Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(maskatukas @ 2016 03 11, 12:01)
Ar geri Prym vokiski virbalai? Adii puikus, bet ir taip laisvai mezgu, slysta man akys labai. Medinius apgrauze kate. Nu turiu tokia asaba namie:)

Man Prym labai patinka thumbup.gif jei norisi,kad mažiau slystų, tai dar yra anglies pluošto virbalai (karboniniai) KnitPro firmos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2016 03 11, 15:57)
Man Prym labai patinka  thumbup.gif jei norisi,kad mažiau slystų, tai dar yra anglies pluošto virbalai (karboniniai) KnitPro firmos. mirksiukas.gif

Aciu:)
Atsakyti
Kreipiuosi patarimo. Norėčiau pabandyti nusimegzti ploną skarą. Matau forume, mezgate plonas kiauraraštes. Kokio storio siūlus renkatės, kiek metrų būna 100 gramų? Norėčiau megzti iš vilnelės, nes mocherinės labai pūkuoja. O vilnelės įvairaus storumo būna. Tai nelabai galiu suprast, kiek ir kokio storumo reikia siūlo.
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2016 03 11, 14:51)
Kreipiuosi patarimo. Norėčiau pabandyti nusimegzti ploną  skarą. Matau forume, mezgate plonas kiauraraštes. Kokio storio siūlus renkatės, kiek metrų būna 100 gramų? Norėčiau megzti iš vilnelės, nes mocherinės labai pūkuoja. O vilnelės įvairaus storumo būna. Tai nelabai galiu suprast, kiek ir kokio storumo reikia siūlo.

Aš pora skarų esu numezgusi iš tokių :
user posted image

Gerai nešiojasi, siūlo storis tinkamas, aišku yra prabangesnių siūlų jei yra poreikis.
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2016 03 11, 17:51)
Kreipiuosi patarimo. Norėčiau pabandyti nusimegzti ploną  skarą. Matau forume, mezgate plonas kiauraraštes. Kokio storio siūlus renkatės, kiek metrų būna 100 gramų? Norėčiau megzti iš vilnelės, nes mocherinės labai pūkuoja. O vilnelės įvairaus storumo būna. Tai nelabai galiu suprast, kiek ir kokio storumo reikia siūlo.

Storis 400-800m 100g. Graziausios 800m 100g. 400m 100g jau storos ir reikia labai ziureti schema, kad nesigautu lovos uztiesimas pagal dydi. Sudetis 100% vilna arba vilna su šilku. Drops Lace, Regia Lace, Aade Long, itin grazios Malabrigo Lace - pasirinkimas parduotuvese nemazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 kovo 2016 - 17:50
Ačiū už patarimus.
Atsakyti
Labukas,mezgejeles patarkit is kokiu siulu megzti tunikute su pimpackiuku 9m panelei kad ir vasara nesiotu ir siulas geras butu akrilano nenoriu gaila darbo butu
Atsakyti
QUOTE(soneatko @ 2016 03 11, 18:49)
Labukas,mezgejeles patarkit is kokiu siulu megzti tunikute su pimpackiuku 9m panelei kad ir vasara nesiotu ir siulas geras butu akrilano nenoriu gaila darbo butu

Tai matyt iš kokios nors medvilnės mirksiukas.gif arba maišytos su linu ar bambuku. Girdėjau gerų atsiliepimu apie Drops Belle (pati dar nebandžiau), tik jų spalvų kol kas mažai atsiveža, tai nežinau, ar rastumėt pimpačkiukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soneatko @ 2016 03 11, 19:49)

Aš siūlyčiau rinktis medvilnę, medvilnę su bambuku arba bambuko siūlus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2016 03 12, 13:10)
Aš siūlyčiau rinktis medvilnę, medvilnę su bambuku arba bambuko siūlus  mirksiukas.gif

Ar gali taip skirtis kainos? Midaroje alize lanagold 800 3.2eu. Siuvumezgu kaune perkant internetu jis kainuoja 2,10. Gal kokybe skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 12, 14:05)
Ar gali taip skirtis kainos? Midaroje alize lanagold 800 3.2eu. Siuvumezgu kaune perkant internetu jis kainuoja 2,10. Gal kokybe skiriasi?

Greiciau ne kokybe, o pardaveju "apetitas" skiriasi. Siuvu mezgu pradine kaina 2.70, o dabar akcija .
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti: galvoju prie vilnos siūlo pridėti lininį.Ar gali būti prastas rezultatas, pvz., jeigu vilna ir linas pasitrauks ne vienodai ar dar kas nors?.. Ačiū.
Atsakyti