Artėjant šventėms prasideda darbų maratonas ir tuo pačiu nesibaigiantys vakarėliai. Kaip atrodyti žaviai, būti patenkintai savo atvaizdu veidrodyje ir gauti daugybę komplimentų? Artėjant šventėms prasideda darbų maratonas ir tuo pačiu nesibaigiantys vakarėliai. Kaip atrodyti žaviai, būti patenkintai savo atvaizdu veidrodyje ir gauti daugybę komplimentų?

Kai nėra laiko ilgoms procedūroms, o jau šįvakar turite atrodyti nuostabiai, išbandykite Biocell drėkinamąją veido kaukę. Ši kaukė vos per pusvalandį atgaivins pavargusią odą, suteiks jai jaunatviško spindesio! Atrodysite žavi ir pailsėjusi, veidas spindės ir niekas negalės patikėti, kad dar prieš kelias valandas plušote darbe! Biocell veido kaukė – tai SPA jūsų pačių namuose vos per 30 minučių. Pasilepinkite ir sužavėkite visus!



Biocell veido kaukėje esanti hialurono rūgštis ir natūralūs ekstraktai skaistina ir jaunina veido odą, lygina smulkias raukšleles, balina pigmentines dėmes. Ypatingos veikliosios medžiagos veikia skirtingai ir papildo viena kitos poveikį:

· Galaktoarabinano ekstrakte, išgaunamame iš Šiaurės Amerikoje augančių maumedžių, esantys elektrolitai atveria odos ląsteles, kad jos galėtų pasisavinti drėgmę;

· Hialurono rūgštis prisotina odą vandeniu. Jei viršutiniam odos sluoksnyje trūksta vandens, ji praranda skaistumą, suglemba, gilėja raukšlės.

· Arkties jūros bakterijų Pseudoalteromonas fermentų ekstraktas neleidžia drėgmei išgaruoti net tada, kai yra žema temperatūra. Todėl Biocell drėkinamoji kaukė tinkama naudoti ir žiemą

· Skiautėtųjų puerarijų šaknų ekstraktas neleidžia elastinui ir kolagenui, atsakingiems už odos elastingumą, suirti, atjaunina odą, atkuria odos ląsteles.

Norint palaikyti pastovų drėkinamąjį poveikį, ypač jei jūsų oda labai sausa, pleiskanojanti, rekomenduojame suvartoti 3 mėnesių Biocell arba Biocell Platinum kapsulių kursą. Geriausią rezultatą pasieksite naudodamos Biocell arba Biocell Platinum kapsules ir Biocell veido kaukę kartu.

www.biocell.lt