QUOTE(Tūla @ 2015 09 28, 19:25)
Labas visoms,
tikrai kad vaikai ūgtelėjo, dauguma tėvų darbuose, tai ir parašyti čia vis rečiau prisėdam...
Šiandien darželyje buvo grupės susirinkimas, tai auklėtoja irgi užsiminė, kad šiemet paskutiniai ikimokykliniai metai, kitais metais bus jau priešmokykliniai... Tai kažkaip užklupo netikėtai mane ta žinia, kad vaikas jau toks didelis mano.
O šiaip tai ką - Vytautas darželin keliauja, lanko anglų, dailės ir futbolo būrelius, kol kas sezoninio ligų etapo dar nepradėjo, eisim trečiadienį draugiškai nuo gripo skiepytis, žodžiu, viskas teka savo vaga.
O kuo skiriasi "ikimokykliniai" ir "priesmokykliniai" metai?
man atrodo cia tas pats
. O mano mokyklinukas jau ir persirgti suspejo, jau ir ligoninej diena praleido del dusulio plauciuose, vienas kelis su didziausia beveik juoda melyne ( net guzas issokes buvo, bijojom, kad kokie skysciai nesikauptu).... Cia dar pirmam menesiui nesibaigus
...skaiciuoju, kiek dar liko...cia pas mus vaikas per metus mokyklos gali nelankyti max 20 dienu...paskui mokykla privalo infirmuoti vaiku teises. Skamba beveik norvegiskai, ane? Na bet ka...lankysim kiek lankysim, kitaip nebus. Siaip ar taip bent ketvirtadali limito per pirma menesi isnaudojom.
Paguoda tik ta, kad vaikas kasryt neziuri katino akelem i mus su klausimu - nereikes siandien pas vaikucius? Eina noriai kol kas tfu tfu tfu.