Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(vilnera @ 2015 04 09, 08:14)
Moonte, kaip manot, kodel moterims tie santykiai neretai baigiasi reanimacija - savivertes, dusios ir pan? Vyrams-kaip zasiai vanduo, nepastebejot? o va moterys su savigrauza lieka? Na man taip atrodo, kiek susiduriau?
Kas idomu, kad situacijai islindus viesumon, vyras iseina su sypsena, koks anas saunus patinas, o moteris-.... Nepaisant to, kad buna, jog ne metus ir du buvo meiluziauta. Neseniai pazistamai taip nutiko, darbe susidraugavo, suzinojo galop visi, ir ana liko sumaisyta su viskuo, ir is darbo teko lekt,jis ja atleido paprasciausiai, nrs neabejoju, kad ten ir dusiom artimi buvo ,ir visaip kitaip..

kazkokie netokie tie jusu pazystam vyrai...as kitokiu macius...

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 12:05)
zinok visada suzino. nes apetitas kyla bevalgant. viena meiluzi seka kitas. kartais net po daug metu pertraukos. ir vistiek islenda yla is maiso. jei ne su tuo meiluziu, tai su kitu. pagaliau tu gali but kokio nori atsargumo, bet negali but tikra, ar meiluzis tiek pat atsargus. negali but tikra, ar jo zmona nesuseks, nes pvz jau yra tai patyrus ir zino kaip isryskint. o va ji ims ir pasakys tavo sutuoktiniui.
neimanoma yra viska numatyt. paliks kada kisenej koki viesbucio ceki, ar pc ijungta netycia. pagaliau sekimo programele i tel gali suinstaliuot. blakute masinoj padet. pigios ir lengvai prieinamos siais laikais tokios priemones.

jei meiluzis is sportinio intereso ir keiti jas kaip kojines, tada sutinku. bet jeigu meiluzis, nes taip nutiko biggrin.gif susizavejai, isimylejai, sugulei..nebutinai suseks. o ir tokia klaida gali nepasikartot. sakau, nori meiuziaut? daryk tai taip, kad niekas nesuuostu. bent is savo puses buk tikra, kad niekas nesuseks. nesukelk itarimu ir nebus jokiu blakiu ir rausimos po kisenes.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 04 10, 13:12)
kazkokie netokie tie jusu pazystam vyrai...as kitokiu macius...
jei meiluzis is sportinio intereso ir keiti jas kaip kojines, tada sutinku. bet jeigu meiluzis, nes taip nutiko  biggrin.gif  susizavejai, isimylejai, sugulei..nebutinai suseks. o ir tokia klaida gali nepasikartot.  sakau, nori meiuziaut? daryk tai taip, kad niekas nesuuostu. bent is savo puses buk tikra, kad niekas nesuseks. nesukelk itarimu ir nebus jokiu blakiu ir rausimos po kisenes.

bet kai 1 kart nutiko, kita kart zinok dar lengviau nutinka biggrin.gif . nes nebelieka moraliniu stabdziu.
ir po keliu tokiu nutikimu, imi daryt klaidas, atsipalaiduoji ir suseka. visada taip. beje, po kisenes raustis gali ir nespecialiai, o pvz pries skalbiant. ir kompa gali palikt netycia, o antra puse tiesiog siaip prie jonprises pagooglint recepta vakarienei.

as tai esu tikra, kad istikimybe ar neistikimybe vis tik yra samoningas apsisprendimas. ypac ilgalaikiu romanu atveju. nes vat nutikimas gali but vienkartinis, klaida, atsitiktinumas del alkoholio, sexo bado, ilgalaikes vienatves ar pan. bet ne pusmecio romanas.
as tikrai negaliu garantuot, jog pvz neuzplus manes aistra kam nors biggrin.gif . bet esu tikra, kad sugebesiu jai nepasiduot, nes mb yra man tikrai svarbesnis uz ta aistringa uztemima. ir ne uz ka nerizikuociau sugadint santykius su juo. nes tai apsisprendimas, padiktuotas proto.
o jei vis tik nutiktu, tai butu irodymas, jog nebemyliu vyro. ir nesakyciau cia tada, kad va kaip myliu, koks jis man brangus, kaip sazone grauzia. nes taip nebuna
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 04 10, 12:07)
tu skaitai ar siaip prabegom per postus eini?
neaisku tik,kiek is jusu su tokiom menkystom pacios gyvenat....

Tą ir norėjau pasakyt drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 11:51)
o tau nebritkus toks vyras, kuris ant tiek sugeba veidmainiaut?

