Tomo Kruzo (Tom Cruise) sužadėtinė Keiti Holms (Katie Holmes) po šešis mėnesius trukusio audringo romano, kuris paprastai ypač uždarą T. Kruzą pavertė viešai savo jausmus reiškiančiu meilužiu, laukiasi kūdikio.

Pirmasis apie K. Holms nėštumą trečiadienį pranešė žurnalas "People". T. Kruzo agentės ir sesers Li Anos Devet (Lee Anne DeVette) pareiškime priduriama: "Tomas ir Keiti labai džiaugiasi, kaip ir visa šeima. Keiti jaučiasi tiesiog puikiai".

Kol kas nenustatyta poros vestuvių data, nėra žinių ir apie laukiamo kūdikio lytį bei gimimo datą. Šis kūdikis bus pirmasis T. Kruzo biologinis vaikas. Jis su buvusia žmona Nikole Kidman (Nicole Kidman) yra įsivaikinęs du vaikus prieš išyrant jų santuokai 2001 metais.

Du kartus buvęs susituokęs 43 metų T. Kruzas ir 27 metų K. Holms pradėjo susitikinėti balandžio viduryje, tačiau visai neslėpė savo santykių ir jau gegužę per populiariąją laidą "The Oprah Winfrey Show" pareiškė apie savo aistrą naujajai merginai.

Birželį prie Eifelio bokšto Paryžiuje jis pasipiršo K. Holms ir kitą dieną pranešė tai spaudos konferencijoje.

Tokios išdaigos privertė spėlioti, ar poros santykiai nėra tik mėginimas pareklamuoti jų naujausius filmus - "Pasaulių karas" ("War of the Worlds"), kuriame vaidino T. Kruzas, ir "Betmenas: pradžia" ("Batman Begins") su K. Holms.

T. Kruzas paneigė visas panašias spėliones. "Tai smagu ir linksma. Tačiau, kai pagalvoji, taip liūdna, kad yra tokių žmonių, kurie niekada net neįsivaizdavo tokio jausmo. Mano draugai, mama, šeima ir visi mane pažįstantys labai dėl manęs džiaugiasi", - teigė aktorius.

K. Holms išgarsėjo laidoje "Dawson's Creek". 2005 metų pradžioje ji nutraukė penkerius metus trukusius santykius su filmo "Amerikietiškas pyragas" ("American Pie") žvaigžde Krisu Kleinu (Chris Klein).

T. Kruzo pirmoji santuoka su aktore Mimi Rodžers (Mimi Rogers) iširo 1990 metais. Po skyrybų su antrąja žmona N. Kidman jis dvejus metus artimai bendravo su Ispanijos aktore Penelope Kruz (Penelope Cruz).

Šiuo metu T. Kruzas dalyvauja naujojo veiksmo filmo "Misija neįmanoma III" filmavime Los Andžele.

ELTA