Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Dvi @ 2015 09 18, 10:50)
Atsiprašau, nemačiau, kad ten 50g.

tai ką manote apie tuos siūlus?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 09 18, 15:50)
tai ką manote apie tuos siūlus?

Man butu super. As ir namine vilna nesioju
Atsakyti
QUOTE(nile @ 2015 08 01, 00:30)
Galvoju nerti vaikui kepuryte ziemai is merino vilnos siulu. Kokios firmos siulus patartumet rinktis? Rinktis 100proc.merino ar su priemaisom? Noretusi,kad "nekastu";nesitasytu ir nesibirbuliuotu.

Merinosų vilnos siūlas vienintelis, kuris nekanda ir nesiburbuliuoja. Todėl jį vienintelį rekomenduoja kūdikių rūbeliams megzti. Kalbu apoe DROPS siūlus
Atsakyti
Gal zinote kur Vilniuje galima nusipirkti Onlinie java 164 (parduotuveje)? Reikia 1 sviesiai pilko kamuoliuko, nesinori antra tiek moketi uz siuntima
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 09 27, 10:38)
Gal zinote kur Vilniuje galima nusipirkti Onlinie java 164 (parduotuveje)? Reikia 1 sviesiai pilko kamuoliuko, nesinori antra tiek moketi uz siuntima

O CUP'e nebandėte žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Audradeco @ 2015 10 02, 09:20)
O CUP'e nebandėte žiūrėti?

Sitos firmos siulais prekiauja siulu parduotuve Vilniaus gatvej (Vilniuj) ir IKI Minskas virsuje
Atsakyti
Aciu, bet jau atsisiunciau ir net sumegzti spejau...
Atsakyti
oj, supermamos padekite... vienas geras zmogus siulo man numegzti megztini mezgimo masina. man tereikia issirinkti siulus. o as su tokiais dalykais ... nei bum bum ax.gif doh.gif
padekite issirinkti siula. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
esme - noriu plonos, siltos vilnos (pusvilnes), kad gerai nesiotusi, nesiburbuliuotu. kiek klausiau (turguj) man vis siulo maisyta su sintetika. nenoriu nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 10 12, 12:37)
oj, supermamos padekite...  vienas geras zmogus siulo man numegzti megztini mezgimo masina. man tereikia issirinkti siulus. o as su tokiais dalykais ... nei bum bum  ax.gif  doh.gif 
padekite issirinkti siula.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
esme - noriu plonos, siltos vilnos (pusvilnes), kad gerai nesiotusi, nesiburbuliuotu. kiek klausiau (turguj) man vis siulo maisyta su sintetika. nenoriu nors tu ka unsure.gif

Tai pusvilnė paprastai ir būna maišyta vilna su sintetika (dėl to ir pusiau vilna vadinas) wink.gif kartais gal dar maišo ir su medvilne. Bet kas tiktų mezgimo mašinoms,tikrai nežinau. Gal užklauskit rimtenėse siūlų parduotuvėse?
Atsakyti
Zinau, kad Vilniuje Mados garaze parduodama plonyte vilna ir pusvilne babinose yra tinkama megzti masinomis
Atsakyti
Domina merino gold siulai, kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
cai apie kuriuos kalbate?
Apie situos-atsiliepimai geri, turiu is ju megztini, esu primezgusi kruva pirstiniu. Didelis spalvu pasirinkimas, gera kaina
user posted image

Is situ esu mezgusi vaikiska megztuka. Mezti smagu, kaip nesiojasi-nezinau. Issiustas klientei
user posted image
Atsakyti