Supermama.lt portalas ir AHA ZOO pristato naują nuotraukų superkonkursą "Surenk ilgakaklių vakarėlį" ir laimėk šventę sau ir savo draugams! Šokoladinių kiaušinių AHA ZOO gamintojai supranta, kad nėra nieko smagesnio kiekvienai mamai kaip nudžiuginti savo vaiką. Mažos kasdieninės staigmenos, nepamirštamos šventės su draugais, kartu su mama žaidžiami spalvingi žaidimai, visa tai kuria vieną gražų ir nepamirštamą vaikystės prisiminimą.

Nesuklysime pasakę, kad mūsų mažyliai be galo mėgsta šokoladinius kiaušinius, jie visada pradžiugina vaikus. Dabar tai padaryti dar lengviau, nes kiekviename AHA ZOO pieninio ir baltojo šokolado kiaušinyje įdomus, komiškas ilgakaklis gyvūnėlis!!!

Supermama.lt portalas kviečia visus vaikučius ir jų mamas prisijungti prie smagaus žaidimo su naujais AHA ZOO ilgakakliais gyvūnėliais ir sudalyvauti superkonkurse "Surenk ilgakaklių vakarėlį".

Jame gali dalyvauti kiekvienas vaikas, kuris renka gyvūnėlių kolekciją. Nesvarbu kiek ilgakaklių žaisliukų jau turite, svarbiausia, smagiai su jais žaisti ir įamžinus tai skaitmeninio fotoaparato pagalba pasidalinti įspūdžiais su draugais ir visais Supermama.lt forumo lankytojais.

Fantazuokite, konstruokite iš skirtingų ilgakaklių žaisliukų savo fantastinį gyvūną, sukurkite šventę sau ir mes už tai jums padovanosime nepamirštamą vakarėlį , profesionalią fotosesiją arba stalo žaidimą visai šeimai.

Vaikiškas vakarėlis Japonijoje!

Kodėl gi ne? Viskas įmanoma net neišvykus iš Lietuvos! Kartu su restoranu YAKATA pirmos vietos nugalėtojui AHA ZOO padovanos ne pabodusį vakarėlio scenarijų su mėsainiais, kamuoliukais, klounais ir kitais daugybę kartų išbandytais dalykais, o perkelsime jūsų šventę į tekančios saulės šalies iliuziją ir galimybę nors trumpam tapti išskirtiniais herojais - karžygiais, samurajais - egzotiškoje aplinkoje. Vakarėlio metu vaikai bus:

· Aprengti autentiškais samurajų rūbais.
· Aktyvia žaidimo forma bus supažindinti su samurajų gyvenimo būdu.
· Paragaus išskirtinių japoniškos virtuvės gardėsių.
· Patirs rytietiško valgymo ritualo įspūdžių.
· Išmoks japoniškų frazių.

Daugiau informacijos rasite internete adresu www.YAKATA.lt

Profesionali fotosesija jaukioje studijoje FOTO PRO

Laikas praleistas su šeima kartu, pats brangiausias laikas kiekvienam vaikui, o jei šias džiaugsmingas akimirkas dar ir įamžina profesionalas tai tampa nepakartojama ir nepamirštama dovana kiekvienam.

AHA ZOO antros vietos laimėtoją su šeima, jiems patogiu laiku pakvies į jaukią “Fotopro” fotostudiją. “Fotopro” studijoje dirba ne vienas, o keletas fotografų. Iš anksto peržiūrėję jų darytas nuotraukas galite nuspręsti kuriam norėsite pozuoti. šioje studijoje pasiūloma išsirinkti ne tik fotomeistrą bet ir stilių, kuriuo bus fotografuojama. Labiausiai patikusi atvaizdą studijos darbuotojai atspausdins ant drobės audeklo. Taip ne tik originaliai galėsite papuošti savo namus, bet ir niekada nepamiršite šių smagių akimirkų.

PASAULIO GYVŪNAI stalo žaidimas visai šeimai

Trečios vietos laimėtojas bus apdovanotas linksmu lavinamuoju žaidimu PASAULIO GYVŪNAI iš firmos TACTIC.

Su draugais ar šeimos nariais neišeidami iš namų apkeliausite aplink pasaulį, pažinsite skirtingas gyvūnų rūšis ir sužinosite įvairių faktų apie jau pažįstamus ir dar nė karto nematytus pasaulio gyvūnus. Žaidime yra 300 kortelių su gyvūnų nuotraukomis, įdomiais klausimais ir faktais. Išgelbėk nykstančias gyvūnų rūšis ir vakarėlį nuo žiovulio!

Dalyvauti konkurse