TV3 laida "Autopilotas" jau antrą kartą renka

ŠEIMOS METŲ AUTOMOBILĮ 2007

Jau antrus metus vykstantis renginys sulaukia vis daugiau dėmesio. Tradiciškai šeimyniškiausią metų automobilį renka šeimos. Šiemet komisijos nariais jau sutiko tapti Rolandas Paksas. Jis rinks šeimyniškiausią automobilį ne tik su žmona Laima, bet ir su dukra Inga, jos vyru bei vaikeliu.

Savo dviems seniems automobiliams jau antrus metus iš eilės "pakaitalo" ieškos Vytaro ir Laisvės Radzevičių šeima. Svarų žodį komisijoje turės ir Seimo narys bei lenktynininkas Saulius Girdauskas su žmona ir dukrele. Šiuolaikišką šeimą atstovaus pramogų pasaulio atstovas Jogaila Morkūnas su drauge Inga ir vaikais. Nors laikas labai brangus, tačiau preliminarų sutikimą išbandyti 21 naują automobilį davė ir Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas su šeima.

Politikai, muzikantai, žymūs visuomenės veikėjai dalyvaus sausio 27 dieną Verkių rūmuose surengtoje stovykloje, kur visą dieną bandys 21 automobilį, galintį tikti šeimai. "Autopiloto" kūrybinė grupė surinko visus šiemet debiutavusius vienatūrius, visureigius ir universalus – automobilius, kurie tinka šeimai.

Paskutinį sausio vakarą visi komisijos nariai dar kartą susirinks į Verkių rūmus, kur bus iškilmingai paskelbtas Lietuvos šeimos metų automobilis.

"Skatindami Lietuvos žmones naudotis moderniais ir saugiais automobiliais, antrus metus iš eilės remiame Šeimos metų automobilio rinkimus", - sakė UAB DnB NORD lizingas komercijos direktorius Šarūnas Ruzgys. "Tikime, kad šis renginys leis įvertinti šiuolaikinės technikos privalumus, jos teikiamą malonumą, saugumą ir patikimumą. Visiems, šiais metais įsigysiantiems Šeimos metų automobilį DnB NORD lizingas žada išskirtines lizingo sąlygas".

Neliks nuskriausti ir laidos žiūrovai. Visi norintys gali balsuoti interneto portale www.autopilotas.tv ir išrinkti jų nuomone labiausiai lietuvio šeimai tinkantį automobilį. Tie žiūrovai, kurie balsuos už automobilį, surinksiantį daugiausiai tautos simpatijų, pretenduoja tapti puikaus prizo laimėtojais. Jiems visam savaitgaliui bus suteiktas išrinktas automobilis.

"Šeimos metų automobiliu 2007" pretenduoja tapti:

1. Alfa Romeo 159 Sportwagon

2. Audi Allroad

3. BMW X 3

4. Chevrolet Captiva

5. Citroen C4-Picasso

6. Ford S-Max

7. Honda CR-V

8. Hyundai Santa Fe

9. Jeep Compass

10. Kia Carnival

11. Kia Sorento

12. Nissan Murano

13. Nissan Note

14. Renault Espace

15. Renault Grand Scenic

16. VW Touran

17. Seat Altea FR

18. Ssangyong Rexton

19. Subaru Outback

20. Subaru Tribeca

21. Toyota RAV 4

Pernai vienas balsavusių visą savaitgalį mėgavosi puikiu šeimynišku Mazda 5. Kas laimės šiemet? Bandykite atspėti: www.autopilotas.tv