Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Laba diena. Is kokiu siulu rekomenduotumet toki daikta gaminti? Bus vaiko kambary.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2016 04 24, 21:04)
Laba diena. Is kokiu siulu rekomenduotumet toki daikta gaminti? Bus vaiko kambary.
user posted image

Turbūt ne tokio atsakymo laukiate, bet aš daryčiau iš siūlų likučių, nes kitaip sueis labai daug siūlų arba kilimėlis bus mažas.
Atsakyti
o aš visai nedaryčiau... nes qražu tik fotkėse, o šiaip tai tik dulkes ir trupinius kaups ir išvalyt bus neįmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2016 04 24, 22:04)

sintetinių 4u.gif

QUOTE(Loram @ 2016 04 25, 11:00)
o aš visai nedaryčiau... nes qražu tik fotkėse, o šiaip tai tik dulkes ir trupinius kaups ir išvalyt bus neįmanoma...

daryčiau ir gražu ne tik fotkėse. Tiesiog visi mes skirtingi ir skirtingai 'apsiteršiam'.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 25, 12:33)
sintetinių  4u.gif
daryčiau ir gražu ne tik fotkėse. Tiesiog visi mes skirtingi ir skirtingai 'apsiteršiam'.

As irgi daryciau is likuciu ir ne grynos vilnos,tada ne problema ir skalbimo masinoj isskalbt kartas nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2016 04 21, 14:45)
Gal kas nors mėginote lietuvišką vilną iš čia?
http://www.bivada.lt...a-vilna-127/lt/
Sudėtis nebloga, metražas irgi, neįtikėtinai maža kaina, tik neaišku, kaip su kokybe? Gamintojas nenurodomas.

Pagal kainą bus ir kokybė, jei lietuviški, manau, vernito lygio siūlas, man asmeniškai nepatinka.. Jei labai reiktų ekonominio varianto, geriau tada iš kokios maximos per išpardavimą panašios sudėties už panašią kainą, bet kokybė bus geresnė - ir dažymo, ir siūlo švelnumo prasme..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 25, 13:33)
sintetinių  4u.gif

Pritariu jums. Sintetika gerai skalbiasi ir iš skalbenkės išsiima beveik sausa, kas turint tokį gaminį būtų aktualu, nes džiovint džiovyklėj gaila būtų..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 04 26, 07:43)
Pagal kainą bus ir kokybė, jei lietuviški, manau, vernito lygio siūlas, man asmeniškai nepatinka.. Jei labai reiktų ekonominio varianto, geriau tada iš kokios maximos per išpardavimą panašios sudėties už panašią kainą, bet kokybė bus geresnė -  ir dažymo, ir siūlo švelnumo prasme..

Apie tuos siūlus nieko negaliu komentuoti. Tikriausiai reikia bandyti.
O Vernitas irgi yra išplėtęs savo asortimentą. Gamina ir siūlus su merino ar alpakos vilna. Į rinką jie išleidžia ir gaminius be savo firminio ženklo, t.y. pagal užsakovą. Toje pačioje Maximoje mačiau siūlų, kurie gaminti būtent Vernite pagal Maximos užsakymą. Tik kainos skirtumas tai jau atsiranda. Platintojai irgi užsidirbti nori. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2016 04 26, 12:05)
Apie tuos siūlus nieko negaliu komentuoti. Tikriausiai reikia bandyti.
O Vernitas irgi yra išplėtęs savo asortimentą. Gamina ir siūlus su merino ar alpakos vilna. Į rinką jie išleidžia ir gaminius be savo firminio ženklo, t.y. pagal užsakovą. Toje pačioje Maximoje mačiau siūlų, kurie gaminti būtent Vernite pagal Maximos užsakymą. Tik kainos skirtumas tai jau atsiranda. Platintojai irgi užsidirbti nori.  smile.gif

