Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(ointriga @ 2017 01 13, 11:49)
Nesu gera mezgeja .bet ziemos vakarais megstu paimti virbalus.tad nusprendziau kad reiktu nusimegzti vasaros vakarams uzmegstuka.beda kad nezinau kokius siulus imti.
Nesinori storo .bet is moheros  bus per plonas ir per daug kudlotas biggrin.gif  .patarkit is kokiu siulu megsti?

Man sitie patinka-geras kainos ir kokybes santykis. Nei per stori, nei per ploni smile.gif Daug ka turiu is ju
http://www.hobicentr...50-akrilas.html
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2017 01 13, 12:33)
Man sitie patinka-geras kainos ir kokybes santykis. Nei per stori, nei per ploni smile.gif Daug ka turiu is ju
http://www.hobicentr...50-akrilas.html

O kaip nesiojasi? Kaip po isskalbimo?ar nekandantis?
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2017 01 13, 12:49)
Nesu gera mezgeja .bet ziemos vakarais megstu paimti virbalus.tad nusprendziau kad reiktu nusimegzti vasaros vakarams uzmegstuka.beda kad nezinau kokius siulus imti.
Nesinori storo .bet is moheros  bus per plonas ir per daug kudlotas biggrin.gif  .patarkit is kokiu siulu megsti?

aš gundausi va tokį ir iš tokių kokius siūlo siūlų nusimegsti 4u.gif

http://siuludama.lt/...nas-uzmestukas/

Na gavau virbalus...tai tie ilgi knitpro karbonz visiškai neslidus ir mezgant reikia pastoviai stumdyt mezginį į priekį ir netgi ne taip lengvai pastumsi, tai tas truputėlį erzina, nes prieš tai kur turėjau virbalus, tai lengvai slisdavo... bet gal čia įpročio reikalas...o gal dar ir nuo siūlo priklauso...na panaudosiu ilgiau, galėsiu spręsti tiksliau ax.gif
kažkaip tų ilgų virbalų, tai nekažką ir pasirinkimas...o vat su valu, tai kiek nori visokiausių porūšių...

O kokiais virbalais kojines mezgat? gal irgi turit kokius nors favoritus? 4u.gif
Atsakyti

Nesinori storo .bet is moheros bus per plonas ir per daug kudlotas biggrin.gif.patarkit is kokiu siulu megsti?

Na jei vasaros vakarams, asmeniškai aš rinkčiausi medvilnę  :)

Štai ši medvilnė yra kiek šiltesnė ir puresnė  :)

http://www.siltassiu...i-softfun-denim

Atsakyti

Na gavau virbalus...tai tie ilgi knitpro karbonz visiškai neslidus ir mezgant reikia pastoviai stumdyt mezginį į priekį ir netgi ne taip lengvai pastumsi, tai tas truputėlį erzina, nes prieš tai kur turėjau virbalus, tai lengvai slisdavo... bet gal čia įpročio reikalas...o gal dar ir nuo siūlo priklauso...na panaudosiu ilgiau, galėsiu spręsti tiksliau ax.gif
kažkaip tų ilgų virbalų, tai nekažką ir pasirinkimas...o vat su valu, tai kiek nori visokiausių porūšių...

Na, kaip ir aš rašiau - mėgstu slidesnius virbalus, tai nei mediniai, nei bambukiniai, nei plastmasiniai, nei akriliniai, nei karboniniai man netiko - jie visi neslidus, akis reikia perstumėt pirštais :( Karbonz man patinka nebent tuom, kad lengvi. Dar nepatinka galiuko ir pačio virbalo sujungimo vieta, kažkaip blaško dėmesį juoda spalva toj vietoj  :D  gal juokingai skamba, bet būtent ant sujungimo yra ta vieta, kur aš įvedu dešinį virbalą ir kažkaip vis vargina akį juoda spalva ten matyt  :lol:

Ir taip, negaliu nepritart, kad ilgų virbalų menkas pasirinkimas pas mus, norėčiau išbandyt kokius nors naujus, bet nieko nematau pardavime  :hm:

Kažkas klausė apie Prym "greito mezgimo" - manau, greito mezgimo efektas yra dėl jų slidumo, bet bent jau man jie labai greit susilankstė (nr 3, gal storesni laikytų ilgiau...)

Atsakyti
Aciu mergaites uz siulu informacija .bandysiu issirinkti
Vikte toki uzmegstuka butent ir noriu megsti.bet tie siulai atrodo kiek per stori .blogai kai negali paziupineti biggrin.gif
Atsakyti

Na jei vasaros vakarams, asmeniškai aš rinkčiausi medvilnę  :) Štai ši medvilnė yra kiek šiltesnė ir puresnė  :) [url="http://www.siltassiulas.lt/mezgimo-siulai-2/scheepjeswol-mezgimo-siulai/medvilniniai-mezgimo-nerimo-siulai-softfun-denim"]http://www.siltassiulas.lt/mezgimo-siulai-2/scheepjeswol-mezgimo-siulai/medvilniniai-mezgimo-nerimo-siulai-softfun-denim[/url]

Oi, tikrai pritariu šitai medvilnei, turiu megztuką  :clap: dar turiu vieną iš to pačio puslapio StoneWashed vadinasi, tai gal net kiek šiltesnis, nes su pūkeliu  :clap: vienintelis šito minusas, kad burbuliuojas ilgiau nešiojant, bet viskas pataisoma pūkų nurinkėju   :mirksiukas:

O dėl virbalų, tai manau, visada galima pasiūlyt parduot arba keistis, kad ir čia arba naują temą užvest būtent virbalams  :mirksiukas:

Atsakyti

Oi, tikrai pritariu šitai medvilnei, turiu megztuką  :clap: dar turiu vieną iš to pačio puslapio StoneWashed vadinasi, tai gal net kiek šiltesnis, nes su pūkeliu  :clap: vienintelis šito minusas, kad burbuliuojas ilgiau nešiojant, bet viskas pataisoma pūkų nurinkėju   :mirksiukas:

O dėl virbalų, tai manau, visada galima pasiūlyt parduot arba keistis, kad ir čia arba naują temą užvest būtent virbalams  :mirksiukas:

Turiu savo sankaupose ir Stone washed ir dar to pačio gamintojo Sunkissed medvilnę  :wub:  O katrie burbuliuojasi, Stone washed ar Softfun denim?

Parduot gal parduočiau, bet liksiu tada be nieko   :D  Nebent kai rasiu cubics tiesius, kažkodėl niekur nerandu, arba kojinėms arba visas rinkinys, na arba su valu  :unsure:

Atsakyti

StoneWashed. Denim tai nė vieno burbulo, nors nešioju gan intensyviai daugiau nei pusę metų jau (nes mėgstamiausias laisvalaikio megztinis gavosi) :)

Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2017 01 14, 14:56)
<p>StoneWashed. Denim tai nė vieno burbulo, nors nešioju gan intensyviai daugiau nei pusę metų jau (nes mėgstamiausias laisvalaikio megztinis gavosi) smile.gif</p>

Sveikos. Kokius siulus rekomenduotumet skersam mezgimui sijonui? Kaina 100 gr iki 2,5 eu?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2017 01 15, 13:03)
Sveikos. Kokius siulus rekomenduotumet skersam mezgimui sijonui? Kaina 100 gr iki 2,5 eu?
radau smreikmenys , angora sekcijinio dazymo. Ten akrilano daug, bet kokybe pusiau
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 14, 10:08)
gal juokingai skamba, bet būtent ant sujungimo yra ta vieta, kur aš įvedu dešinį virbalą ir kažkaip vis vargina akį juoda spalva ten matyt  lotuliukas.gif</p>

kiekvienai savi minusai biggrin.gif

QUOTE(ointriga @ 2017 01 14, 12:53)
Vikte toki uzmegstuka butent ir noriu megsti.bet tie siulai atrodo kiek per stori .blogai kai negali paziupineti  biggrin.gif

būtent šie galbūt ir per šilti. bet asmeniškai aš, tai šilumamėgė, tad vėsiam vasaros vakarui tikrai rinkčiausiu plonos vilnelės siūlus, nes ta vilna gi tokia miela būna, švelni, šilta bet ne per šilta biggrin.gif pvz Drops Baby merino. Kaip tik dabar iš jų mezgu vaikui megztuką, tai man jie tokie meilučiai ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 01 14, 14:51)
<p>Parduot gal parduočiau, bet liksiu tada be nieko   biggrin.gif  Nebent kai rasiu cubics tiesius, kažkodėl niekur nerandu, arba kojinėms arba visas rinkinys, na arba su valu  unsure.gif</p>

kuom tie cubics Jus patraukė? papasakokit biggrin.gif
naujiena yra dabar čia, jei tokių ieškote mirksiukas.gif
http://siuludama.lt/...i-virbalai30cm/
Atsakyti