{mosimage} Dėmesio! Dėmesio! Supermamos iš visų Lietuvos kampelių su visa savo super šeimyna 2004 m. lapkričio 25-28 d. kviečiamos aplankyti parodą "Vaikų šalis" Vilniuje Litexpo parodų rūmuose, kurioje Jūsų laukia ne tik gausybė renginių, prekių, naujovių, smagių dovanų, bet ir www.supermama.lt stendas! Susipažinsime, paplepėsime ir pasilinksminsime.

"Vaikų šalis" - vienintelė specializuota vaikiškų prekių paroda Baltijos šalyse. Kasmet čia susitinka pasaulinių prekių ženklų atstovai ir gamintojai, pristatantys vaikiškų prekių rinkos naujienas, ir jomis besidomintys vartotojai.

Dalyvių stenduose bus gausiai eksponuojami žaislai ir žaidimai, vaikų kambario baldai ir interjero idėjos, kūdikių priežiūros priemonės. Naujienų parodoje atras ir būsimos mamos - nemažai dalyvių pristato joms skirtas priežiūros priemones, drabužius. Parodoje taip pat pamatysite drabužių kūdikiams ir vaikams, jiems skirtų mitybos produktų, lauko ir vidaus žaidimų aikštelių įrangą, specializuotų leidinių ir interneto portalų tėvams.

Šiemet 10-ąjį gimtadienį švenčianti "Vaikų šalis" lankytojams parengė daugybę staigmenų: išskirtinių renginių, akcijų, konkursų.

Pirmąją parodos dieną (lapkričio 25d. 15 val. Konferencijos salėje Nr 1.2) Jūsų laukia popietė su firmos NUK atstovais. Jaukioje ir šiltoje aplinkoje galėsite pabendrauti su Nuko atstovais, sužinosite apie įmonės teikiamas prekes, galėsite pasidalinti savo džiaugsmais ir rūpesčiais, išsakyti savo pageidavimus bei pasiūlymus, užduoti rūpimus klausimus gydytojai Virginijai. Ši, Jums puikiai pažystama gydytoja, konsultuos aktualiais kūdikių priežiūros ir mitybos klausimais. Į susitikimą galite atvykti su savo mažyliais.

· Mamų akademija. Pirmą kartą rengiami kursai mamoms. Tai vertingos ir įdomios geriausių Lietuvos medicinos specialistų paskaitos apie pasiruošimą gimdymui, natūralaus maitinimo privalumus, psichologinę pagalbą žindančiai mamai, kūdikių ligų profilaktiką, mankštą, masažą taip pat visa svarbiausią informaciją apie skiepus. Kursai vyks lapkričio 26-27 dienomis LITEXPO konferencijų salėje. Baigusiųjų mokslus "Mamų akademijoje" laukia baigimo diplomai ir dovanos.

· Ropliukų turnyras. Bene didžiausio susidomėjimo sulaukęs renginys. Per pirmas registracijos dienas norą dalyvauti pareiškė virš 100 ropliukų iš visos Lietuvos. Atsižvelgiant į tai dalyvių skaičius buvo padidintas iki 40. Turnyrai vyks lapkričio 26 dieną 16:30 val.,  lapkričio 27 dieną 11:00 val.

· Parodoje lankysis ir ypatingas svečias - lapkričio 26 d. 14 val. atvyks Kalėdų Senelis iš Laplandijos. Kalėdų Senelis įžiebs šventinę "Vaikų šalies" eglutę ir, žinoma, bendraus su vaikais.

· Lapkričio 27 d. nuo 16 val. bus demonstruojamos naujausios drabužių kolekcijos, skirtos būsimoms mamoms. Drabužius demonstruos pačios mamytės.

