Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(Aimeja @ 2015 04 10, 10:53)
Kai skaitau tokius postus, visada galvoju apie tai , kad lazda turi du galus, kad yra suskilusi gelda, kad žmogaus vistiek kažkada gauna to ko nusipelnė visokiom prasmėm.

O as kai paskaiciau-man galvoj iskilo matyta situacija - pazinojau seima-tiksliau, pazinojau vyra,nes darbiniai reikalai bendri buvo-anas lekdavo per mergas. Na, lekia tai lekia, bet kas nustebino-zmona - susipazinom per bendra baliu, ir po to ana man vis pripuldavo bendraut, o tas bendravimas-klausinet, ar as netyc nezinau, su kuo jos vyras duodasi, ir koks jis jai negeras. Ir vat tokiu stiliuku bendravimas ne vien su manim, bet ir dar su keliom, kurios turejo "laime" pazinot jos vyra doh.gif Anas vat leke, o ana gaude-azartiskai taip. Tas buvo pries keleta metu, ir kiek is bendru pazistamu girdejau, tebegaudo iki siol. Tai kuris cia vargselis, nuskriaustasis, kuris nieksas, pagal mane tai abu vienas kito verti, nes per tas gaudynes ir pora vaikiuku susikonstravo, ir vis dar kartu. Nezinau, ar jiems gerai tokie durniski santykiai mano akim ziurint, bet kad kartu-tai matyt, gerai. Ir su tragizmu kokiu tai apie tuos du galus man tos seimos vertint nesigauna, nes matau tik ta, kad abu turi tai,ko nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 10 balandžio 2015 - 10:11
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 09:11)
Man atrodo ir taip aišku, kad seksui. Nors man yra sakęs, kad rado savo laimę, žmogų, kuris jį supranta. Tai manau, tiesiog pasiilgęs dėmesio. Visgi susitinkam ne tik seksui, o praleist laiką ir pasidžiaugt vienas kitu. Nors po paskutinio sekso, jau man nebereikia tų susitikimų be sekso  lotuliukas.gif . O bet tačiau ne kartą sakė, kad myli, bet gal tai todėl, kad man tai gera girdėti. Nors man iki meilės jam dar tūkstantis šviesmečių ir visai neturiu tikslo drąskyt jo šeimos.

Nerimeja, netikėk meilės prisipažinimais, jei mylėtų - siektų tave turėt kaip gyvenimo draugę, ne kaip meilužę mirksiukas.gif
Pas mus priešingai - kalbų apie meilę nėra. Abu suprantam, kad čia tik aistra. Ir beprotiškai geras seksas, tiesiog idealiai tinkam viens kitam lovoje. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 10:00)
Moteros moteros, na įdomi ta jūsų diskusija ir minčių pamąstymui daug, bet ne vietoje ir ne į temą doh.gif  Labai norisi nuoširdžiai jūsų paklausti - kiek iš čia diskutuojančių yra meilužių santykiuose, kai abu turi šeimas??? Spėju, nedaug? Toks retorinis klausimas - kas tada traukia į šią temą?

p.s. šventųjų čia niekas nevaidina, aureolę karikatūroje nupiešėt jūs. Čia puolusių moterų tema, šventųjų čia neieškokit.

thumbup.gif . Man taip pat būtų smalsu sužinoti, ką mūsų teisėjos čia veikia?
Tebūnie aš ciniška ir dar visokia kokia kaip išvadinot, reikia gi atsvaros tobulybėms.
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 10:18)
Nerimeja, netikėk meilės prisipažinimais, jei mylėtų - siektų tave turėt kaip gyvenimo draugę, ne kaip meilužę  mirksiukas.gif
Pas mus priešingai - kalbų apie meilę nėra. Abu suprantam, kad čia tik aistra. Ir beprotiškai geras seksas, tiesiog idealiai tinkam viens kitam lovoje. Viskas.

Aš ir netikiu, bet ausims vis tiek malonu. Džiaugiuosi akimirka blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 10:23)
Tebūnie aš ciniška ir dar visokia kokia kaip išvadinot, reikia gi atsvaros tobulybėms.
Papildyta:

Aš ir netikiu, bet ausims vis tiek malonu. Džiaugiuosi akimirka  blush2.gif .

greit imsi svaigti. Kvailystė. Sexas tėra sexas.
Atsakyti

thumbup.gif

Aš ir netikiu, bet ausims vis tiek malonu. Džiaugiuosi akimirka  blush2.gif .

