Aktorė Sarah Jessica Parker, visame pasaulyje išgarsėjusi su serialu "Seksas ir miestas", pasibaigus serialui nežada pasitraukti nuo šlovės Olimpo. Atlikusi pagrindinį nuotakos vaidmenį gruodžio 16 d.

Pradedamoje rodyti komedijoje "Sveika, sužadėtine!" aktorė sulaukė "Auksinio gaublio" nominacijos. Tai vieni iš rimčiausių kino apdovanojimų, kurie dar vadinami "Oskarų" pranašais. Tiesa, kovoje dėl geriausios aktorės titulo miuziklo ar komedijos kategorijoje Sarahos Jessicos Parker laukia rimta kova. Tarp jos konkurenčių - ir patyrusios, ir jaunos, energingai dėl pripažinimo kovojančios aktorės. Tai 41-erių niujorkietė Laura Linney, vaidinusi tokiose juostose kaip "Deivido Geilo paslaptis", "Mistinė upė", "Laukinė Iris" ir šiemet įvertinta už vaidmenį filme "Kalmarai ir banginis". Kita konkurentė - seksualiausia moterimi Britanijoje išrinkta Keira Knightley, nominuota už vaidmenį prabangioje kostiuminėje juostoje "Puikybė ir prietarai" (Pride and Prejudice). Iš pirmo žvilgsnio naivi, bet ne mažiau pavojinga yra ir R. Witherspoon, sužibėjusi filme "Ties jausmų riba" (Walk The Line), bei Judi Dench, suvaidinusi filme "Ponia Henderson pristato".

Sarah Jessica Parker jau yra ne kartą nominuota "Auksinio gaublio" bei "Emmy" apdovanojimuose, o 2004 m. - juose abiejuose ir nugalėjusi už Kerės vaidmenį seriale "Seksas ir miestas".

Šaltinis: Forum Cinemas" informacija