Negailestingas garsenybių kritikas Ričardas Blekvelas (Richard Blackwell) antradienio vakarą Los Andžele jau 45 kartą paskelbė neskoningiausiai besirengiančių žvaigždžių sąrašą.

Pirmojoje nekenčiamo sąrašo vietoje atsidūrė 41 metų amerikiečių aktorė Nikoletė Šeridan (Nicolette Sheridan) iš naujo televizijos serialo "Beviltiškos žmonos" ("Desperate Housewives"). Ją buvęs mados dizaineris vadina "pigia suvedžiotoja". Po N. Šeridan yra kylanti Holivudo žvaigždė Lindsė Loan (Lindsay Lohan), kuri, pasak R. Blekvelo, mados klausimais yra "šizofreniška". Į neskoningiausių moterų dešimtuką taip pat pateko šiaip labai patraukliomis laikomos popseserys Ašli (Ashlee) ir Džesika Simpson (Jessica Simpson), roko atlikėja Kartni Lav (Courtney Love) ir "Oskaro" laureatė Meril Stryp (Meryl Streep).

R. Blekvelas "dėl jos katastrofiško rengimosi stiliaus" nepagailėjo ir poprincesės Britni Spyrs (Britney Spears). Teniso žvaigždei Serenai Viljams (Serena Williams) jis priekaištauja dėl pernelyg aptemtų drabužių.

ELTA