Įkraunama...
Įkraunama...

***Lapkritukai 2010***, 152 tema***

QUOTE(R-P @ 2015 04 08, 22:11)
ta prasme? kur pasirinkt? čia IT projektas, tai galima buvo html programavimą, java, arba testavimą rinktis

Oho, kokia tu šaunuolė! Busi chakerė thumbup.gif O kurią iš šių pakraipų tu pasirinkai? rolleyes.gif

Gerda šaunuolė, sveikiname! 4u.gif Laukiame fotkių thumbup.gif
Atsakyti
Gerda! VAlio thumbup.gif
Jauciu dziaugsmo, motin, buvo biggrin.gif

O as nezinau, kaip su Adomu elgtis.... Ziaurios isterijos pas ji, del menkniekiu. Kotletas ne i ta lekste idetas, ar piestukus nupirkau, o ne flomikus, ar sese pirma i apsirenge - viskas - puse valandos zliumbimo, spiegimo.... Nebezinau jau ka daryt, kaip reaguot, ar isvis reaguot?
Atsakyti
QUOTE(Kanna @ 2015 04 09, 09:11)
Gerda! VAlio  thumbup.gif

O as nezinau, kaip su Adomu elgtis.... Ziaurios isterijos pas ji, del menkniekiu. Kotletas ne i ta lekste idetas, ar piestukus nupirkau, o ne flomikus, ar sese pirma i apsirenge - viskas - puse valandos zliumbimo, spiegimo.... Nebezinau jau ka daryt, kaip reaguot, ar isvis reaguot?

nu jo, kazkaip netiketai nuejo wub.gif tai tik sakau diedu - zek zek zeeeeek!!! tas net issigando, galvojo, atsitiko kas baisaus doh.gif lotuliukas.gif

o Lejai irgi buna tokiu dienu doh.gif viskas tada ne taip, del kiekvieno sudo asaros, nervai baisiausi doh.gif as tai manau cia demesio stoka gal g.gif as kazkaip, kol yr kantrybes, tai bandau graziai..klausiu, ko susinervino, kas ne taip...ka dabar mums daryt, kad pageretu ir pan biggrin.gif aisku, kai buna durnos isterijos ("noriu,kad butu vakar" ir pan), tai nieko nepadarysi jau..nekreipiu demesio per daug, nors ziauriai veda is kantrybes...ir kai ne ta koja islipa is lovos, tai, sakau, viskas blogai ir nieko ten nepasiaiskinsi per daug doh.gif sedi ir zyyyyzia. geriausia nekreipt demesio yra..ale man dazniausiai nervai neislaiko to zyzimo, tai reeekiu garsiai tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 04 09, 07:06)
4skyles...2 kruminiai ir  2 tokios pavirsines..2 ir 3, ar  ir 4 ten pas juos skaitosi biggrin.gif apacioj cia viskas jai 4u.gif tai liko dabar vienas kruminis cool.gif

labas rytas 4u.gif

aš nesuprantu tų dantų numerių doh.gif biggrin.gif pas Adomą tai tik vienas priekinis buvo giliau pagedęs, kiti kaip supratau- paviršiuj.

QUOTE(vylien @ 2015 04 09, 07:39)
Oho, kokia tu šaunuolė! Busi chakerė thumbup.gif O kurią iš šių pakraipų tu pasirinkai?  rolleyes.gif

Gerda šaunuolė, sveikiname!  4u.gif Laukiame fotkių  thumbup.gif

nežinau ką jie ten spės per kelis mėn paruožt. Nebent tik teisinga linkme pradžiai pakreipt. Daugiau viskas priklausys nuo gebėjimo savarankiškai tobulėt. Nes ten daug mokytis reikia. Ir praktikos daug. Tai tik dėl to ir ėjau, kad praktikos bus galima įgyt.
norėjau ir javos ir html, bet patekau į html grupę. Bet dar pasidomėsiu, gal netyčia leis į abi vaikščiot biggrin.gif nes mačiau, kad lygtais skirtingu laiku užsiemimai vyksta.
QUOTE(Kanna @ 2015 04 09, 08:11)
Gerda! VAlio  thumbup.gif

o jėj.. nei ką patart.. mum buvo šitas periodas, ir gan ilgokai, kokį pusmetį.. po truputį jau slūgsta viskas. Bet tikrai taip, net dėl to, kad mėnulis šviečia isterikuodavo
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 04 09, 09:19)

o Lejai irgi buna tokiu dienu doh.gif viskas tada ne taip, del kiekvieno sudo asaros, per daug, nors ziauriai veda is kantrybes...ir kai ne ta koja islipa is lovos, tai, sakau, viskas blogai ir nieko ten nepasiaiskinsi per daug doh.gif sedi ir zyyyyzia. geriausia nekreipt demesio yra..ale man dazniausiai nervai neislaiko to zyzimo, tai reeekiu garsiai tada lotuliukas.gif

QUOTE(R-P @ 2015 04 09, 09:21)

o jėj.. nei ką patart.. mum buvo šitas periodas, ir gan ilgokai, kokį pusmetį.. po truputį jau slūgsta viskas. Bet tikrai taip, net dėl to, kad mėnulis šviečia isterikuodavo

