Artėjant šventėms visuomeniniu transportu vilniečiai galės važiuoti ir naktį. Jau gruodžio 16-osios ir 17-osios naktį (iš penktadienio į šeštadienį ir iš šeštadienio į sekmadienį) kas 30 minučių važinės 10, 43, 44, 47, 53 maršrutų autobusai ir 2, 7, 11, 17 maršrutų troleibusai.
Nuo gruodžio 23 d. iki sausio 7 d. šių maršrutų autobusai ir troleibusai važinės kas pusę valandos kiekvieną naktį. Šį laikotarpį keleiviai galės naudotis visuomeniniu transportu ištisą parą, kadangi praktiškai pertraukų tarp naktinių ir dieninių reisų nebus.

Norėtume atkreipti vilniečių dėmesį, kad autobusai ir troleibusai švenčių metu važiuos pagal savaitgalio tvarkaraščius, o kitomis savaitės dienomis - pagal darbo dienų tvarkaraščius.

Važiavimas viešuoju transportu naktį - mokama paslauga. Keleiviai galės naudotis tais pačiais mėnesiniais bei vienkartiniais bilietais. Vienkartinius bilietus taip pat galima bus nusipirkti iš vairuotojų. Naktinių reisų metu bus tikrinama, ar visi įsigijo bilietus.

Informacija apie visuomeninio transporto darbą naktį bus pateikta interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, stotelėse, autobusuose bei troleibusuose, darbo valandomis bus teikiama nemokama telefono linija 8-800-22922.

VIEŠŲJŲ RYŠIŲ TARNYBA