Išskirtinių bruožų aktorė Uma Thurman, priešingai nei kai kurios žvaigždės, nebijo būti savikritiška. Pasiekusi Holivudo aukštumas su filmais "Pavojingi ryšiai", "Gataka", "Vatelis", o labiausiai - su Q. Tarantino darbais "Bulvarinis skaitalas" bei "Nužudyti Bilą", ji pripažįsta, kad jos karjeroje būta ir nevykusių vaidmenų.

Uma Thurman linksmai prisimena 1997 m. juostą "Betmenas ir Robinas", kur ji atliko pagrindinį vaidmenį. Britų laikraščiui "Hotdog" ji sakė: "Nors man patiko pats filmavimasis, reklaminė kampanija, o ypač kostiumai, negaliu būti atsakinga už visą filmą". U. Thurman nesigaili vaidinusi šioje juostoje, kurią negailestingai išjuokė kritikai ir kurią ji pati vaidina klaida savo karjeroje.
"Kai pažiūriu į filmų, kuriuose vaidinau, sąrašą, nenoriu paniekinti nė vieno iš jų. Ar buvo klaidų? Ar buvo nevertingų dalykų? Taip, buvo. Tačiau jei niekada nedarysi klaidų, nesulauksi ir pagyrų už gerus vaidmenis. Dabar tikiuosi, kad kritikai palankiai atsilieps apie naują
mano vaidmenį filme "Būk kietas"," - mano gražioji Uma. Ji teigia, kad ir kine galioja paprasta gyvenimiška taisyklė, jog iš klaidų pasimokoma labiau nei iš laimės ar sėkmės. "Būtent todėl man patinka žiūrėti filmus, kuriuose aš vaidinu blogai. Juk tik mokydamasi iš savo klaidų galiu tobulėti kaip aktorė," - yra įsitikinusi Uma Thurman.

"Forum Cinemas"