Švelniakailiai triušiukai, smagus margučių ridenimas, Velykinio medžio puošimas – šiuolaikinis prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ žada šias šv. Velykas atšvęsti linksmai ir spalvingai . Visą savaitę prekybos centre mamų ir jų mažylių laukia daugybė pramogų, minikonkursų bei dovanėlių. Balandžio 7-13 d. vyksiančios šv. Velykų savaitės šeimininkai – žavūs pūkuoti ilgaausiai. Švelniakailiai triušiukai, smagus margučių ridenimas, Velykinio medžio puošimas – šiuolaikinis prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ žada šias šv. Velykas atšvęsti linksmai ir spalvingai . Visą savaitę prekybos centre mamų ir jų mažylių laukia daugybė pramogų, minikonkursų bei dovanėlių. Balandžio 7-13 d. vyksiančios šv. Velykų savaitės šeimininkai – žavūs pūkuoti ilgaausiai.

Velykų savaitę karaliaus triušiai

Nuo senovinių laikų tapatinami su gyvybingumu ir periodiškumu, velykiniai zuikučiai kvies pabusti iš gilaus žiemos miego. „Panoramos“ erdvėse kelios dešimtys zuikių šeimininkaus iki antrosios šv. Velykų dienos, pirmadienio. Specialiuose aptvaruose įsitaisiusius šv. Velykų simbolius triušiukus tam tikru tam skirtu laiku bus galima šerti įvairiomis daržovėmis. Per smagią iniciatyvą „Pasidaryk margutį pats!“ sukurtą margutį ne tik ridenti margučių ridenimo varžybose, bet ir padovanoti labiausiai patikusiam ilgaausiui.

Visi norintys vaikai kviečiami dalyvauti ir piešinių konkurse „Mano Velykos“. Iš namų atsinešti arba vietoje nupiešti piešinėliai bus kabinami virš triušių namelių. Kiekvienas dalyvis turės progą išrinkti labiausiai patikusį piešinėlį,o daugiausia balsų surinkusio piešinėlio autorius gaus ypatingą velykinę dovanėlę.

Šv. Velykų savaitgalį – kūrybiški konkursai

Velykinį savaitgalį šventė įsisiūbuos visu smarkumu. Mažieji jos dalyviai galės ne tik rungtyniauti ridendami margučius, bet ir kurti gražiausią Velykinį medį, susipažinti su tikra šv. Velykų bobute ir net smagiai pašokti.

Kiekvieną ilgojo šv. Velykų savaitgalio dieną „Panoramoje“ mažylius pasitiks tikra Velykų bobutė, pasakosianti stebuklingą velykinę pasaką. Miniatiūrinėje scenoje pagal pasakos siužetą vaidins ir lėlės. Iš karto po pasakos vaikai galės pasinerti į aistringą margučių ridenimo rungtį, kurioje geriausiai pasirodęs gaus specialų prizą.

Pavakarys bus skirtas šokių pamokėlei, kurioje skambant pavasarį žadinančiai muzikai bus trepsima pagal „ančiukų“, „zuikučių“ ir „viščiukų“ taktą. Smagiame užsiėmime galės dalyvauti visi norintys, o geriausi mokiniai gaus diplomus ir dovanėles.

Visai šeimai skirta pramoga „Gražiausias Velykų medis“ skatins į linksmą šv. Velykų šventimą įsijungti ir didelius, ir mažus. Į nedideles grupes pasiskirstę dalyviai gaus po medelį, kuriam papuošti galės panaudoti neribotą fantaziją. Vėliau gražiausių velykinių medelių parodoje bus apdovanoti geriausio medelio autoriai.

Po „Panoramos“ stogu įsikūrusios net septynios vaikams skirtos parduotuvės. Šventinių drabužėlių savo mažyliams mamos suras „Bambizzi“, „Chicco“, „Mothercare“, „Wenice“, o žaislą šv. Velykų proga galės išrinkti apsilankiusios „Lego“, „Rududu“ ar „XS Žaislai“. Šv. Velykų pietų ar vakarienės šeimos su mažyliais galės užsukti į pramogų zonoje ir trečiajame prekybos centro aukšte įsikūrusias kavines ir restoranus – „Carskoe Sėlo“, „Kybinlar“, „Grill Brazil“, „Fortas“, „Čili Pica“ ir kitus.

Šv. Velykų savaitės programa:

Antradienį-penktadienį (balandžio 7-10 d.)

12 val. „Pasidaryk margutį pats!“
15 val. triušiukų maitinimas
18 val. piešinių konkursas ir parodėlė „Mano Velykos“

Šeštadienį-pirmadienį (balandžio 11-13 d.)


12-13 val. konkursas „Papuoškime Velykų medį“
15-16 val. Velykų bobutės teatralizuota pasaka
18-19 val. šokių pamokėlės „Velykų linksmybės“