Tas taip, čia kaip ir komplimentai - nepabosta vyrų liaupsės grožiui, nors ir nesijauti tobula smile.gif Tik neužsiliūliuok su tais žodžiais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 10 balandžio 2015 - 10:31
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 11:00)
(esu laaabai senbuvė SM, šiuo niku užsiregistravau tik šitai temai).

Ar ne jus saket, kad aplinkos nuomone jums nerupetu g.gif kam tas kitas nikas, jei dzin g.gif

QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 11:23)

Tiesiog SM nebera idomiu, nauju temu diskusijoms. Kai tokia atsiranda kur, tai ir atbegam diskutuoti thumbup.gif ka padarysi, nesusireiksminkit. Cia tik forumas.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 10:31)
kam tas kitas nikas, jei dzin g.gif
Tiesiog SM nebera idomiu, nauju temu diskusijoms. Kai tokia atsiranda kur, tai ir atbegam diskutuoti  thumbup.gif ka padarysi, nesusireiksminkit. Cia tik forumas.

Limcamca, turiu šeimą, meilužiavimas neteisėtas. Aiškiau? Jei būčiau laisva - nerūpėtų ką manot apie mano padorumą.

Temų diskusijoms visur ir visada yra, jei nerandi dominančios - visada gali sukurti sau aktualią. Bet aktualu melužių temos, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 11:36)
Limcamca, turiu šeimą, meilužiavimas neteisėtas. Aiškiau? Jei būčiau laisva - nerūpėtų ką manot apie mano padorumą.

Temų diskusijoms visur ir visada yra, jei nerandi dominančios - visada gali sukurti sau aktualią. Bet aktualu melužių temos, taip? mirksiukas.gif

Na tai ir nesitikekit, kad zmones plos katuciu apie viesus pasibedavojimus amoraliu poelgiu.

Nepergyvenkit, as pataupus namu ukis, irgi skaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 10:39)
Na tai ir nesitikekit, kad zmones plos katuciu apie viesus pasibedavojimus amoraliu poelgiu.

Taigi nesitikiu, net komentuoti jūsų neprašiau. Nerimėjai, likimo draugei, buvo tas nuoširdus parašymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 11:42)
Taigi nesitikiu, net komentuoti jūsų neprašiau. Nerimėjai, likimo draugei, buvo tas nuoširdus parašymas mirksiukas.gif

Na, tai problema isspresta. Jei esat senbuve, tai matot, kad SM issisemusi, vos viena, kita nauja ir idomi diskusija. Ypac, jei jau esi issauges is nestumu ir gimdymo temu. Ir, ateina nariai skaityti, diskutuoti ne del to, kad meiluziavimas domina, o del to, kad tai nauja tema diskusijai 4u.gif suprantu, kad jums tai aktualios, asmenines temos, bet kitiems tai tiesiog eiline idomi tema 4u.gif atsiras nauja tema paplepejimuose, eisim ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 09:37)
Oho kokia arši diskusija užvirė. Aš tik nesuprantu tų, kurios tokių santykių neturi, neturėjo ir moralizuoja net apsiversdamos. Susikurkit temą "PASIMORALIZUOKIM" ir pirmyn. Kalba čia apie vertybes, meiles, idealius santykius, tobulybės, viso to palaikymą šeimoje... taip ir įsivaizduoju kaip jūs stengiatės, o vyras pas meilužę eina  lotuliukas.gif .  Niu va gi savo akim matau ir girdžiu... esam kartu, skambina žmona - meilužis atsiliepia. Balselis švelnus, meilus, dirbu, kas pas tave gero? Grįžai? Aha gerai, kas vakarienei? lotuliukas.gif .

o kodel tu manai, kad kitos tokios patirties niekad neturejo? ir net pagaliau jei asmeniskai nemeiluziavo, gal buvo pvz kitoj barikadu pusej? arba buvo vaikais tokioj seimoj, kur tevai meiluziavo.

