Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Viksė @ 2016 10 28, 19:59)
Dar skelbiu.lt maciau skelbima apie parduodama vilna:80%suns, 20% avies

Aciu, pasiziuresiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2016 10 27, 13:10)
Gal jau kas nors išbandėte ir galite pakomentuoti, kaip dėvisi rūbai iš šitų siūlų. Man jie tokie švelnūs ir idealaus storio smile.gif Ir Maximoje dabar 40% nuolaida...
user posted image

Sveiki, esu pirkusi merino blend iš Maksimos (2015 m. etiketė buvo NAKO merino blend, sudėtis ir metražas identiški), nes labai reikėjo tokios vos vos rausvos spalvos ir šio storio. Mezgiau susegamą megztuką, dar tebenešioju. Kažkiek bumbuliukų pažąstų srityje nuėmiau.

Štai toks user posted image
Sumegzta 4, mezgimas besiūlis nuo apykaklės žemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 spalio 2016 - 12:20
QUOTE(Weilire @ 2016 10 27, 22:25)
Sveikos, ieškau išgirtųjų DROPS siūlų ir radau Vilniuje tik vieną jais prekiaujančią parduotuvę Žukausko gatvėje. Kur dar galima jų rasti? O gal yra kitų gerų gamintojų siūlančių 100 proc. merino vilnos siūlų, nes Alize, Merino Gold sulaukę teigiamų atsiliepimų yra tik su priemaišom? Ir kur jų galima įsigyti? Ačiū iš anksto  ax.gif

Merino vilnos siūlų nemažai yra www.siltassiulas.lt (Vilniuje galima nuvykti ir apžiūrėti vietoje).
Dar klausimas, kokios priemaišos Jums nepatinka smile.gif nes grynas merinas gali būt labai švelnus, bet prasčiau nešiotis, nei pridėta vos vos kokios sintetikos. Bet gali būti ir mišinys be sintetikos, o pvz., su medvilne, su dilgėlėm ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 29 spalio 2016 - 20:13

Kokie siulai panasiausi i Rowan tvidinius? Noreciau pagal viena ju schema megzt, bet ieskau panasiu siulu, nes Rowan kaina neprieinama. Ar tiesiog ziuret atitinkama stori? Gal yra kt tvido?

Beje, ka reiskia DK prie pavadinimo?

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 10 30, 09:26)
<p>Kokie siulai panasiausi i Rowan tvidinius? Noreciau pagal viena ju schema megzt, bet ieskau panasiu siulu, nes Rowan kaina neprieinama. Ar tiesiog ziuret atitinkama stori? Gal yra kt tvido?</p><p></p><p>Beje, ka reiskia DK prie pavadinimo?</p>

Aš ieškočiau tiesiog panašaus storio siūlų. DK ir reiškia siūlų storį, tai maždaug 120-130m 50g.
Atsakyti

Vasarą klausiau temoje, kur geriausia apsipirkti siūlų Vilniuje. Tą kartą taip ir nepavyko nuvažiuoti, bet tikiuosi pavyks ryt  :)  Pradėjau išrašinėti adresus, ir matau, kad Siūlų šalis - tai didmeninės prekybos sandėlis. Ar galima ten nusipirkti pavienių kamuoliukų?  :) 

Ar Siūlų šalyje ir Siūlų oazėje tik turkų gamybos siūlai?

Didelis pasirinkimas ir mazos kainos-fantastikos skyriuje smile.gif

Midara, Siulu salis Kauno g, Siulu oaze Kalvariju g., Hales turgus. As asmeniskai turiu kelias patinkancias siulu rusis, kurios yra tik VCUPe gerose akyse, kiti-Verpaluose (bet sita parduotuve yra ir kituose miestuose)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 11 04, 10:57)
ir matau, kad Siūlų šalis - tai didmeninės prekybos sandėlis. Ar galima ten nusipirkti pavienių kamuoliukų? 

galima, jei kas nors nepasikeite. Senokai ten buvau
Atsakyti

galima, jei kas nors nepasikeite. Senokai ten buvau

Ačiū  :4u:  Jei pavyks apsilankyti, parašysiu savo įspūdžius  :) 

Atsakyti

Taigi, kaunietės įspūdžiai apie Vilniaus siūlų parduotuves  :)

Midara - nuostabi parduotuvė, kaip gaila, kad nėra tokios Kaune  :) Praleidau čia nuostabų laiką, kokią valandą- pusantros :wub: Pasirinkimas platus, be pačios Midaros gamybos - turkai, labai platus virbalų ir vąšelių storių pasirinkimas, yra daug specifinių smulkmenų, daug žmonių šeštadienį, dirba 2 labai malonios, paslaugios, bet neįkyrios pardavėjos, kainos labai labai patrauklios. Anksčiau rašiau apie jų keistą kainų politiką (vienokios kainos internetinėje parduotuvėje, kitokios - gyvai), važiavau išsirašiusi kainas iš jų puslapio ir pirkau žinoma tik tai, kas pigiau offline'e  :wacko: Nepaisant to puikiai apsipirkau, gailėjausi, kad nuo šios parduotuvės pradėjau, nes sekančiose nepirkau nieko ir paskui net grįžt į Midarą norėjau (visa laimė šalia jos dirba mano vyras. Panašu, kad artimu laiku teks siųsti jį su sąrašėliu  :santa: )

