Šį šeštadienį BTV laidoje "Šeštadienio Rytas" - intriguojantys pokalbiai tema: namie - draugas, darbe - konkurentas.

Skirtingose televizijose dirbantys Livija ir Marijus Gradauskai grįžę namo skuba įsijungti kiekvienas savo TV kanalą. Žinoma, TV kanalų vadovams tokios porelės - ne į naudą (jau vien kalbant apie sezono tinklelio naujovių slaptumą), tačiau Gradauskai taip vienas kitu pasitiki, kad paslaptys, jų teigimu, toliau jų namų nenukeliauja. Tokia konkurencija, anot Livijos, dar nieko - baisiau būtų, jei tektų dirbti vienoje televizijoje ir jei vyras būtų jos viršininkas.

Konkuruojačiuose orkestruose grojantys Ingrida ir Pavelas Giunteriai neslėpė, jog tokia konkurencija turi ir gerų, ir blogų pusių. Pavelas džiaugiasi galėsdamas pailsėti nuo žmonos gastrolių metu, o žmona tam, žinoma, negalėjusi pritarti, teigė, jog geroji pusė - laukimas viena kito sugrįžtant. Humoro jausmo nestokojantis Pavelas teigė, jog eina į žmonos orkestro koncertus pažiūrėti, kaip nereikia groti.

Natalija iš grupės YVA ruošiasi populiarumu aplenkti savo mylimąjį Deividą Zvonkų iš grupės BAVARIJA. Be to, ji neslepia, jog ši draugystė jai tikrai naudinga. Ir ne tik tuo, kad Deividas rašo jai dainas. Natalija atviravo ir apie finansinę naudą. Šios porelės teigimu, konkurencija tarp jųdviejų kol kas yra teigama, nes atsirado noras aplenkti antrąją pusę profesine prasme. Deividas juokavo, jog kartais paslepia Natalijos koncertinius batus prieš pasirodymą scenoje.

Amberlife prisipažino, jog naujoji jo kolegė Ladybird jį patraukė pirmiausia savo išvaizda. Nežinia dar kaip sureaguotų į šį jo teiginį mylimoji Vika ir grupės MANGO, tačiau dainininkas patikino, kad niekada neklausia jos nuomonės apie dalykus, susijusius su jo dainavimu. Pokalbio metu nepripažino, kad jie konkuruoja kaip muzikantai, nes neva jo klausytojas visai kitoks nei jos.

Bene smagiausias šios laidos naujiena ta, kad Plamiros analizuojami Nėrius ir Daiva Pečiūros po pusmečio turėtų susilaukti pirmagimio. Nėrius guodėsi "Šeštadienio Ryto" žurnalistei, kad jo žmona turi tik vieną blogą savybę - miegodama užkelia savo koją ant jo, o jam tai - "fiziškai sunku". Daiva sako, jog išsipildė kažkada pranaušautas dalykas. Ji tiesiog nepakenčia knygų skaitymo, o mokytoja asakiusi, kad Daiva būtinai ištekės už rašytojo. Taigi dabar poniai Pečiūrienei vyro rašomos knygos siejasi su tikra kančia - juk bus vis tiek priversta perskaityti.

Apie visa tai - šį šeštadienį 10.00 val. laidoje "Šeštadienio rytas" per BTV.

Baltijos TV
BNS Kurjerio sistema