Viktorija (Victoria) ir Deividas Bekhemai (David Beckham), savo naujagimį sūnų pavadinę Krus (Kruz) vardu, sulaukė britų žiniasklaidos pašaipų.

Konsultacijų paprašyti ispanų kalbos ekspertai yra vienos nuomonės, kad Krus - mergaitiškas vardas, be to, - senamadiškas. "Bekhemų sūnus Nr. 3 nuo gimimo turės nešti kryžių", - pirmadienį rašo "Daily Mail", pažymėdamas, kad vardas išvertus reiškia kryžių.

"Aš manau, kad tai yra gana kvailas vardas, - sakė Oksfordo universiteto ispanų kalbos docentė Lola Orija (Lola Oria). - Jie dėl jo Ispanijoje turės problemų, nes Krus yra mergaitiškas vardas". Anglams šį vardą netgi sunku ištarti. Anot Lopes El Kačo (Lopez El Cacho) iš Barselonos universiteto, tik labai pamaldūs žmonės Ispanijoje savo vaikui duoda Krus vardą. Savo ruožtu laimingas Krus tėvas, šiuo metu žaidžiantis Madrido "Real" klube, savo apsisprendimą pagrindė taip: "Krus paprasčiausiai yra vardas, kuris mums patinka".

Laikraščio "Daily Mirror" informacija, garsenybių pora buvo galvojusi savo trečiąjį sūnų pavadinti Jėzumi, tačiau šių planų atsisakė, nes suprato, kad Anglijoje būtų apkaltinti didybės manija.

ELTA