Labas rytas
Mildai šiandien vėl isterija po ilgos prtraukos... Užsimanė guminių į darželį, o jie jai dideli, nuo kojos krenta, virsta su jais... aš jai gražiai kelis kart paaiškinau, kad bus jai nepatogu, pavargs, balų nėra gi ir t.t. tai ji apasimovė guminius, atsistojo į kampą ir žiūri į mane galvą nuleidus per kaktą
liepiau persiaut, nes nebėra laiko, tai aišku prasidėjo koncertas...bet ne ilgam, greit suprato, kad neapsimoka pyktis... Mažėja jau pas mus tie koncertai, tfiu tfiu tfiu, kad neprisišnekėt, bet irgi matyt dabar dėmesio trūksta, nes beveik savaitę aš kaip nesava, grįžus iš darbo krentu ant sofkės ir nesijudinu, nes traukia pilvūzą...būnu pikta kai širšė, nieko nenoriu... tai princesei liūdesys irgi. Nors šiaip labai džiaugiuosi ja, nes laaaabai supratingas vaikas, aš guliu, o ji sėdi šalia, man galvą glosto, vakare vis pažada man "aš mamyte tau stebuklą padarysiu, tu ateik prieš eidama miegot, pažiūrėk, kaip aš apsiklojus jau miegosiu, ir naktį neateisiu, kad tu išsimiegotum"
ir tikrai nebelaksto naktim, kaip užmiegu taip atsikeliu tik nuo žadintuvo...man čia kažkas nerealaus
Fea, tai dabar vienas ropliukas beliko
tuoj ir ji išmoks vaikščiot, tai galėsi gaudyt visas tris
R_P, nu šaunuolė, aš jau turbūt tingėčiau vėl kibt į mokslus, nors neseniai dar svaigau, kaip norėčiau