
Pas Simą grupėj vienai mergaitei tik suėjo penki,o jau du dantukai iškrito. Mano dukrai tik 7 m. iškrito pirmi dantys...O 6 m. išaugo nuolatiniai krūminiai. Beje juos reikia dengti silantais.

buvus tu tam Ledinuke? kodel pasirinkai ji? rolleyes.gif

silantai tai cia kas? smile.gif patepa kazkuo,kad saugotu nuo karieso? g.gif geda, bet nezinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 09 29, 11:47)
ogo, jau iskrito?? Leja tik sake,kad pas ja grupej vienam vaikui kliba ...tai matyt ateina tas laikas. ale kad isdygo kruminiai!!!! blink.gif  blink.gif nu jo..geras smile.gif zek dar pora metu ir memes prasides  biggrin.gif  biggrin.gif doh.gif  doh.gif eina svilpt doh.gif
tikrai peraugeliai biggrin.gif

Leja tai 107cm ir 17kg lyg smile.gif ner peraugus,ale jau dicke dicke...praso panesiot kartais tai amen, nepatysiu visai jau biggrin.gif
tai pala jie abu valstybinius lanko dabar ane? ta pati ar ne? g.gif normaliai ten viskas jiems?

negasdink tu manes doh.gif
bijau as tu paaugliu smile.gif
as jau seniai nenesioju nei vieno...siaubinga as mamka doh.gif
jo abu valstybinius lanko, tik skirtingus...vienas miesto, kitas rajonini...nesamone totali doh.gif bet darzai abu nieko...Vincas labai lengvai adaptavosi...glavarius kaip ir visur smile.gif

o silantais jooo, reiktu...bet yra gi gydytoju dvi stovyklos del ju...vieni uz kiti pries...o dar kitas reikalas kad valstybe ne va juos finansuoja nuo 6 m smile.gif tai vat Amelijai pipiec smile.gif tipo nepriklauso smile.gif aisku man ne beda...bet mane stebina tokia tvarka..durniu saika!!!

Ledinuke buvau keliuose gimshuose...man labai patiko!!!
Atsakyti
Oho kiek žmonių šiandien!!! Derlinga diena, sakyčiau biggrin.gif
Jeigu Amelka ir Vincukas paturbinti, tai pas Laurą viskas kažkaip sulėtinta doh.gif Jos ir ūgis tik 104.. tik svorio nepamenu, normali lyg. Ir kalba daug nesąmonių doh.gif multikų prisižiūrėjus. Tipo bando angliškai keverzuoti, o realiai gaunasi tik keli žodžiai suprantami, o visa kita marsiečių kalba doh.gif Ir ne visus garsus ištaria.. Reikės lankytis pas logopedą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pamačiau kiek rašančių ir aš prisijungsiu blush2.gif

Ogo, kokie visi paaugę sakyčiau biggrin.gif Apie Ameliją, tai sakysiu manekenka auga thumbup.gif
Mano nėra didelis 107cm ir 19kg g.gif
Lanko darželį jau 2 mėnesiai jaučiu, labai noriai eina. Lanko darželyje keramiką ir užrašėm į robotikos būrelį, nes jis pas mane statytojas nuo mažumės.. Loginis mastymas išsivystęs.. Norėjau į futbolą, bet jis dienos metu, man kertasi su darbo laiku, nelabai įšeina vežioti sad.gif Teks dar metus pakentėti reiškia..
Eina pas logopedą, nes kertasi su kalba verysad.gif Tikiuos pagelbės. Lanko darželyje ir pradėsiu privačiai vežioti, kai baigsis man paskaitos..

Pati sugalvojau, kad trūksta veiklos, įstojau mokytis matematikos šiek tiek, nes yra perspektyvų ir šitą dalyką dėstyti. Tai bandau suktis su darbais, mokslais ir vaikais ax.gif

Mažiukas auga irgi gerai, nėra aukštas kaip ir brolis. Lanko darželį sakyčiau puikiai, po anginos ir adenoidų operacijos vaikas sustiprėjo, atkuto, baigėsi ligos ax.gif
Broliukai ir sudraugauja, ir pasipeša kaip dideli, nei vienas nenusileidžia, abu kovotojai.

Dėl gimatdienių galvos skausmas iš tikro, Mieste vaikų kambario normalaus nėra, tai gal į kokį boulingą nuvesti jį su draugais keletą. O paskui visai šeimai kur nors nuvykti..
Atsakyti