Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

[quote=Shviesele,2015 11 10, 09:06]
Sveikos, gal patarsit.. kokius siūlus (apart virvučių ir juostelių - labai jau jos brangiai atsieina.. doh.gif ) geriausia naudoti tokio tipo kashikams?

Aš manau, gal šie tiktų? (Cotton light arba ypač Medvilnė-Linas - pakankamai grubūs ir kieti siūlai)
http://www.siuluturg...s...ILNĖ-LINAS Pabandykit ir e-midara psl. paieškoti, ten visokių įdomių siūlų būna
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2015 11 10, 09:06)
Sveikos, gal patarsit.. kokius siūlus (apart virvučių ir juostelių - labai jau jos brangiai atsieina..  doh.gif ) geriausia naudoti tokio tipo kashikams?
Įsivaizduoju, kad galima sudėti du siūlus ir pirmyn, tik štai - kokius siūlus? Kad tvirti ir nesipūkuojantys būtų? Ir pigūs, aišku  biggrin.gif
Dėkui... ax.gif

Ių nereikalingų trikotažinių palaidinių: sukarpyti ir timptelti, kad susisuktų (o jei dar kokį knatą į vidų įdėti...).
Ir spintoj vietos atsiranda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokia forumiečių nuomonė apie siūlus Parka (Italija) siuluparduotuve? 4u.gif

Atsakyti
Didelis spalvu pasirinkimas, mezgasi smagiai. O kaip nesiojasi-is klientes atsiliepimu negirdejau. Jei nesibare, tai gal gerai viskas smile.gif Man jie panasus i Eroica, kurie man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 11 12, 12:21)
Didelis spalvu pasirinkimas, mezgasi smagiai. O kaip nesiojasi-is klientes atsiliepimu negirdejau. Jei nesibare, tai gal gerai viskas smile.gif Man jie panasus i Eroica, kurie man labai patinka

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://mezgimo-kilpa.yarnshopping.com/ Ar kas buvot užsisakę siūlus iš čia?Ar patikima?,nes reikia kailiuko imitacijai blakstienėlių siūlo,o niekur nerandu pas mus man reikiamo pilko atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditė.: 15 lapkričio 2015 - 17:16
[quote=peckelina,2015 11 11, 01:01]
[quote=Shviesele,2015 11 10, 09:06]
Sveikos, gal patarsit.. kokius siūlus (apart virvučių ir juostelių - labai jau jos brangiai atsieina.. doh.gif ) geriausia naudoti tokio tipo kashikams?

Aš manau, gal šie tiktų? (Cotton light arba ypač Medvilnė-Linas - pakankamai grubūs ir kieti siūlai)
http://www.siuluturg...s...ILNĖ-LINAS Pabandykit ir e-midara psl. paieškoti, ten visokių įdomių siūlų būna
[/quote]

[quote=#Mia#,2015 11 11, 08:32]
Ių nereikalingų trikotažinių palaidinių: sukarpyti ir timptelti, kad susisuktų (o jei dar kokį knatą į vidų įdėti...).
Ir spintoj vietos atsiranda biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Dėkui 4u.gif
Visgi priėjau išvados, kad daug tų siūlų reiktų storiui pasiekt, tai kaži ar pigiau gaunas, kad ir kaip skaičiuosi sad.gif
Atsakyti
Gal galit,Alytaus mezgėjos,pasakyti siūlų parduotuvių adresus Alytuje,nes ryt žadu ten būti,ir reikia siūlų pasirinkt.Turgų žinau,bet dar noriu parduotuvių,nes nerandu man reikiamo siūlo.Ačiū.
Atsakyti
Iš kokių siūlų neriat tokius krepšelius? Tokius arba tokius, ieškau pigesnių siūlų nei originalūs schemoje, nes krepšelis išeina brangokas, gali būti maišyti su sintetika g.gif Čia neriant 6 mm vąšeliu.
Atsakyti
Tai is bet kokiu likuciu galima nerti,jei siulai ploni,sudekit 2 ar 3.Man tai tokioms smulkmenelems butu net gaila naudoti gera siula ar specialiai tam pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 12 02, 22:10)
Tai is bet kokiu likuciu galima nerti,jei siulai ploni,sudekit 2 ar 3.Man tai tokioms smulkmenelems butu net gaila naudoti gera siula ar specialiai tam pirkti  ax.gif

As neseniai pradejau rankdarbius, tai ir likuciu pas mane nelabai yra lotuliukas.gif Nebent pirkti g.gif Tai ir galvoju, kuo pigesniu cia pakeisti, aisku, nesinori ir didelio margucio, kad prie interjero tiktu. Na, neskubu, tai ieskau toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 03, 10:30)
As neseniai pradejau rankdarbius, tai ir likuciu pas mane nelabai yra  lotuliukas.gif Nebent pirkti  g.gif Tai ir galvoju, kuo pigesniu cia pakeisti, aisku, nesinori ir didelio margucio, kad prie interjero tiktu. Na, neskubu, tai ieskau toliau  biggrin.gif

Drops Escimo siūlas yra kaip knatas, tai tokių tik lietuvių verpimo už beveik 200 gr gal kelis eurus mokėjau. Kaune čia ir internetinės parduotuvės neturi.
Atsakyti