{mosimage}Balandžio 29 dieną, penktadienį, 16 val. Vilniaus Rotušėje įvyks renginys, skirtas Motinos dienai paminėti. Renginio globėjos - Vilniaus ir Kauno miestų merų žmonos ponios Agnė Zuokienė ir Rita Garbaravičienė Rotušėje tikisi sulaukti per 150 besilaukiančių moterų.

Specialiai į šį renginį iš Kauno vyks ir po jo parveš patogus autobusas, kuriame bus medikų komanda bei gaivinamųjų gėrimų.
Kaunietes ar aplinkinių miestų besilaukiančios kūdikių moterys visą informaciją iš kur išvyksta ir kada grįš autobusas sužinos telefonu
8 686 84297 arba 8 37 77 07 64 .

Pagrindiniu Motinos dienai skirto renginio akcentu taps kauniečio fotomenininko Romo Čekanavičiaus parodos atidarymas. Susirinkusias vilnietes ir kaunietes sveikins Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Jas džiugins nuotaikingos Šv. Kristoforo kamerinio orkestro melodijos, vyks loterija, kurios pagrindinis prizas - vaikiškas vežimėlis. Būsimų mamų lauks kitos malonios staigmenos. Viso renginio metu Rotušėje budės medikai.

Be to, visą šventinį savaitgalį (balandžio 29 - gegužės 1 d.) besilaukiančias moteris ir mamas su mažamečiais vaikais Vilniaus visuomeninis transportas veš nemokamai.

Organizatoriai kviečia būsimas mamas į renginį ir tikisi ne tik gražiai paminėti Motinos dieną, bet ir atkreipti visuomenės dėmesį į vis prastėjančią Lietuvos demografinę padėti.

Renginys yra nemokamas ir labai laukiamos visos būsimos mamos! 

Šis Motinos dienos paminėjimas yra vienas iš Vilniaus - Kauno dvimiesčio renginių, kuriais plečiamas miestų bendradarbiavimas.

{mosimage}

Šaltinis: Vilniaus miesto savivaldybės administracijos viešųjų ryšių tarnyba