QUOTE(žydrynė @ 2015 04 06, 18:54)
Na dėl šio punkto tai norėčiau paprieštaraut,nes jūs tikrai neteisi.
2.Dažnai valgo tik naujagimiai,ir tai maniškės valgydavo ne dažniau kaip kas 1-2val,o vėliau maitinimai retėja kas 3val maždaug.Iš vis,nei viena iš mano trijų nekabojo ištisai "ant papo" ir pavalgydavo visada per 5-10min Vaikui paūgėjus iki 2-3mėn puikiausiai galima palikt 3val,o jei palieki nutraukto pieno,tai ir 6val
2.Dažnai valgo tik naujagimiai,ir tai maniškės valgydavo ne dažniau kaip kas 1-2val,o vėliau maitinimai retėja kas 3val maždaug.Iš vis,nei viena iš mano trijų nekabojo ištisai "ant papo" ir pavalgydavo visada per 5-10min Vaikui paūgėjus iki 2-3mėn puikiausiai galima palikt 3val,o jei palieki nutraukto pieno,tai ir 6val
QUOTE(Nastya @ 2015 04 06, 19:10)
O aš ir neieškau minusų Kam man jų ieškoti, jei man taip gerai? Jums gerai maitinant, man gerai nemaitinant. Visiems gerai - visi laimingi
Papildyta:
Beto, aš pilnai tikiu, kad aš galiu šiektiek perdėti Aš niekada nesu maitinus vaiko krūtinimi ir noru netrykštu, ir viskas ką rašau tai buvo perskaityta kitose temose arba kituose forumuose. Gi jeigu kažkas rašo, vadinasi kažkam taip buvo Ar jos meluoja
Papildyta:
Beto, aš pilnai tikiu, kad aš galiu šiektiek perdėti Aš niekada nesu maitinus vaiko krūtinimi ir noru netrykštu, ir viskas ką rašau tai buvo perskaityta kitose temose arba kituose forumuose. Gi jeigu kažkas rašo, vadinasi kažkam taip buvo Ar jos meluoja
Del miegojimo ir maitinimo daznumo, ar kabejimo ant papo, tai tik pacios mamos kaltos, bet ne pats maitinimas. O visa kita tikrai nesamones rasot, nepykit . Ir taip ir nesupratau is tikruju, kodel nenorit maitinti krutimi .
O kalbant apie geruma, kazin, ar tikrai vaikui geriau misinukas, nei natyralus pienas . Gerai tik jums, man atrodo.