Man atrodo, ji norėjo pasakyti, kad juokingai atrodo jo žmona (ir tipo mes visos), kuri mano, kad santuoka yra tobula. Va, vyras lelekina kasdienybę, kai iš tiesų pas meilužę sėdi. Ir, kaip suprantu, perdavė žinutę mums, kad mes čia tobulosios, vertybėm aplipusios, kai tuo tarpu vyrai pas meilužes sėdi. Tik, turbūt nepagalvojo, kad lygiai taip pat prastai ir juokingai jos pačios vyras atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 09:37)
taip ir įsivaizduoju kaip jūs stengiatės, o vyras pas meilužę eina  lotuliukas.gif .  Niu va gi savo akim matau ir girdžiu... esam kartu, skambina žmona - meilužis atsiliepia. Balselis švelnus, meilus, dirbu, kas pas tave gero? Grįžai? Aha gerai, kas vakarienei? lotuliukas.gif .

Ir visos tokios garantuotos vyru šventumu. Tikrai juokinga..Kuo mielesnis esi šeimos ir be paslydimu neva, tuo didesnis dviveidis gali būt atitinkamoje situacijoje..ir galų gale paskaitykite skelbimų statistiką ir galbūt net nudžiukit kad brangusis turį ją, o ne jį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 12:27)
Man atrodo, ji norėjo pasakyti, kad juokingai atrodo jo žmona (ir tipo mes visos), kuri mano, kad santuoka yra tobula. Va, vyras lelekina kasdienybę, kai iš tiesų pas meilužę sėdi. Ir, kaip suprantu, perdavė žinutę mums, kad mes čia tobulosios, vertybėm aplipusios, kai tuo tarpu vyrai pas meilužes sėdi. Tik, turbūt nepagalvojo, kad lygiai taip pat prastai ir juokingai jos pačios vyras atrodo  lotuliukas.gif

Visiškai teisingai. Nesakiau ir kad mano kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 13:33)
Visiškai teisingai. Nesakiau ir kad mano kitoks  mirksiukas.gif

Ir tau norma toks gyvenimas?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 12:39)
Ir tau norma toks gyvenimas?

Nepykit, bet kvailas klausimas. Cia butu vel diskusija kas yra norma apskritai ir kas norma kiekvienam ir kas kaip ir kodel tu normu laikosi/ nesilaiko ir kaip tada griuna normuotas kazkieno pasaulis. Ziurekit savo normu ir eikite diskutuoti i temas, kurios yra Jusu normose. Nenoriu as veltis i tokia diskusija, o ji cia butu neisviangiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerimeja: 10 balandžio 2015 - 12:50
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 13:49)
Nepykit, bet kvailas klausimas. Cia butu vel diskusija kas yra norma apskritai ir kas norma kiekvienam ir kas kaip ir kodel tu normu laikosi/ nesilaiko ir kaip tada griuna normuotas kazkieno pasaulis. Ziurekit savo normu ir eikite diskutuoti i temas, kurios yra Jusu normose. Nenoriu as veltis i tokia diskusija, o ji cia butu neisviangiama.

tai uz tai ir klausiu, ar TAU tai norma. o ne ar apskritai norma. nes vat pas musulmonus norma daugpatyste. bet gi atskiriems individams tai nebutinai budinga. todel man tiesiog smalsu suzinot, kaip masto atskiri zmones, esantys kazkokioj situacijoj.
ir siaip cia viesas forumas biggrin.gif . kas kur nori, tas ten ir diskutuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 04 10, 13:29)
.ir galų gale paskaitykite skelbimų statistiką ir galbūt net nudžiukit kad brangusis turį ją, o ne jį cool.gif

QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 13:33)
Visiškai teisingai. Nesakiau ir kad mano kitoks  mirksiukas.gif

Atsakymas tinka abiem, kaip kažkas rašė: kažkas kaifuoja kriminalus skaitydamas ir tokias istorijas sekdamas. Tai, jeigu jūs sukatės tokioje terpėje, plius dar ir aktyvios dalyvės esate, kur neištikimybė yra norma, tai jums toks atrodo ir visas likusis pasaulis. Ir, atrodo visos santuokos statomos melo pagrindu, kitaip ir būti negali. O, dar jei yra patirtis iš vaikystės iš aplinkos, tai ir viskas, taip ir kuriamas savas gyvenimas.
Bet, kaip siūloma mums plačiau žiūrėti, taip žiūrėkit ir jūs plačiau: tikrai yra gražių santuokų, kur žmonės mylėdami vienas kitą, problemas sprendžia kartu. Nesvarbu ar tai nesusikalbėjimas, ar tai rutina. Nėra santuokos be krizės. Yra tik skirtingi jos sprendimo būdai.

