QUOTE(Tūla @ 2015 07 20, 18:23)
Labas visoms... ooo, kaip čia ramu tyku...
Make-up, užjaučiu.
Kaip vasarėlę leidžiat? Mes prieš savaitę atostogavom prie ežerų, kadangi pataikėm ant tų trijų vasaros dienų, tai spėjom ir pasimaudyti, šią savaitę Vytautas pageidavo likti pas senelius, kad tik į darželį eiti nereiktų, tai dabar jis vėl atostogauja, kol tėvai dirba. Rugpjūtį gal pavyks geresnio oro pagaut ir prie jūros vaiką nuvežt pasimaudyt.
Tiesa, penktadienį nuotykis darželyje buvo: auklėtoja nauja (senos atostogauja), nepatyrus, pasakėm ryte, kad prieš pietų miegą pasiimsim, toji po valgio aprengė Vytautuką ir pasodino rūbinėje manęs laukti, o pati vaikus miego guldė. Na, Vytautas pagalvojo, kad jau apsirengęs, pasiruošęs, ir išėjo namo vienas tyliai... Tai gerai, kad ėjo viena mama iš mūsų grupės irgi savo vaiko pasiimt, rado Vytautą namo beeinantį vieną, paklausė, kur eina, tas pasakė, kad pas mamą Jurgą gi, tu ką - nepažįsti? Tai ji parvedė atgal, tiesiai pas direktorę, aš ateinu, vajus sukeltas, tai kažkaip ten paprotino auklėtoją valdžia, aš nusprendžiau, kad viskas gerai, kas gerai baigiasi, jauna dar, nepatyrus mergaitė, išreiškiau viltį, kad daugiau tai nepasikartos, o paskui dar eidama namo Vytautui paskaitą atskaičiau, kaip negalima vienam namo eiti niekam nieko nesakius.
Žodžiu, vasarojam toliau...
Make-up, užjaučiu.
Kaip vasarėlę leidžiat? Mes prieš savaitę atostogavom prie ežerų, kadangi pataikėm ant tų trijų vasaros dienų, tai spėjom ir pasimaudyti, šią savaitę Vytautas pageidavo likti pas senelius, kad tik į darželį eiti nereiktų, tai dabar jis vėl atostogauja, kol tėvai dirba. Rugpjūtį gal pavyks geresnio oro pagaut ir prie jūros vaiką nuvežt pasimaudyt.
Tiesa, penktadienį nuotykis darželyje buvo: auklėtoja nauja (senos atostogauja), nepatyrus, pasakėm ryte, kad prieš pietų miegą pasiimsim, toji po valgio aprengė Vytautuką ir pasodino rūbinėje manęs laukti, o pati vaikus miego guldė. Na, Vytautas pagalvojo, kad jau apsirengęs, pasiruošęs, ir išėjo namo vienas tyliai... Tai gerai, kad ėjo viena mama iš mūsų grupės irgi savo vaiko pasiimt, rado Vytautą namo beeinantį vieną, paklausė, kur eina, tas pasakė, kad pas mamą Jurgą gi, tu ką - nepažįsti? Tai ji parvedė atgal, tiesiai pas direktorę, aš ateinu, vajus sukeltas, tai kažkaip ten paprotino auklėtoją valdžia, aš nusprendžiau, kad viskas gerai, kas gerai baigiasi, jauna dar, nepatyrus mergaitė, išreiškiau viltį, kad daugiau tai nepasikartos, o paskui dar eidama namo Vytautui paskaitą atskaičiau, kaip negalima vienam namo eiti niekam nieko nesakius.
Žodžiu, vasarojam toliau...
oo, sumaste Vytautelis ale kazkaip nestebina, nes pas mus panasi problema dabar - Leja nuolat lauke "pabega" nuo musu sugalvoja ir nieko nesakius namo iseina ir kiek kalbu, kiek sakau...nu vis tiek ta pati daro..arba nulekia kazkur ir pasislepia tipo tai gerai, kad laksto visada tuo paciu marstutu ir tikrai zino, kur tie namai, bet vis tiek buna nejuokinga, kai as nusisuku sekundei (nes gi dar 2 mazos yra, tai negaliu fiziskai nuolat stebet jos..plius ji su paspirtuku varo..tai vis tiek pirma lekia) ir bac jos ner arba jei iseina su kokia mociute ar teciu...o as bunu namie - ji parbega sau namo, pasiskambina tvarkingai i domofona apacioj, as atrakinu...ir pareina. dar paklausiu, ar pasakei kad eini namo mociutei/teciui? tai patvirtina,kad pasake bet as jau zinau jos bajerius,tai paskambinu pasakyt, kad Leja jau namie...ir nuolat to zmogaus balsas jau buna panikoj, nes neberanda Lejos
tai cia matyt kazkoks savarankiskumo proverzis jiems ar kas..isivaizduoja gal kad dideli, viska zino..pavojaus kaipo tokio nesuvokia gi dar...nu ir ereliai.
tai man dabar su ta Leja klapatas juodai, jei kur iseinam...ant kiek maza visda "prie kojos" man budavo,tai dabar negaliu nuleist akiu, nes lekia neatsisukdama
tai va...o vasarojam tai mes nuobodziai namie sedim ir tiek..i kiema islendam kartais, pas ka nors i svecius isiprasom, ant pievos...ir stumiam dienas.. Leja siandien jau paklause, ar vaikai darzely jos pasiilgo kazin? tai matyt biski pasiilgo ir pati...tai iki rugsejo jau visai gal nores ten eiti