Pati nemaitinau pirmo vaiko krūtimi, nesiruošiu maitinti ir antrojo

Nastya, 05 Bal 2015 - 03:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nastya, 05 Bal 2015 - 03:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Senos temos uždarytos, nutariau pradėti naują
![]()
Pati nemaitinau pirmo vaiko krūtimi, nesiruošiu maitinti ir antrojoTai mano pasirinkimas. Noriu priminti, kad tema tik konkretiem patarimams, pasiūlymams, be jokių moralizavimų ir paniekinimų. Tad prašau tolerancijos.
MuseSkrenda, 05 Bal 2015 - 17:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
MuseSkrenda, 05 Bal 2015 - 17:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: http://www.amazon.co...t/dp/B00BG6304A - tokio tipo daiktas laabai palengvino gyvenima, ypac nakti.
*South*, 05 Bal 2015 - 17:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
*South*, 05 Bal 2015 - 17:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Vs tiek labai smalsu, kodel toks pasirinkimas
?
Leksa, 05 Bal 2015 - 21:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Leksa, 05 Bal 2015 - 21:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
as tai nesuprantu koks cia dar smerkimas gali but?
na, viena nori maitint krutim, kita nenori ir ka? As va pvz. uz maitinima krutim, bet Nastya argumentai pries maitinima netgi idomus. Ir esu netgi uz PC savo noru, ne uz naturalu gimdyma ir, esant reikalui (ir galimybei) jokie internetiniai komentarai ar argumentai manes nuo to neatkalbetu. Tai nemanau, kad ir autore kazkieno pasisakymai atkalbes. Kiekviena renkamies kaip mums geriau. Ir gerai, jei galim rinktis, blogiau kai to padaryti negalima. Taigi, jei jums geriau nemaitint, tai ir nemaitinkit.
Nastya, 05 Bal 2015 - 19:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nastya, 05 Bal 2015 - 19:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
1. Kitas dalykas, tas, kad mes su MB esame kategoriškai prieš vaiko mygdymą tėvų lovoje
Vaikas nuo pat gimimo turi savo lovelę, joje yra pamaitinamas ir ten užmiega.
2. Krūtimi galima maitinti net valandą, o mišinukui užtenką dešimt minučių. Tuo labiau krūtį vaikui privalai duoti vos ne kas pusvalandį, net nesvarbu, kad jam ar jai tik pažįsti reikia...
3. Aš nenoriu laikytis kažkokios super puper sveikos dietos, nervuotis dėl kažkokių vaistų, ar žaling įpročių.
4. Maitindama ne krūtimi aš galiu sekti kiek vaikas pavalgė.
5. Aš nenoriu galiminai turėti tokių problemų kaip nugraužti ar sutrūkinėję speneliai, uždegimai (kadangi rizika padidėja maitinant krūtimi).
Maitinimas krūtimi man yra tiesiog iš principo nepriimtas dalykas. Galbūt prisižiūrėjau iš draugių ir panašiai. Tiesiog to nenoriu, o MB mane palaiko.
6. Turbūt paskutinė priežastis - grožis. Taip, man tai svarbu. Nu ir kas?
Aš tikrai nemanau, kad nuskriaudžiau savo pirmą vaiką dėl to, kad aš jos nemaitinau krūtimi. Jai jau keturi metukai. O tos kurios sako, kad vaikai kurie yra maitinami krūtimi auga sveikiau, greičiau, jie bus protingi ir bla bla bla. NETIESA, tai jokios įtakos nedaro. Įtaką daro tėvai, jų auklėjimas, priežiūra ir t.t. Mano dukra retai serga, auga graži ir didutė mergaitė.
*South*, 06 Bal 2015 - 14:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
*South*, 06 Bal 2015 - 14:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
1. Viskas gerai, tik nesupratau, kaip vaiko zindymas susijes su vaiko miegojimu ne savo lovoje?
2. Nesamone, jei leidzia vaikui zindyti valanda, tiksliau, zaisti, o ne valgyti, tai ir kabos vaikas ant kruties valanda. O del maitinimo kas pusvalandi, dar viena nesamone, maitinau vaika kas 3h.
3. Po gimdymo net labai i nauda laikytis dietu.
4.Visiskai nebutinas dalykas, jei vaikas priaugineja pakankamai svorio.
5. Taip buna tik pirmas paras ir tada, jei nenaudoji nieko, kad apsaugotum savo spenelius nuo to, bet kai atsiranda pienas, jokiu nugrauztu speneliu nebuna.
6.O kaip maitinimas krutinimi susijes su groziu?
Kad vaiko imuinitetui mamos pienas yra labai svarbus, tai yra faktas.
Tai yra jusu pasirinkimas, tikrai nei ikalbineciau, nei bandyciau pakeisti jusu pasirinkima, bet as matau, kad pas jus yra labai daug klaidingos info, tiesiog kazkokie nusistatymai, kurie yra toli nuo tiesos ir tiek, ir siaip kazkoks nusistatymas be rimtu priezasciu.
Nastya, 06 Bal 2015 - 14:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nastya, 06 Bal 2015 - 14:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
1. Daug teko skaityti forumuose, ir pačios draugės sakė, kad naktį vaiką guldo prie savęs ir maitina. Na ir savaime suprantama, vaikas užmiega. Kai kurios sako, kad taip net geriau, nes nereikia kas kelias valandas bėgioti daryti mišinukų, krūtį į burnytę ir miega kartu Man tai nepriimtina
Taip ir vyrą galima pamiršti
![]()
2. Na čia manau nuo pačio vaiko ir mamos priklausoGal kiek per riebiai leptelėjau
Bet visko būna
Kai kurios sako, kad jų vaikų krūties išvis nebepaleidžia, nors imk ir keitaliok kairę dešinę, kairę dešinę
![]()
3.Kažkiek tiesos yra, bet... aš kalbu apie itin sveiką dietą. Pliusas man, kad nerūkiau taip ar taip Nes labai daug mamyčių kurios prieš nėštumą rūkė tai rūko ir po jo...
4. Na čia toks kaip mini, nereikšmingas pliusas. Gal kas nori sekti..
5. Teko girdėti, kad kažkiek vyresni vaikai mėgsta pasikandžiotiGi ne visoms tik pirmas dienas, gal jums pasisekė
6. O kaip gi nesusijęs... Aš turiu dar noro ir sau graži būti O ne nešioti turtą iki kelenių Na dar kažkiek įtakoja draugių, tetų pasakojimai, kaip joms plyšo, kaip piene miegojo ir pan Tuo labiau pas mane ir taip krūtine D, tai kur man didesnės, aš ir šią mielai susimažinčiau Oj ir tik nereikia man sakyti, kad jei nori būti graži - negimdyk vaikų. Jeigu kažkam šie dalykai nesusiderina tai tegul ir negimdo
Nastya, 06 Bal 2015 - 14:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nastya, 06 Bal 2015 - 14:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: 6. Tik ką perskaičiau forume, kad maitinančiai net plaukų nepatariama dažytis
(rašė pediatrė) šitoj temoj
O dieve, koks visas sąrašas ko negalima maitinančiomNet pati nustebau
Nastya, 05 Bal 2015 - 20:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nastya, 05 Bal 2015 - 20:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
2. Aš nenoriu būti ''pririšta'' prie vaiko visą parą. Tai nereiškia, kad aš nemyliu savo vaiko. Tiesiog viską galima laisvai subalansuoti ir visiems tada būna gerai. Maitinant vaiką ne krūtimi, jį pamaitinti gali ir tėvelis, ir auklė ir močiutės. Krūtimi galima maitinti net valandą, o mišinukui užtenką dešimt minučių. Tuo labiau krūtį vaikui privalai duoti vos ne kas pusvalandį, net nesvarbu, kad jam ar jai tik pažįsti reikia...
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