Sostinės policija atkreipia vairuotojų bei pėsčiųjų dėmesį į tai, kad pasikeitusiomis, nuo dabar jau tikrai žiemiškomis autoeismo sąlygomis, keliuose ir gatvėse būtina elgtis dar atsargiau ir apdairiau.

Tradiciniai mūsų priminimai, pasunkėjus eismo sąlygomis vairuoti atidžiai ir atsakingai, toliau išlieka aktualūs dėl autoįvykių daugėjimo Vilniuje neraminančių, ilgalaikių tendencijų.

Reikia dėmesingumo ir pastangų, kad, pasikeitus orams, vėl priprastume važiuoti drėgna, slidžia kelio danga, numatytume padidėjusį stabdymo kelią, mažesnį manevringumą, išlaikytume saugų atstumą tarp transporto priemonių ir pan.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato viešosios policijos Kelių patrulių rinktinės vado Vytauto Černevičiaus pastebima, kad, nepaisant reikalavimų, dar ne visi vairuotojai pakeitė automobilių padangas žieminėmis, todėl ir važiuoti neviršijant saugaus greičio tikrai būtina - juk saugumas keliuose priklauso ne tik nuo Jūsų automobilio būsenos, bet ir nuo kitų eismo dalyvių.

Šaltinis: VILNIAUS MIESTO VYRIAUSIOJO POLICIJOS KOMISARIATO
ORGANIZACINIS SKYRIUS