TV3 realybės šou - socialinio eksperimento "Keičiu žmoną" dalyvę vilnietę Dalią ne juokais papiktino dėl šio realybės šou kilęs skandalas. Kol ji dešimt dienų gyveno kitoje šeimoje, laikraščiai ir interneto portalai mirgėjo šį realybės šou uždrausti reikalaujančiais straipsniais.

"Dalyvaudama šiame realybės šou ir gyvendama kitoje šeimoje nė nenutuokiau, kad vyksta toks dalykas. Laikraščių neskaitėme, tad baigus filmuotis mane ištiko tikras šokas. Kai kurių etikos sargų užsipuolimas, neva šis šou yra amoralus, o tėvai neturi teisės spręsti, kas jų vaikams geriausia, - mane apstulbino. Esame labai pamaldi šeima - Arkikatedros bendruomenės nariai - ir bažnyčioje lankomės ne tik mišioms, bet ir patarnauti", - sako Dalia.

Spaudoje pamačiusi realybės šou "Keičiu žmoną" dalyvės anketą, moteris ją užpildė drauge su šešiolikamečiu sūnumi.
"Jis labai norėjo dalyvauti šiame realybės šou, net labiausiai iš mūsų visų. Niekuo mes jo neskatinome, neraginome ir neįkalbinėjome, tiesiog drauge nusprendėme ir dalyvavome. Vaikai supranta kas vyksta ir patys sprendžia apie dalykus. Šis realybės šou jų tikrai netraumuoja, ko nepasakysi apie tokius žeidžiančius straipsnius ir pareiškimus. Pikta, kad tokius kaltinimus viešai reiškiančios moterys nepaskambina mums - tikriesiems šio eksperimento dalyviams - ir nepaklausia, kaip sekėsi. Apie seksą ar šeimos skyrybas šiame realybės šou nėra nė kalbos, o su susikeitusia šeima tapome draugais", - sako Dalia.

Tiesa, moteris prisipažino nė karto nesuabejojusi savo vyru, o šis po eksperimento savo žmoną Dalią pasitiko su dovanomis:
"Mano vyras Rimas labai manęs pasiilgo ir namie laukė su dovanomis. Po daugelio metų jis man įteikė labai seksualią dovaną. Šis eksperimentas tik dar labiau sustiprino mūsų jausmus ir net gi įkvėpė antrajai meilei. Noriu palinkėti toms garsioms Lietuvos moterims gražiai rūpintis savo šeimomis ir kuo mažiau kištis į svetimas".

TV3