Kai kalbama apie taip, kaip milijonieriai susikrovė savo kapitalą, paprastai minimas atkaklumas, darbštumas, nuovokumas ir tikslo siekimas. Tačiau milijonieriumi tampa ne kiekvienas. Pasirodo, tikimybė didesnė, jei gimėte po laiminga žvaigžde! Didžioji dauguma garsiausių pasaulio turtingųjų yra gimę po Mergelės ženklu.

Tai paaiškėjo išanalizavus planetos turtingųjų gimimo datas. Gal pasirodys keista, kad tokius vyrus globoja toks „moteriškas“ Zodiako ženklas. Tačiau Mergelės išsiskiria ypatingu darbštumu, pasitikėjimu savimi, analitiniu mąstymu ir dėmesingumu detalėms. Jų varomoji jėga – ne pinigai, o tobulumo siekis savo mėgstamoje srityje. Tie, kuriems lemta valdyti didžiulius turtus, jaučiasi laimingi tada, kai yra naudingi žmonėms, kai sukuria tokias paslaugas ar produktus, kurie yra jiems reikalingi.

Tačiau nenusiminkite, jei nesate Mergelė pagal Zodiaką, milijonierių yra visų 12-os  Zodiako ženklų. Užsispyrėliai Avinai sudaro 8 proc. minėtame pasaulio turtingiausiųjų sąraše; tiek pat ir idealistų Vandenių. Pats turtingiausias ženklas – Skorpionas. Pagrindinis jų bruožas – aistra pirmauti bet kokiais būdais, jie sugeba priversti aplinkinius šokti pagal savo dūdelę. Mažiausiai milijonierių – tik 6 proc. iš sąrašo – gimę po Šaulio ženklu. Matyt, Šauliams trukdo kai kurie jiems būdingi charakterio bruožai: neorganizuotumas, tingumas, neatidumas smulkmenoms. Tačiau visa tai kartais atperka begalinis kūrybinis potencialas.
Tarp turčių pasitaiko ir Jaučio ženklo žmonių. Jie pasižymi atkaklumu, tvirtumu, užsispyrimu ir pasikliauja tik savo sveiku protu.

Šaltinis utro.ru