Siūlų oazė - gan jauki parduotuvė, nei vieno žmogaus šeštadienį, dirba viena maloni pardavėja. Platus gamintojų pasirinkimas - turkai, Midara, Vernito, Lama, net Kauni radau :bigsmile:  (tiesa, lentynoje gulėjo viena vienintelė pasma :laugh: , gal likučius išparduoda), ir berods BBB, bet galiu maišyti su Siūlų šalim, yra ir siūlų bobinose, velymo vilnos. Bet kainos  :bijau2:  1,5 -2 brangiau, nei Midaroj  :wink:

Siūlų šalis - visko daug, net raibsta akyse. Turkai ir gal BBB. Sudėliota ne itin patogiai, prikimšta kur pakuotėse, kur matkeliuose, kai kas labai aukštai, kai kas pardavėjai už nugaros... Nei vieno žmogaus, bet parduotuvėje sunku apsisukti ko neužkliuvus, pardavėja įkyroka, seka kiekvieną žingsnį (gal iš nuobodulio), bando įpiršti tai vieną, tai kitą prekę. Kainos aukštos, tas pats kaip Siūlų oazėje, 1,5 -2 brangiau, nei Midaroj...

Ačiū Viksei už rekomendaciją, turėsiu omeny, kad kitą kartą būnant Vilniuje būtina užsukti į Midarą, kitur nėra ko gaišti laiko  :)

Atsakyti
smagu, kad pagelbėjau smile.gif
Dar apie Midarą: aš pagrinde perku e-midaroje, nes siūlai praktiškai visi "pažįstami" ir iščiupinėti. Jie dažniau taiko nuolaidas nei parduotuvėje. O dar ir po kelinto pirkimo (neskaičiavau, po kelinto), pradėjau gauti papildomą nuolaidą kaip pastovi pirkėja. Siunčiuosi per Omnivą, ir jei užsakymą padarau ryte, tai dažniausiai sekančią dieną jau pasiimu siuntinuką (ir paštomatas kitapus gatvės, prie darbo smile.gif ). Be to kartą pas juos buvo kažkokie sistemos gedimai, tai labai malonus vyriškis smile.gif paskambino, pasitikslino visus užsakymo duomenis, atsiprašė, kad 1 dieną vėliau gausiu siuntinį. Tai e-midarai 10 balų iš 10-ties 4u.gif
Siūlų oazė, mano akimis, labai suprastėjo po savininkų pasikeitimo-man ten kažkoks likučių sandėlys pasidarė. Retai kurių siūlų reikiamas kiekis yra (jei reikia daugiau nei 3 vnt)
Dar man patinka Geros akys VCUPe. Gal dėl to, kad šalia darbo, patogu per pietus ar po darbo užeiti. Tik anksčiau jie turėjo kliento korteles-su kiekvienu sekančiu pirkiniu gauni vis didesnę nuolaidą. Dabar to nebeturi, gali nors ir toną siūlų pirkti, niekada nedaro jokių nuolaidų verysad.gif
Ir dar man Diteksas (Mados garažas) patinka su savo gausybe babininių įvairių spalvų, sudėčių ir kainų siūlais-siūlų nuvynioja kiek nori, gali mixuoti spalvas, storį ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2016 11 07, 06:44)
smagu, kad pagelbėjau smile.gif
Dar apie Midarą: aš pagrinde perku e-midaroje, nes siūlai praktiškai visi "pažįstami" ir iščiupinėti. Jie dažniau taiko nuolaidas nei parduotuvėje. O dar ir po kelinto pirkimo (neskaičiavau, po kelinto), pradėjau gauti papildomą nuolaidą kaip pastovi pirkėja. Siunčiuosi per Omnivą, ir jei užsakymą padarau ryte, tai dažniausiai sekančią dieną jau pasiimu siuntinuką (ir paštomatas kitapus gatvės, prie darbo smile.gif ). Be to kartą pas juos buvo kažkokie sistemos gedimai, tai labai malonus vyriškis smile.gif paskambino, pasitikslino visus užsakymo duomenis, atsiprašė, kad 1 dieną vėliau gausiu siuntinį. Tai e-midarai 10 balų iš 10-ties  4u.gif
Siūlų oazė, mano akimis, labai suprastėjo po savininkų pasikeitimo-man ten kažkoks likučių sandėlys pasidarė. Retai kurių siūlų reikiamas kiekis yra (jei reikia daugiau nei 3 vnt)
Dar man patinka Geros akys VCUPe. Gal dėl to, kad šalia darbo, patogu per pietus ar po darbo užeiti. Tik anksčiau jie turėjo kliento korteles-su kiekvienu sekančiu pirkiniu gauni vis didesnę nuolaidą. Dabar to nebeturi, gali nors ir toną siūlų pirkti, niekada nedaro jokių nuolaidų verysad.gif
Ir dar man Diteksas (Mados garažas) patinka su savo gausybe babininių įvairių spalvų, sudėčių ir kainų siūlais-siūlų nuvynioja kiek nori, gali mixuoti spalvas, storį ir t.t.

Laba diena smile.gif

idomu at Midara siuncia I uzsieni, at as cia labia daug noriu biggrin.gif
Atsakyti
Laba dar karteli smile.gif
Pastebejau, kad daug kas mezga su ALIZE siuliukais. At visos rusys yra geros, at kazkuriu reiktu privengti, pvz besiburbuliuojanciu ir panasiai smile.gif. Ziurineju merino ir ngora smile.gif
Atsakyti