Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 11 23, 08:52)
Parašykit atsiliepimą  4u.gif

Gavau siandien savo siulus.
Pilkas Tvidas 100g/380m-is paciupinejimo turi siek tiek kietumo, bet "nekandantis"
Rusvas tvidas man i tvida vizualiai nelabai panasus (bet nesu didele zinove, gal toks ir turi buti). Raso King Tweed, sudetis 65% merino vilna, 25% kasmyras, 5% silkas. 100g/700m. Bet jau toks svelnus ir mielas siulas, kad jokio skirtumo kaip vadinasi smile.gif Zodziu, siuntinuku patenkinta, o kaip nesiosis-bus matyt. Esu is 9gijos pirkusi pusvilne su angora, tai labai kokybiski siulai
Jei domina ju naujas asortimentas, parasykite man az savo el pasto adresa, atsiusiu pasiulyma
Atsakyti
Gal žinote, kur Vilniuje prekiauja Vernito siūlais?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2016 11 30, 20:41)

Vilniaus g yra nedidele siuvimo reikmenu parduotuvele. 2 aukste siulai. Ten budavo. Dar yra Kalvariju g. Siulu oazeje. Jiems galite FB parasyti ir paklausti ka turi
Atsakyti
kur geriausias kokybes/kainos santykis siulu babinose? Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 11 30, 21:37)
kur geriausias kokybes/kainos santykis siulu babinose? Vilniuje

Ditekse (Mados garazas) Zveryne. El prekyba-9gijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 01 gruodžio 2016 - 07:20
QUOTE(mamatinaite @ 2016 11 19, 14:22)
Laba smile.gif

Ir vel as su savo siuliniais klausimais  ax.gif

Kurie DROPS geriausi?

man- Andes, is storesiu(sakyciau beveik Lima, tik storesni) ir Alpaca is plonesniu.nors ne visus dar bandziau.ypac Andes megstu ax.gif dar nerealios kojines gaunasi is Air wub.gif planuose Kids-Silk, ar panasiai kazkaip, mohera su silku.drauges maziui kojines noriu is situ ax.gif
aplamai mezgu tik is Drops.dar ispanisku Katia noriu isbandyt, gal kas mezgat?patinka?kur perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2016 11 30, 21:41)

FB yra puslapis Daiva Daiva- mezgimas ir siulai. Jie prekiauja tik vernitu.
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2016 12 01, 14:59)
dar ispanisku Katia noriu isbandyt, gal kas mezgat?patinka?kur perkat? :ax

Mezgiau is Katia medvilne su merino vilna. Labai smagiai mezgasi, labai svelnus. Reikia isskalbti ir i savo tema Mezgu vaikams ikelsiu is situ siulu vaikiska megztuka. Perku Vilnouje VCUPe. Yra 4 ir 5 a. Prekiauja Alvita -Verpalai ir Geros akys
Atsakyti
sveikos, ieškau šviesiai pilkos moheros plonos ritese pigiau...gal kas prekiaujat, ar perkat... ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uudraa: 02 gruodžio 2016 - 17:56
Turiu klausimą Drops mėgėjoms - ar skalbiate alpakos mezginius skalbyklėje? Megztukus iš Drops Lima ir Drops Nepal skalbiu ir nesusivelia, bet kilo klausimas dėl Alpaka.

Atsakyti

Ar kas nors pirkot siūlus iš APmezga.com? Prieš 5 dienas padariau užsakymą ir jokių žinių iš jų iki šiol  :hmm: Kiek teko pirkti siūlus iš įv, internetinių parduotuvių, visur kitą dieną po užsakymo būna koks nors laiškas atėjęs (patvirtinimas ar pan), o čia tyla...

Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2016 12 01, 12:59)
man- Andes, is storesiu(sakyciau beveik Lima, tik storesni) ir Alpaca is plonesniu.nors ne visus dar bandziau.ypac Andes megstu ax.gif dar nerealios kojines gaunasi is Air wub.gif planuose Kids-Silk, ar panasiai kazkaip, mohera su silku.drauges maziui kojines noriu is situ  ax.gif
aplamai mezgu tik is Drops.dar ispanisku Katia noriu isbandyt, gal kas mezgat?patinka?kur perkat? ax.gif

Aciu smile.gif. Kid silk du megztukus turiu, pasirodo Dropsu biggrin.gif.
Man dar idomu ar yra mezganciu is UK ir kur Jus perkate siulus? Palyginau, kad is Lt siustis nebeapsimoka po Euro smile.gif. Atradus pas Latvius internetini puslapi, jie Alize prekiauja, bet kiek skaitau, dauguma Drops naudoja, tai ir man dabar tik ju reik biggrin.gif
Atsakyti