Uma Thurman teigia "aktyviai medžiojanti vyrus"... Negana to, šį kartą ji norėtų "mielo, simpatiško ir gerokai jaunesnio" vyriškio savo gyvenime !
2003-siais išsiskyrusi su vyru Ethanu Hawke, 35-rių Uma Thurman dabar oficialiai skelbia pradėjusi "jaunų vyrų medžioklę" !

"Manau susitikinėti su gerokai jaunesniu vaikinu būtų gal net žymiai smagiau: jis nebūtų patyręs milijono dalykų, nebūtų įskaudintas prieš tai buvusių moterų ir dėl to perdėtai atsargus. Jaunesnis vyras suteiktų gaivumo jausmą, dar ne visi vakarėliai ir restoranai jam būtų įgrisę. Galų gale jis dar nebūtų matęs tiek, kiek aš spėjau pamatyti", - atvirai žurnalui "Grazia" vardijo aktorė.

Uma Thurman pristatanti juostą "Mano geriausias meilužis" vaidina 37-rių moterį netikėtai pamilusią keturiolika metų už ją jaunesnį savo psichologės sūnų.

"Tiesą sakant dar niekuomet nesusitikinėjau su gerokai jaunesniu vyru. Nežinau ar tai būtų taip smagu, romantiška ir impulsyvu kaip naujojoje mano juostoje, tačiau spėju, kad jaunas vyras visuomet geriau už seną", - juokėsi Uma.

U.Thurman taip pat priduria, kad gerokai už ją vyresni vyrai jai visgi nėra įdomūs.

"Niekuomet nesupratau tų vyresnio amžiaus žilstelėjusių patinų, su pasitikėjimu sukančių ratus aplink jaunas merginas. Juk tai "neskanu". Kodėl jie nesidomi savo amžiaus moterimis ?", - gūžtelėjo pečiais dailioji aktorė.

ELTA