{mosimage}Madridas, vasario 20 d. (Reuters-ELTA).
Garsi britų dainininkė Viktorija Bekhem (Victoria Beckham), ištekėjusi už Anglijos futbolo rinktinės kapitono Deivido Bekhemo (David Beckham), jau turi savo trečiąjį sūnų, kurį pavadino Kruso (Cruz) vardu.

Vaikas, svėręs 3,2 kg, gimė atlikus cezario pjūvį sekmadienį 10 val. 40 min. (11.40 Lietuvos laiku) Madrido ligoninėje. Būtent šio miesto vienuolikėje žaidžia jo tėvas D. Bekhemas.

"Motinos ir vaiko būklė puiki. Medikų intervencija truko apie 30 minučių, be jokių komplikacijų", - teigiama medikų pranešime.

"Jau turime kūdikį, berniuką. Jo vardas Krusas. Jis nuostabus", - tiesiog švytėjo tėvas, aiškindamas prie ligoninės susirinkusiems žurnalistams. "Jis dabar yra su savo broliais, jis tikrai laimingas", - pridūrė D. Bekhemas.

Garsioji Bekhemų pora iki šiol turėjo du berniukus - penkerių Brukliną (Brooklyn) ir dvejų Romeo (Romeo).

Poros santykiai buvo stebimi kaip pro didinamąjį stiklą, kai 2004 metais bulvarinė spauda apkaltino D. Bekhemą turėjus meilės ryšių su savo asmenine asistente Rebeka Lūs (Rebecca Loos), nors šį kaltinimą futbolininkas griežtai neigė.

D. Bekhemas į Madrido "Real" perėjo iš "Manchester United" 2003 metais ir tapo vienu brangiausiai apmokamų futbolo žaidėjų.

Viktorija, kuri išgarsėjo kaip "Posh Spice" dainuodama grupėje "Spice Girls", iš pradžių nenorėjo kraustytis į Ispaniją, nes norėjos tęsti dainininkės karjerą Didžiojoje Britanijoje, bet paskui apsigalvojo.

ELTA