Baseinas, turkiškos garinės pirties ir saunos malonumai, gydomoji mankšta vandenyje, povandeninis masažas ir masažas su bambukais, manikiūras, SPA pedikiūras, pėdų masažas, soliariumas, plaukų kirpimas, dažymas, šukavimas, makiažas, limuzinas ir kokteilių vakarėlis – štai tokia vakar buvo penkių tikrų nusivylusių Lietuvos namų šeimininkių – Viktorijos iš Ruklos, Oksanos iš Joniškio, Snieguolės iš Marijampolės, Nijolės iš Vilniaus ir Jurgitos iš Klaipėdos dienotvarkė.

Jos penkios graudžiausiais laiškais apie savo, nusivylusių namų šeimininkių, gyvenimą įveikė per 400 kitų Lietuvos nusivylusių namų šeimininkių, dalyvavusių TV3 televizijos organizuotoje akcijoje "Aš nebūsiu nusivylusi namų šeimininkė!" ir laimėjo fantastišką poilsio, sveikatos ir grožio dieną medicinos centre "Northway", kokteilių vakarėlį sostinės bare "Dienos ir naktys" ir daugybę prizų sau ir savo šeimai.

"Pavargau! Nusibodo man gyventi Twin Pikso miestelyje, kur visi viską mato ir viską žino. Kiek įmanoma stengiuosi nebūti pilka pelytė, bet iš tikro kuo toliau, tuo labiau darausi boba. Pykstu ant vyro, vaiko, jaučiuosi pavargusi, nes kiaurą dieną jau kelerius metus iš eilės praleidžiu namie augindama dukrytę, tvarkydama kambarius, ruošdama valgį ir laukdama vyro", – TV3 rašė vos 23-ejų sulaukusi ir namų šeimininkės dalia jau nusivylusi Viktorija iš Ruklos.

"Liūdniau pasidaro, kai imi galvot apie tai, kad tavo dienos slenka pilkos ir vienodos... Ir čia visai nėra laiko man pačiai... Aš net pamirštu, kad esu ne tik namų šeimininkė, mama, bet ir moteris, kuri norėtų bent kartais pasilepint apsipirkinėdama ne tik maisto, bet ir moterims skirtose parduotuvėse", – laiške guodėsi du vaikus auginanti 42-ejų našlė Nijolė iš Vilniaus.

"Diena iš dienos kaip tame anekdote: "Anksti rytą keliuosi kaip gaidys, bėgu į parduotuvę liežuvį iškišusi kaip šuo. Nubėgu, atsistoju į eilę. Laiko turiu mažai, lendu į priekį, žmonės rėkia "Ok tu, kiaule, kur lendi?" Grįžtu namo su pilnais krepšiais kaip kupranugaris. Tada vyras klausia: "Kačiuk, ar pusryčiai jau paruošti?" Sakau "Ne", o jis "Ok tu, karve!" – iš savo kasdienybės laiške juokėsi 27-erių nusivylusi namų šeimininkė Jurgita iš Klaipėdos.

"Štai jau baigiasi dienelė, jau darbeliai padaryti, laikas pasilepint ir mamytei. Bet, deja, nebėra laiko, nes jinai pavargo klaikiai!Bėgu greitai į lovytę. Atsigulus pasvajoju, kad norėčiau pasijust kaip rojuj: savo išvaizdą susitvarkyti, netgi plaukus padažyti! Jau akelės merkias, vėl rytojaus darbeliai rikiuojasi, "stogelis" važiuoja... ragai!" – išvardijusi visus rutininius namų šeimininkės dienos darbus eilėmis laišką baigė 35-erių dviejų vaikų mama Oksana iš Joniškio.

"Rutina, bėgimas, problemos… Noriu poilsio, noriu kur nors išvažiuoti, nuo visko pailsėti…", – pagalbos laiške prašė išsituokusi trijų vaikų mama 39-erių Snieguolė iš Marijampolės.

Šios moterys sulaukė ne tik grožio ir sveikatos specialistų pagalbos, TV3 ir "Northway" dovanų, kokteilių vakarėlio "Dienose ir naktyse", bet ir specialaus TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou "Dangus" vaikinų – Vaido, Jono, Nato, Antano ir Igors muzikinio pasirodymo, sugrįžusias į žavių ir savimi pasitikinčių moterų ratą penkias nusivylusias namų šeimininkes vakarėlyje sveikino ir TV3 laidų vedėjos: Nomeda Marčėnaitė, Violeta Riaubiškytė, gelbėtojos Neringa Mažeikienė ir Agnė Martinaitienė, Andžela Labanauskienė, Jovita Valeikaitė, Agnė Armoškaitė-Šemberienė, Eglė Balčiūnaitė, Eglė Vaičytė ir pulkas žiniasklaidos atstovių.

Viktorija, Oksana, Snieguolė, Nijolė ir Jurgita po fantastiškos poilsio dienos ir smagaus vakarėlio pasižadėjo viena kitai dar kartą susitikti ir jau niekada nebesijausti nusivylusios namų šeimininkės… Na, gal tik retkarčiais…

Šaltinis: TV3 televizija