{mosimage} TV3 televizijos labdaros projekto "TV3 išsipildymo akcija" globėja Nomeda Marčėnaitė su akcijos komanda šią savaitę pradėjo džiaugsmingas keliones į Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namus, kur jų laukia dėmesio ir šilumos išsiilgę beglobiai, tėvelių palikti ar likimo nuskriausti mažyliai.

Šiais metais "TV3 išsipildymo akcijos" globėja su komanda ketina aplankyti visus naujausius labdaros akcijos narius ir tuos, kurių nespėjo aplankyti praėjusiais metais. Tai viena didžiausių vaikų globos namų vaikučių svajonių, kurią bene pirmą savo laiškuose įrašo mažyliai.

"Miela Nomeda, esame sotūs, šiltai apsirengę ir laimingi. Trūksta gal tik minkštesnių lovyčių, muzikinio centro, televizoriaus, tačiau labiausiai trūksta Jūsų. Pavydėdami stebėjome, kaip praėjusias metais Jūs lankėte kitus vaikučius, bendravote su jais, apkabinote juos. Labai tikimės, kad šiemet atvyksite ir pas mus",- laiškuose rašo globos namų mažyliai.

Šias metais TV3 televizija vos paskelbusi apie antrosios, jau tradicija tampančios "TV3 išsipildymo akcijos" pradžią, gavo beveik dvigubai daugiau pagalbos prašymų nei praėjusiais metais.

"Antrojoje "TV3 išsipildymo akcijoje" dalyvauti jau panoro visi 58 globos namai, šioje akcijoje dalyvavę ir praėjusiais metais. Šiais metais papildyti "TV3 išsipildymo akcijos" gretas norėtų ir laikinosios globos namai, specialieji internatai, dienos užimtumo centrai beglobiams ir asocialių šeimų vaikams bei darželiai su specialiomis našlaičių ir fizinę ar psichinę negalią turinčių vaikučių grupėmis. Laiškų su pagalbos prašymais jau gavome per šimtą", - akcijos sėkme džiaugiasi "TV3 išsipildymo akcijos" globėja Nomeda Marčėnaitė.

Džiaugsmą ir gerumą nešanti "TV3 išsipildymo akcija" su globėja Nomeda Marčėnaite jau netrukus per TV3!

Šaltinis: BNS Kurjerio sistema