o tau nebritkus toks vyras, kuris ant tiek sugeba veidmainiaut? blink.gif nes as tai tikrai pasislyksteciau juodai. as galiu suprast, kodel zmones meiluziauja, visokiu gyvenime situacijus buna, ne visi stiprus skirtis ir meiles ieskot. nu bet ant tiek naglai jei meiluzis elgtusi, tai man jis kaip vyras atgrasus ta pacia sekunde pataptu. gal tikrai ta zmona 6 kartus skambina, nes jai beda nutiko
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 10, 10:11)
Man atrodo ir taip aišku, kad seksui. Nors man yra sakęs, kad rado savo laimę, žmogų, kuris jį supranta. Tai manau, tiesiog pasiilgęs dėmesio. Visgi susitinkam ne tik seksui, o praleist laiką ir pasidžiaugt vienas kitu. Nors po paskutinio sekso, jau man nebereikia tų susitikimų be sekso  lotuliukas.gif . O bet tačiau ne kartą sakė, kad myli, bet gal tai todėl, kad man tai gera girdėti. Nors man iki meilės jam dar tūkstantis šviesmečių ir visai neturiu tikslo drąskyt jo šeimos.
Žiauru, o ji vis skambina ir skambina.... Kažkada neatsiliepė, tai 6 skambučiai per 5 min iš tos tobulybės siekėjos  doh.gif . Ir kai skaitau tobulybių šeimoje kuriančių postus, tai vis prisimenu ir galvoju dieve padėk joms ir jų šeimoms... kad pastangos tikrai būtų vertos saldžiausių vaisių.

Dabar po savo tokių postų laukiu mažų mažiausiai tonos moralizmo  doh.gif .

kodel tu gyveni su savo vyru?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 10, 10:00)
Moteros moteros, na įdomi ta jūsų diskusija ir minčių pamąstymui daug, bet ne vietoje ir ne į temą doh.gif  Labai norisi nuoširdžiai jūsų paklausti - kiek iš čia diskutuojančių yra meilužių santykiuose, kai abu turi šeimas??? Spėju, nedaug? Toks retorinis klausimas - kas tada traukia į šią temą? Aš, kol neturėjau meilužio, net nežinojau, kad tokios temos yra, net šito skyrelio nebuvau atsivertus (esu laaabai senbuvė SM, šiuo niku užsiregistravau tik šitai temai). Rimtai, kas jus čia traukia, vis tik aktualu neištikimybė ar kaip?

Žiūriu po kelių mano postų prasidėjo mano situacijos analizavimai ir moralai. O parašiau šioje temoje tik dėl to, kad Nerimeja klause pasidalinti patirtimi. Jei pastebėjot, jau pirmais postais akcentavau, kad tokie santykiai turi neigiamą pusę, kurios temos autorė dar nepatyrė, būtent norėjau jai patarti nepradėt, jei dar nevėlu. O kad turi ir teigiamų pusių - šito ir rašyt nereikia, dėl to ir meilužiaujam. Ir duokdie toms, kurių visi gyvenimo prieskoniai susideda iš svetimų gyvenimų moralizavimo SM,  nors kartą patirti tokią aistrą, kai visas pasaulis išslysta iš po kojų, kai supranti ką reiškia žodžiai "neatsilaikyti" tikrąja prasme. Taip, labai gera su meilužiu. Bet viskas gyvenime turi savo kainą.

p.s. šventųjų čia niekas nevaidina, aureolę karikatūroje nupiešėt jūs. Čia puolusių moterų tema, šventųjų čia neieškokit. Kalbant apie mane - pakartoju toms, kurios nesuprato: blogai elgiuosi  meilužiaudama. Ir jei nepajėgsiu susitvarkyti su šiuo gyvenimo jovalu pati, būsiu dėkinga, kad yra pasaulyje tokių žmonių, kaip Moonte ar vilnera, kurioms nežema pasilenkti virš duobės tam, kad ištiest ranką pagalbon besikapstančiam. Dėl aršiųjų smerkėjų, mielosios, pasiklydę žmonės ir palaidoja save gyvi.

Ir kodel jus manot, kad nesam patyre stipriu isgyvenimu. Suprantu, kai zmones kalba apie meile, o visos jusu aistros yra briedas totalus ir ieskojimas sau pateisinimu. Norint, tai yra kontroliuojama.. Tai kodel jus gyvenat seimoje? Yra tokie dalykai, kaip pagarba sau, santykiams ir antrai pusei.

Ko tada jus pacios esat vertos? Metais apgaudinejat savo vyrus..Tiesiog nebegerbciau pacios saves taip elgdamasi..Bet ant jusu man dzin, kiekvienam savo..

Dabar dar pradekit kalbeti, kad seimos nedraskote del vaiku.. Oi, dar dabar pavaidinkite aukas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kai kurie postai tokie murzini, kad kraupstu skaitydama.. Ateinu cia, nes yra idomu, kaip masto tokios, kaip jus.. O ka, negalima? biggrin.gif

..labai myliu vyra, bet dulkinuosi su kitais.. doh.gif doh.gif
Atsakyti