kuom tie cubics Jus patraukė? papasakokit
naujiena yra dabar čia, jei tokių ieškote
http://siuludama.lt/...i-virbalai30cm/
Šitie netinka, nes mediniai, ieškau metalinių
Nesu bandžiusi būtent šitų, kad kritikuočiau, tiesiog nemėgstu visų medinių, kaip ir kitų neslidžių paviršiumi...
Kuo patiko cubics (būtent metaliniai, su valu):
slidūs, patogiai laikosi rankoje, rankos nepavargsta su jais, kaip su kitais virbalais mezgant (ypač ryškus skirtumas su kitais virbalais su valu. Apskritai aš nemezgu virbalais su valu, nebent kokią nedidelę detalę, pvz apykaklę. Nemėgstu laikyti viso mezginio ore ant trumpų virbalų, su ilgais aš įremiu kairį virbalą į kėdę ar savo koją ir taip man gaunasi mažiau įtampos rankose, bei greitas ir lengvas mezgimas. Bet, su kubikais išdrįsau numegzti visą megztinį ratu ir net mėgavausi procesu ), puikus lankstus valas, tinka magic loop metodui, sujungimas labai tolygus, akys slysta nuo valo ant virbalo ir atgal be jokio perstumimo pirštais. Girdėjau daug atsiliepimų, kad lygusis raštas ir stulpeliai mezgasi lygiau, manau visa paslaptis tame, kad kubikų dydis neatitinka apvalių virbalų dydžio, skirtumas iki 0,75 mm, t y 4 nr kubikai atitinka 3,25 nr apvalių virbalų. Taigi gaunasi kietesnis, užtat lygesnis mezgimas