Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Ar kas nors pirkot siūlus iš APmezga.com? Prieš 5 dienas padariau užsakymą ir jokių žinių iš jų iki šiol  :hmm: Kiek teko pirkti siūlus iš įv, internetinių parduotuvių, visur kitą dieną po užsakymo būna koks nors laiškas atėjęs (patvirtinimas ar pan), o čia tyla...

Panašu, kad nieks ir neperka iš tokių nerimtų parduotuvių  :)  Siūlų taip ir negavau. Atsargiai, jei kas jais susidomėsit  :4u: 

Atsakyti

Panašu, kad nieks ir neperka iš tokių nerimtų parduotuvių  :)  Siūlų taip ir negavau. Atsargiai, jei kas jais susidomėsit  :4u:

O nebandėt paskambint? Nes anksčiau tai užsakymai internetu nelabai veikė. Kažkas ten su puslapiu buvo negerai. Bet tiesiogiai perkant viskas ten gerai  :mirksiukas: 

Atsakyti

O nebandėt paskambint? Nes anksčiau tai užsakymai internetu nelabai veikė. Kažkas ten su puslapiu buvo negerai. Bet tiesiogiai perkant viskas ten gerai  :mirksiukas:

Bandžiau ir skambinti ir rašyti  :) 

Atsakyti
Labukas,as labiausiai megstu megzti is lietuviskos pusvilnes plonu siuliuku,kiek nori tiek ju susidedi,kad butu norimas siulo storis, gerai skalbiasi numegztas rubas, bet niekaip nerandu kur ju nusipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(llliepa @ 2016 12 12, 14:12)
Labukas,as labiausiai megstu megzti is lietuviskos pusvilnes plonu siuliuku,kiek nori tiek ju susidedi,kad butu norimas siulo storis, gerai skalbiasi numegztas rubas, bet niekaip nerandu kur ju nusipirkti verysad.gif

kaskada vernitas tokiu turejo, dabar jau ne. As ieskojau irgi neradau. Nusipirkau vernito merino pusvilnes, 100 gr 267m. salikui, ziuresiu, kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(llliepa @ 2016 12 12, 13:12)

Aš tokią "sudedamą" pusvilnę perku Ditekse (Mados garaže). Tik nelietuviška ji
Atsakyti
Sveikos mezgėjos 4u.gif kadangi atskiros temos apie virbalus neradau, manau nelabai suteršiu temą, jei paklausiu čia 😊 noriu įsigyti gerus virbalus ilgus ir su valu, Jūs daug mezgate, gal galėtumėte rekomenduoti? Turėjau paprastus plastikinius, bet nulūžo galiukas, o su valu susilankstė valas. Tai vat dabar norėčiau geresnių, bet pasirinkimas internetinėse nemažas, sunku apsispresti rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos mezgėjos 4u.gifkadangi atskiros temos apie virbalus neradau, manau nelabai suteršiu temą, jei paklausiu čia 😊 noriu įsigyti gerus virbalus ilgus ir su valu, Jūs daug mezgate, gal galėtumėte rekomenduoti? Turėjau paprastus plastikinius, bet nulūžo galiukas, o su valu susilankstė valas. Tai vat dabar norėčiau geresnių, bet pasirinkimas internetinėse nemažas, sunku apsispresti rolleyes.gif

Kur didelis pasirinkimas?  :)  Visur tie patys gamintojai, iš geresnių Addi ir Knit pro  :)  Aš džiaugiuosi Knit pro kubiniais metaliniais  virbalais ( nova cubics). Pabandymui pirkau vieną porą su valu, superiniai. Dabar ieškau tokių pat paprastų, ilgų  :) 