Nu ir as rekiu... Bet jam kiekviena diena, po du tris kartus per diena uzeina... Paskutiniu metu prasidejo... Gal is tikruju demesio stoka? Po darbo griztu pavargus, kol edesi paruosi, indai, skalbiniai - tai net pasaku jau nera jegu vakare skaityt...
Bijau jau ka jam sakyt ar siulyt smile.gif Nee ir Aaaaaaaa biggrin.gif Zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Kanna @ 2015 04 09, 12:28)
Nu ir as rekiu... Bet jam kiekviena diena, po du tris kartus per diena uzeina... Paskutiniu metu prasidejo... Gal is tikruju demesio stoka? Po darbo griztu pavargus, kol edesi paruosi, indai, skalbiniai - tai net pasaku jau nera jegu vakare skaityt...
Bijau jau ka jam sakyt ar siulyt smile.gif Nee ir Aaaaaaaa biggrin.gif Zodziu...

tai jo, zinok..prisideda ta demesio stoka tikrai wink.gif as kartais lipu per save jau ir einu darau kazka su Leja. nes nu zinau,kad reikia..nors 5min... galu gale einu pakutint ja, paniurkyt...padukstam, pasakau kad myliu labai, isbuciuoju...nu vis sis tas gal nu biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Justui visgi ne virusa ,angliuku ir mezymo pagere ir atsigavo ,neveme daugiau ,salva i vakara atgavo . siandien jau mokykloje buvo .
Ir liudesys klaseje ...mire vienos klasiokes tetis ,tai taip baisu ,,***** jauni dar tokie tevai ,o va ...
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2015 04 09, 19:14)
Labas smile.gif

Justui visgi  ne virusa ,angliuku ir mezymo pagere ir atsigavo ,neveme daugiau ,salva i vakara atgavo . siandien jau mokykloje buvo .
Ir liudesys klaseje ...mire vienos klasiokes tetis ,tai taip baisu ,,***** jauni dar tokie tevai ,o va ...

ojei..o tai avarija gal kokia ar kas? unsure.gif baisu tikrai... verysad.gif

gerai,kad Justui ne virusas buvo cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mildai šiandien vėl isterija po ilgos prtraukos... Užsimanė guminių į darželį, o jie jai dideli, nuo kojos krenta, virsta su jais... aš jai gražiai kelis kart paaiškinau, kad bus jai nepatogu, pavargs, balų nėra gi ir t.t. tai ji apasimovė guminius, atsistojo į kampą ir žiūri į mane galvą nuleidus per kaktą lotuliukas.gif liepiau persiaut, nes nebėra laiko, tai aišku prasidėjo koncertas...bet ne ilgam, greit suprato, kad neapsimoka pyktis... Mažėja jau pas mus tie koncertai, tfiu tfiu tfiu, kad neprisišnekėt, bet irgi matyt dabar dėmesio trūksta, nes beveik savaitę aš kaip nesava, grįžus iš darbo krentu ant sofkės ir nesijudinu, nes traukia pilvūzą...būnu pikta kai širšė, nieko nenoriu... tai princesei liūdesys irgi. Nors šiaip labai džiaugiuosi ja, nes laaaabai supratingas vaikas, aš guliu, o ji sėdi šalia, man galvą glosto, vakare vis pažada man "aš mamyte tau stebuklą padarysiu, tu ateik prieš eidama miegot, pažiūrėk, kaip aš apsiklojus jau miegosiu, ir naktį neateisiu, kad tu išsimiegotum" wub.gif ir tikrai nebelaksto naktim, kaip užmiegu taip atsikeliu tik nuo žadintuvo...man čia kažkas nerealaus smile.gif

Fea, tai dabar vienas ropliukas beliko smile.gif tuoj ir ji išmoks vaikščiot, tai galėsi gaudyt visas tris biggrin.gif

R_P, nu šaunuolė, aš jau turbūt tingėčiau vėl kibt į mokslus, nors neseniai dar svaigau, kaip norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlikė @ 2015 04 10, 09:23)
vakare vis pažada man "aš mamyte tau stebuklą padarysiu, tu ateik prieš eidama miegot, pažiūrėk, kaip aš apsiklojus jau miegosiu, ir naktį neateisiu, kad tu išsimiegotum"  wub.gif ir tikrai nebelaksto naktim, kaip užmiegu taip atsikeliu tik nuo žadintuvo...man čia kažkas nerealaus smile.gif

eina sau kokia saunuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlikė @ 2015 04 10, 08:23)
"aš mamyte tau stebuklą padarysiu, tu ateik prieš eidama miegot, pažiūrėk, kaip aš apsiklojus jau miegosiu, ir naktį neateisiu, kad tu išsimiegotum"  wub.gif ir tikrai nebelaksto naktim, kaip užmiegu taip atsikeliu tik nuo žadintuvo...man čia kažkas nerealaus smile.gif

kai miela wub.gif

Laurai pasitaiko dienų, kai viskas netinka ir saulė kitaip šviečia, nei turėtų. Bet tai pakankami retas įvykis. O šiaip kasdien verksmų būna. Tai sesė ko nors nedavė, tai tėtis ne taip pasakė, tai Baayronas įkando ir pan.. Pastebėjau, kad aš jai niekada nebūnu bloga. Net jeigu pabaru, vis tiek tėtis kaltas lieka doh.gif biggrin.gif

Penktadienis... koks kaifas!! O dar orus gerus žada, super thumbup.gif Gaila tik, kad vyras mano apsirgo, virusą kažkokį pasigavo. Namuose dabar gulinėja.
O ryt planavome važiuoti Laurai dviratį pirkti g.gif
Atsakyti
Mildute tures sese wub.gif
Atsakyti