Na, kiekvienam savo. Man pvz. būtų gaila ir darbo, ir laiko bandyt tai, apie ką ekonominė logika sako, kad gero nieko, kai paieškojus nebaisiai brangiau galima nusipirkt drops siūlų, kurių kokybė, net neabejoju, už tų lietuviškų, bus geresnė daug kartų smile.gif siūlų kamuoliuke, internetinėj, išparduoda drops siūlus, kainos, sakyčiau, geriau nelabai būna..(jei moderatoriai manys, kad reklama - atsiprašau, trinkit, nors tiesiog noriu pasidalint info, gal kam pravers, pati visai netyčia radau).
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 04 26, 14:48)
Na, kiekvienam savo. Man pvz. būtų gaila ir darbo, ir laiko bandyt tai, apie ką ekonominė logika sako, kad gero nieko, kai paieškojus nebaisiai brangiau galima nusipirkt drops siūlų, kurių kokybė, net neabejoju, už tų lietuviškų, bus geresnė daug kartų smile.gif  siūlų kamuoliuke, internetinėj, išparduoda drops siūlus, kainos, sakyčiau, geriau nelabai būna..(jei moderatoriai manys, kad reklama - atsiprašau, trinkit, nors tiesiog noriu pasidalint info, gal kam pravers, pati visai netyčia radau).

Siulu kamuoliuke virbalai yra drops su nuolaida? Ar neslydus? Addi man ledas smile.gif kaip slydu.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 04 26, 16:20)
Siulu kamuoliuke virbalai yra drops su nuolaida? Ar neslydus? Addi man ledas smile.gif kaip slydu.

Nežinau kaip ten jų virbalai, esu pirkus pas juos tik siūlus. ( šiaip pati neslidžius turiu tik PRYM firmos - bet man jų valas nepatinka, po kelių metų kietokas ir neelastingas pasidarė..)
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 04 26, 14:48)
Na, kiekvienam savo. Man pvz. būtų gaila ir darbo, ir laiko bandyt tai, apie ką ekonominė logika sako, kad gero nieko, kai paieškojus nebaisiai brangiau galima nusipirkt drops siūlų, kurių kokybė, net neabejoju, už tų lietuviškų, bus geresnė daug kartų smile.gif  siūlų kamuoliuke, internetinėj, išparduoda drops siūlus, kainos, sakyčiau, geriau nelabai būna..(jei moderatoriai manys, kad reklama - atsiprašau, trinkit, nors tiesiog noriu pasidalint info, gal kam pravers, pati visai netyčia radau).

mažam vaikui kažkaip gaila buvo drops'us dažnai naudot. Beje, tokia dropsinė alpaka labai greit nusiburbulavo, kai tuo tarpu Vernito 100 proc vilnos siūliukai ( Maximoj pirkti), vien pagyrų prašosi. Jau ir rankovės stipriai per trumpos, tačiau skalbiasi gerai, dėvima kasdien taip nesiburbuluoja, kaip aukščiau minėta alpaka.

Tų pačių Vernito, bet jau kitos spalvos žieminę kepurę mezgiau. Su paaugle dukra nepasidalinom. Tiek spalva abiem tiko, tiek lengvumo pojutis ir tuo pačiu šiltumas. Gaila, pametėm kažkuri.

Išvada, labiau linkstu į brangiau kainuojančius siūlus, bet negaliu nieko blogo ir apie Vernito vilnelę parašyt.
Atsakyti
Kartais ne tik siūlas, bet ir raštas turi įtakos dėvėjimuisi. Mano patirtis su Teksrenos vilna
( vilnos 90proc, poliesterio 10proc)- sesei suknelė- gerom akim, su plokščiom pynėm be sukeitimų- jau gal trečias sezonas nešiojama- nu be pakitimų praktiškai. Iš likučio mezgiau mažei savo sarafaną- pripyniavau , primarginau visokiausiai raštais po stulpelį- na šiaip smalsu buvo įvairias pynes išbandyt. ir ką- kelios valandos dėvėjimo ir sarafanas pumpuravosi, po dienos- geriau niekam nei nesigirt. Vat ir tas pats siūlas, tas pats matkelis. Kojinės lygiomis akimis puikiai dėvisi.
Atsakyti