O gal kas bandė ChiaoGoo virbalus? Mezgimo youtube dėl jų eina iš proto  :)​ 

Atsakyti

Kur didelis pasirinkimas?  :)  Visur tie patys gamintojai, iš geresnių Addi ir Knit pro  :)  Aš džiaugiuosi Knit pro kubiniais metaliniais  virbalais ( nova cubics). Pabandymui pirkau vieną porą su valu, superiniai. Dabar ieškau tokių pat paprastų, ilgų  :)

O gal kas bandė ChiaoGoo virbalus? Mezgimo youtube dėl jų eina iš proto  :)​ 

Jei tik vieni kokie bandyti, tai gal išsirinkt ne taip jau ir paprasta :) gi vien jau nuspręst mediniai, plastikiniai, metaliniai ar karboniai reikia, po to apvalūs ar kvadratiniai, o jei planuojami pirkt tik vieni, tai tikriai yra iš ko rinktis :) Va, su gamintojais tai tikrai tik keletas LT prieinami, bet tikrai vieni iš geresnių ir vertinamų pasaulyje, tai nemanau, kad taip jau blogai - gerai juk galėt pirkt gerą daigta, o ne rinktis vien iš pigių ir prastų. 

Mano patirtis nedidelė, bet šį tą esu bandžius:

Metaliniai apvalūs Addi - man labai slidūs, mezgu paprastai laisviau, tai kartais laksto akys kas sau, jei daugiau sugrūsta ir vis reikia jas sugaudyt. Tikriausiai, labiau patinka tampriai/kietai mezgančioms.

Metaliniai apvalūs Prym - patinka, nes padengti kažkokia matine medžiaga/dažu, tai to slydimo mažiau, lankstus ir tvirtas valas.

Metaliniai apvalūs Raynbow (ar kažkaip panašiai iš Ikiuko ar Prizmos) - panašiai dengti kaip ir Prym, bet man nepatikimi, nes prastas susjungimas valo su metaline dalimi, vienuose peša siūlą, kiti nutrūko antram mezginy :(

Metaliniai kvadratiniai KnitPro - geriau nei Addi apvalūs, nes gal tvirčiau rankoj laikyt išeina, tai akys mažiau bėgioja ir gana lygiai gula :) Valas puikus.

Ir mano šiuo metu mėgstamiausi anglies pluošto apvalūs KnitPro - viskas super! Ir valas lankstus, ir smagus virbalas, kurio galiukas metalinis, bet pats virbalas matinis ir neslidus.

O kuo tie Chiao Goo ypatingi? Patys mezga šalia kamuoliuko gulėdami?  :lol: Nors aišku, kai toks apsėdimas, tai pačiupinėt ir pabandyt norėtųs....  :ax:

Atsakyti

Dar tiesa, skiriasi pats virbalo ilgis iki prasidedant valui, tai Prym patinka, kad galas toks palenktas, man labai patogu laikyt rankoj, o KnitPro trumpesnė ta nelanksti dalis, tai irgi patogu, ypač mezgant apvaliai.

Ir dar tiesa, reik gi nuspręst, ar fiksuoto valo norisi, ar su keičiamais galais/virbalų dydžiais ;)

Atsakyti

Ir dar prisiminiau! :D gi yra LT ir HiyaHiya virbalų! :) irgi noriu išbandyt kadanors.... :)

http://www.siulogala...egory/hiyahiya/

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 03, 09:20)
Kur didelis pasirinkimas?  smile.gif

vien šioje svetainėje yra 3 gamintojų virbalai 4u.gif
http://siuludama.lt/...zgimo-virbalai/

tų gamintojų dar yra po kelias rūšis, kad ir tų pačių knitpro yra royale, zing, karbonz, cubics.

o panaršius daugiau po internetą dar išmetą visokių pavadinimų tokių kaip addi, alvita, nako, lanoso ir dar kai kokių negirdėtų biggrin.gif

QUOTE(Abelo @ 2017 01 03, 10:54)

labai ačiū, kad pasidalinote savo patirtim 4u.gif va tokios nuomonės ir norėjau, ką bandėt, kas patiko-nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti