{mosimage}"Vaisingumo klinikos" gimdymo padalinys:

• Profesionali gimdyvės ir naujagimio priežiūra;
• Individualus dėmesys kiekvienai mamai, kūdikiui, šeimai;
• Maksimalus fizinis ir psichologinis komfortas;
• Galimybė pasirinkti gydytoją, nejautros būdą

Jei norite gimdyti jaukiai, kaip namie ir saugiai, kaip ligoninėje!


 

Vaisingumo klinikos direktorius
ALGIRDAS USONIS:

„Optimalus gimdyvės ir naujagimio saugumas – musu devizas. Moteris, nusprendusi gimdyti namuose, retai susimąsto, ar tai saugu. Ar tikrai ji apsidraudusi nuo netikėtumų? Net jei nėštumas normalus ir jaučiatės gerai, gimdant, ar vėliau, gali kilti nenumatytų komplikacijų. Tuomet lemtingos gali būti ir kelios minutės. Mes apgalvojome viską, ir esame pasirengę netikėtumams: paruošta operacinė, reanimacijos palata. Žinoma, darysime viską, kad to neprireiktų. Jumis pasirūpins aukščiausios kvalifikacijos medikų kolektyvas: šeši ginekologai – akušeriai, anesteziologas, neonatologas bei akušerė.”

Gydytoja akušerė - ginekologė
AUDRONĖ MEŠKAUSKIENĖ:

„Tikimės, kad mūsų klinikoje gimdysite lengvai, saugiai ir... maloniai.
Jums padės rami, jauki namų aplinka ir profesionali priežiūra gimdymo metu bei po jo. Garantuojame individualų dėmesį kiekvienai būsimai mamai, jos kūdikiui ir šeimai. Galėsite pati pasirinkti gydytoją, taip pat ir nejautros būdą, o jūsų šeima galės būti šalia jūsų.

Gydytoja akušerė - ginekologė
AUDRONĖ USONIENĖ:

„Kuo ypatinga mūsų klinika? Čia aukšta paslaugų kokybė, išskirtinis dėmesys kiekvienai gimdyvei. Moterys turi gimdyti „garbingomis” sąlygomis!

Vaisingumo klinikos pacientės, pastojusios su mūsų pagalba, galės čia pagaliau „užbaigti” savo nėštumą ir susilaukti ilgai laukto kūdikio, prižiūrimos gerai pažįstamo gydytojo. Labai svarbu išsaugoti gydytojo ir pacientės ryšį. Be to, ir mes norime išvysti savo darbo vaisius.

Teikiame pagalbą ir visoms pageidaujančioms, jeigu nėštumas yra normalus, nėra patologijos. Laukiame ne tik vilniečių. Kreiptis į mūsų kliniką dėl apžiūros ir registruotis reikėtų ne vėliau kaip 36-ą nėštumo savaitę.”

{mosimage}

Gydytojai akušeriai-ginekologai:

Rimantas Gricius
Diana Jatužienė
Audra Meškauskienė
Diana Ramašauskaitė
Audronė Usonienė
Daina Visockienė

Gydytojai neonatologai:

Rūta Klimienė
Jolanta Savulionienė


VAISINGUMO KLINIKOS GIMDYMO PADALINYS:
Žygimantų g. 3, Vilnius
Tel.: 8 5 2390595; Mob. Tel: 865098002

{mosimage}