WWW.SUPERMAMA.LT taip pat pristato kelis įdomius renginius visai šeimai:

Ketvirtadienis. 11.25 d 13.00-13.30
"Artūro Noviko džiazo mokyklos" mažųjų grupė (5-6 metukų vaikučiai). Vieno festivalio komisija ir žiūrovai grupę pakrikštijo "mažųjų stebukliukų" vardu. Visos stebukliukų dainelės nuotaikingos ir gyvos kaip ir jie patys. Grupės vadovė Giedrė Rimšaitė
----------------------
Vokalinė grupė "Giliukai" (8-11 metų vaikai).
Tai labai stropūs ir pareigingi jaunieji dainorėliai, galintys išmokti tiek dainų, kiek tik vadovas spėja parašyti. Grupės vadovas Artūras Novikas

----------------------
Penktadienis. 11.26 d 13.00-13.30
SUPERMAMA.LT pristato MAUGLIO linksmybes su fėjomis ir piratais.
Vaikų laukia daug žaidimų ir prizų 

---------------------
Sekmadienis. 11.28d.
10.30-11.00 SUPERMAMA.LT Pristato MARATO pramoginį kulinarinį supermamų ŠOU ("Tango TV" vedantis kulinarinę laidą "Skanus savaitgalis su Maratu")
Kurio metu mamyčių ir jų vaikučių komandos galės parodyti savo neįtikėtinus sugebėjimus kepdami firminius sausainius "SUPERMAMA"! 
Jūsų laukia gausybė prizų, skanumynų ir nepamirštami įspūdžiai.
*Visi norintys dalyvauti linksmame šou el.paštu info@supermama.lt 

13.00-13.30
Vaikų dainavimo studijos "Mikrofonas" pasirodymas

 
Parodoje drąsiai galite teirautis nuolaidų įvairiausioms prekėms ir tikrai jas gausite. Lankytojų prie daugumos stendų laukia malonios staigmenos,siurprizai, mėginukai ar prekių pavyzdžiai. Su nuolaida galėsite įsigyti drabužių nėščioms, kūdikiams ir paaugusiems vaikučiams.
Nebijokite ateiti su savo mažyliais. Jeigu Jūsų mažylis dar nevaikšto, o pasaulį stebi iš vežimėlio, galite drąsiai keliauti su vežimėliu, tereikia apsaugos paprašyti, kad padėtų užkelti jį laiptais. Besišypsantis iš vežimėlio kūdikis dažnai paskatina pardavėjus suteikti papildomas nuolaidas ;). Atėjus sauskelnių keitimo laikui, galėsite tai padaryti Mamos ir vaiko kambaryje.

Prieikite prie www.supermama.lt stendo, pasakykite slaptažodį ir gausite "supermamų atpažinimo priemonę". Ir kai eidami pro šalį pastebėsite kitą supermamą su tokia pat "atpažinimo priemonę" tiesiog prieikite ir drąsiai pradėkite pokalbį. Juk bent vieną klausimą garantuotai jau turite: "Kaip tu vadiniesi supermamų forume?" Ir, gal dalyvaudami kokiame nors konkurse pasijusite drąsiau, jei tarp palaikymo komandos bus daug daug supermamų, ir žinosite, kad Jus palaiko Jums jau pažįstamos mamos. Ateikite palaikyti mūsų supermamas ir supermažylius dalyvaujančius įvairiuose konkursuose.

Juk negali praleisti šitokios Šventės, jei esi Super!
Iki susitikimo parodoje! :)

Parodos vieta: Lietuvos parodų centras „Litexpo, 1-oji parodų salė, Laisvės pr. 5, Vilnius
Parodos darbo laikas:
Lapkričio 25-27        10.00-19.00
Lapkričio 28             10.00-17.00
Bilieto kaina
Lapkričio 25 dieną
6 Lt ir 3 Lt vaikams, moksleiviams bei pensininkams
Lapkričio 26-28 dienomis
8 Lt ir 3 Lt vaikams, moksleiviams bei pensininkams
Bilietas galios į keturias parodas! (Įėjimas į visus parodos renginius nemokamas)