Gausybe apdovanojimų įvertinti du bene geriausi pasaulyje moteriški serialai vienija pajėgas – serialo "Nusivylusios namų šeimininkės" gretas netrukus turėtų papildyti seksualioji "Sekso ir miesto" žvaigždė aktorė Kim Cattrall.

Kalbama, kad seriale "Nusivylusios namų šeimininkės" K. Cattrall teks panašus vaidmuo kaip ir kultiniame "Sekse ir mieste" – aktorė vaidins dėl sekso pamišusią ir erotiniuose filmuose vaidinti svajojančią serialo herojės Edie Britts, kurią vaidina aktorė Nicollette Sheridan, seserį.

Jei šie gandai pasitvirtins, K. Cattrall prisijungs prie itin stipraus "Nusivylusių namų šeimininkių" aktorių kolektyvo: "Auksinio gaublio" laureatės, "Emmy" nominantės Teri Hatcher, "Oskaro" nominantės, "Auksinio gaublio" ir "Emmy" laureatės Felicity Huffman, "Emmy" ir "Auksinio gaublio" nominantės Marcios Cross ir šiemet "Auksiniam gaubliui" nominuotų Aktorių gildijos apdovanojimų laureačių Evos Longoria ir N. Sheridan.

Už Samanthos Jones vaidmenį seriale "Seksas ir miestas" K. Cattrall buvo apdovanota "Auksiniu gaubliu", nominuota net penkiems "Emmy", pelnė daugybę kitų svarbių apdovanojimų.

Šaltinis: BNS pranešimai spaudai