{mosimage}

Gimimo stebuklas – tai pats nuostabiausias įvykis moters gyvenime. Labai svarbu tam tinkamai ir laiku pasiruošti, kadangi pati pradžia nulemia Jūsų kūdikėlio sveikatą visam gyvenimui.  Planuojant kūdikio atėjimą, negalima pamiršti  apie tai, kad Jūsų mityba ruošiantis pastoti ir nėštumo metu, yra ypač svarbi ne tik Jums, bet ir būsimajai gyvybei.

Nėštumo metu kūdikio vystymasis priklauso  nuo to kiek ir kokių maistingųjų medžiagų Jūs gaunate. Šiuo gyvenimo laikotarpiu kai kurių bioelementų poreikis stipriai padidėja ir vien subalansuota dieta neužtikrina pakankamo jų kiekio. Pregnacare patenkina padidėjusius nėštumo metu mitybos poreikius ir užtikrina gerą motinos savijautą bei kūdikio vystymąsi. Rūpestis būsimuoju kūdikėliu neapsiriboja vien tik pakankamu folio rūgšties vartojimu.

Pregnacare – tai moksliniais tyrimais pagrįstas 16 vitaminų ir mineralinių  medžiagų derinys, užtikrinantis, kad Jūs ir Jūsų kūdikis gaus optimalų visų reikalingų maistingųjų medžiagų kiekį. Preparato sudėtyje suderinti  tokie vitaminai ir mineralai kaip:

folio rūgštis ir vitaminas B12, kurie papildomai vartojami prieš pastojimą ir pirmaisiais nėštumo mėnesiais padeda išvengti daugumos nervinio kamieno trūkumų;
cinkas, kurio pakankamas kiekis pirmaisiais nėštumo mėnesiais sumažina realų šiuo periodu apsigimimų ir savaiminio persileidimo pavojų;
jodas - elementas apsaugantis vaisiaus smegenis;
magnis, apsaugantis nuo priešlaikinio gimdymo ir sumažinantis intrauterinės vaisiaus hipotrofijos grėsmę.

Pregnacare patogu ir saugu vartoti svarbiausiais Jūsų gyvenimo mėnesiais:
- vartojamas kartą per dieną;
- sudėtyje tik saugūs vitaminų ir mineralų kiekiai;
- pagaminta laikantis aukščiausių vaistų gamybos standartų (GMP);
- sudėtyje įtrauktas PSO rekomenduojamas folio rūgšties kiekis;
- nėra teratogeniško vitamino A, taip išvengiama rizikos, kad kūdikis gims neišnešiotas ar nesveikas, tačiau yra betakarotino, kurį organizmas natūraliai verčia vitaminu A.

Pregnacare svarbus:
- sveikam kūdikio pradėjimui;
- vaisiaus vystymuisi visu nėštumo laikotarpiu;
- maitinimo krūtimi praturtinimui.

Pregnacare pristato naujieną – kremą nuo strijų. Tai raminantis kūno kremas, saugantis nuo strijų nėštumo metu ir po   gimdymo. Pregnacare kremo sudėtyje rūpestingai suderinti augaliniai ekstraktai bei vitaminai C ir E drėkina ir saugo nėštumo metu besitempiančią odą. Šis švelnus drėkinantis kremas taip pat padeda po gimdymo susitraukiančiai odai neprarasti elastingumo.


{mosimage}