{mosimage}Laikysiuos dietos! – nuo kito pirmadienio, kitos savaitės, mėnesio... Turbūt nerastume nė vieno žmogaus, kuriam bent kartą gyvenime nebuvo kilusi tokia mintis.  O jei dar esate iš tų, kurių namų biblioteka pilna brošiūrų, knygelių su stebuklingais lieknėjimo receptais, vonios kambary nuolat stovi svarstyklės – jūs kaip tik ta, kurios mums reikia!


Supermama.lt skelbia Grožio savaites! O  kas geriau patars supermamai, jei ne draugė, kolegė iš forumo, kuri pati viską išbandė, kritiškai įvertino ir gali papasakoti savo lieknėjimo istoriją nežadėdama stebuklų. Todėl šiemet ir vėl skelbiame pasakojimų konkursą - “Mano lieknėjimo istorija”!  Per pastaruosius metus neabejotinai pasiekėte stulbinančių rezultatų, tad tikrai turite ką papasakoti! 

{mosimage}· Sugalvokite savo istorijai pavadinimą.
· Aprašykite ne tik dietą, kurios laikėtės bei fizinį krūvį, jei sportavote, bet ir priežastis kurios privertė jus susirūpinti savo svoriu ir kaip jus įveikėte visus sunkumus siekiant tikslo.
· Įvardinkite jūsų dietos ir fizinio krūvio pliusus ir minusus (jei tokie yra)bei pasiektus rezultatus.
· Patarkite norinčioms sulieknėti.
· Pasigirkite savo sėkme arba pasiguoskite dėl kol kas nepasiektų tikslų. · Jei turite, galite ir norite, įdėkite savo nuotraukų – “prieš” ir “po”.

Forume atidarykite naują temą savo pasakojimui skyrelyje "Mano lieknėjimo istorija (2006)" (maždaug puslapio dydžio - 3000 ženklų, ar ilgesnį), temos apraše galite nurodyti kiek kg. pavyko numesti. 

Savo istorijas galite siųsti iki 2006 06 01. Pasakokite ir laimėkite konkurse:

 puikią knygą "Bikinio figūra per 4 savaites", kuri padės toliau siekti užsibrėžto tikslo ir puikiai atrodyti!

{mosimage}

arba firminę supermama.lt kuprinę (puikiai tiks sportinei aprangai susidėti, lekiant į sporto klubą!), 

ar firminį puodelį (liekninančiai arbatai gerti!)

Laukiame Jūsų istorijų.

* Jei nesate registruotas forumo dalyvis/-ė, maloniai prašome užsiregistruoti čia.