Viešoji įstaiga „Gyvenimo šokis“ kviečia į vasaros stovyklą gamtoje „Surask paparčio žiedą savyje“ birželio 20-27, liepos 4-10, liepos 17-21, rugpjūčio 8-14 dienomis.

Stovykla vyks sodyboje, Anykščių rajone, nuostabiame Lietuvos kampelyje, kuriame galėsime rytais meditacija pasisveikinti su ryto saule, pusryčiauti ant ežero lieptelio, o vakarais mėgautis laužo liepsna. Mūsų laukia tikrai nuostabus laikas! Viešoji įstaiga „Gyvenimo šokis“ kviečia į vasaros stovyklą gamtoje „Surask paparčio žiedą savyje“ birželio 20-27, liepos 4-10, liepos 17-21, rugpjūčio 8-14 dienomis.

Padovanokite sau netikėtų emocijų, dvasinių ir kūrybinių atradimų. Leiskite sau susipažinti iš naujo su savimi, savo jausmais, norais. Suvokti, jog Jūs patys galite valdyti savo mintis, emocijas ir gyvenimo įvykius. Išdrįsti pamatyti, jog gyvenimas, vykstantis aplink Jus – tai Jūsų vidinio pasaulio atspindys.

www.holodinamika.lt

Ši stovykla visiems:
• Ieškantiems vidinių resursų, įkvėpimo bei motyvacijos šaltinių.
• Norintiems pažinti ir patirti pirties malonumus.
• Susipažinti su teisingu kvėpavimu (rebefingu).
• Išbandyti save vaikščiojant žarijomis.
• Aplankyti įžymias Anykščių krašto vietas.
• Suklijuoti savo svajonę (koliažą).
• ...ir patirti daug kitų malonių jausmų!!!!

Stovykla vyks sodyboje, Anykščių rajone, nuostabiame Lietuvos kampelyje, kuriame galėsime rytais meditacija pasisveikinti su ryto saule, pusryčiauti ant ežero lieptelio, o vakarais mėgautis laužo liepsna. Mūsų laukia tikrai nuostabus laikas!



Stovyklos kaina: 799 Lt. Į kainą įskaičiuota: nakvynė sodyboje (nameliuose su lovom), pietūs, pirtis su visais malonumais. Pageidaujantys gali atvykti ir su palapinėmis, tokiu atveju stovyklos kaina - 599 Lt. Vaikams - 20 procentų nuolaida.

Dalia Ruplėnienė – psichologinės krypties “Holodinamika” specialistė .

Telefonai registracijai:
Dalia - +370 698 07400
Diana - +370 676 48872

Daugiau apie mus:
www.holodinamika.lt

Kitos stovyklos vyks birželio 20-27 d., liepos 4-10 d., liepos 17-21 d., rugpjūčio 8-14 d.