Be abejo, galima suprasti aistras, bet tie pasakymai žiauriai prieštarauja. Sako S.B.M aistra tokia galinga, kad sunku sustoti, bet kai reikia slėpti telefoną, sms, internetą - tai apgalvojama labai viskas šaltu protu ir net iki smulkmenų. Sako, negalėjo nei valgyti, nei miegoti, bet ei, namuose grįžus tai kažkaip sugebėdavo persijungti į naminį režimą, kad neišsiduotų vyrui. Tai, ta aistra galima dengtis kiek tik nori ir kiek yra patogu, bet faktas, kad tas protas niekur nebėga, yra šalia ir nuolat pakužda kaip pasislėpti. Tai tik įrodo, kad neištikimybė yra asmeniškas žmogaus pasirinkimas, ne santykių problema. Dauguma atvejų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 10, 11:35)
O kas yra? Meiluzis nieko doro nesiulo, o gal ir negali pasiulyti, kad tamstai itikti, o buitis labai patogi, nesinori griauti?  biggrin.gif

Temos pavadimimas atsako į šitą klausimą biggrin.gif Juk nepavadinta "ieškau savo gyvenimo vyro". Meilužis siūlo man tai, ko aš noriu, kaip ir aš jam. Ir ne buities nesinori griauti, o šeimos. Oi, atsiprašau, belenko biggrin.gif

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 12:00)
na rasei tik tiek, kad myli vyra. bet tai kaip tu ta meile jam isivaizduoji? gal tai tiesiog baime prarasti materialini gerbuvi, baime buti pasmerktai vaiku ir artimuju? ar nera tai tieiog patogumas, na ukinius reikalus padeda sprest vyras, bendrauja su tavim, laisvalaiki leidzia. cia gi ne meile is tikro.
tu i kita puse perversk. pasakytu tau vyras, jog lb myli tave, bet va turi pusmeti meiluze, nes aistra jai dega. patiketum, kad myli tave?
ir dar, o ka darysi kai vyras suzinos?

Meilė - daug daugiau, nei seksas.
Ir į kitus klausimus jau atsakyta...
Tik kažkaip neatrodo, kad jums atsakymai rūpėtų - panašiau, kad tik traukiama už liežuvio, kad toliau su pasimėgavimu moralus skaityt. Na žinom, žinom mes čia, kad blogai. Gal jau eikit savo šeimos židinius kūrent, tobulosios mirksiukas.gif

O jei psichologija meilės tema domina, tai čia labai įdomus straipsnis, pasiskaitykit:
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 13:27)

Be abejo, galima suprasti aistras, bet tie pasakymai žiauriai prieštarauja. Sako S.B.M aistra tokia galinga, kad sunku sustoti, bet kai reikia slėpti telefoną, sms, internetą - tai apgalvojama labai  viskas šaltu protu ir net iki smulkmenų.  Sako, negalėjo nei valgyti, nei miegoti, bet ei, namuose grįžus tai kažkaip sugebėdavo persijungti į naminį režimą, kad neišsiduotų vyrui. Tai, ta aistra galima dengtis kiek tik nori ir kiek yra patogu, bet faktas, kad tas protas niekur nebėga, yra šalia ir nuolat pakužda kaip pasislėpti. Tai tik įrodo, kad neištikimybė yra asmeniškas žmogaus pasirinkimas, ne santykių problema. Dauguma atvejų.  4u.gif

Limcamca, neištikimybės situacijoje viskas viens kitam prieštarauja, mintys taip pat. Harmonijos ir skaidrumo šiame jovale nieieškokit. Bet dėl pasirinkimo nesat teisi - pasirinkimas būna tada, kai žmogus sąmoningai ieško meilužių, sėdi pažinčių portaluose, kai vieną meilužį keičia kitas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 04 10, 12:12)

jei meiluzis is sportinio intereso ir keiti jas kaip kojines, tada sutinku. bet jeigu meiluzis, nes taip nutiko  biggrin.gif  susizavejai, isimylejai, sugulei..nebutinai suseks. o ir tokia klaida gali nepasikartot.  sakau, nori meiuziaut? daryk tai taip, kad niekas nesuuostu. bent is savo puses buk tikra, kad niekas nesuseks. nesukelk itarimu ir nebus jokiu blakiu ir rausimos po kisenes.

Matai kaip reikia? Va tokie zmones ir pakisa, kai randa didesne nauda sau. Cia bet kokia situacija liecia!
Atsakyti