QUOTE(svetla @ 2015 06 05, 13:14)
Fea, nu joooo, skamba ispudingai...isivaizduoju jau tave ant sluotos skraidancia
Jauciu i lauka isheiti su panom vienai irgi beveik shansu nera ane?
blyn greiciau taptu savaranskiskos...
o tai pas Leja jokiu jungtu grupiu nera?
nes ji pati nabage nupush namie sededama
o as turiu puikia naujiena...Vincukas galu gale gavo darzeli...aisku ne ta kuri norejome, bet dzin...svarbiausia valstybinis...baisus is ishsores ziauriai..bet shalia mano darbo..gal kas turi kokiu ziniu apie Pipira?
sveikinimai su darzu
o tai jie eis i skirtingus dabar ane? bet patogu vis tiek - vienas prie namu,kitas prie darbo gaunasi lyg?
pas Leja yra tos jungtines,ale nenoriu as ten leist kazkaip...vaiku daug, apie 40 sake, aukeltoja vos ne viena tik
tai kazkaip per ziauru man atrodo cia
o as kazkaip atkentesiu...priprasiu gal per menesi koki
o siiap tai jo, skraidau ant sluotos
i lauka tai jo, neinam kazkaip.. nu kazkaip gal ir sugalvociau nusitarabinint, ale dazniausiai taip tingiu, kad net nenoriu galvot apie nieka
gera zinia ta, kad nupirkus kedutes normalias jau, jos visos man gale i mano subarika tilpo
nu tik neprisegiau dar, bet turetu kazkaip gal ir prisisegt..reiks bandyt
nu ir kazkaip isivaziuot reiks i ta 3 vaiku mamos role
gi ne pirma as ir ne paskutine
pagaut kampa tik reiks, kaip cia su jom geriau ir bus gerai. Gerda va jau vaiksto kaip reikalas, tai lengviau daug su ja, Irte tai dar uztruks su tuo vaiksciojimu
nu bet sulauksim kazkada.
tie orai tokie trenkti...2 dienas silta, 2 vel salta...savaitgali sako geras oras, tai gal kazkur islisim jau..bent i parka koki. nors tingiu juodai